Skocz do zawartości

maturzystka ...jak pójdzie egzamin pisemny? (ZWERYFIKOWANY)

Gość Marina33

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marina33
Napisano

Rozkład Droga na maturę z matematyki >czy zaliczę pozytywnie maturę ?

Co było umiarkowanie - W tamtym roku podwinęła mi się noga w maju , na poprawce w sierpniu i zostałam w tyle :{ ze studiami . Umiarkowanie to przeciągnięcie w czasie. (u mnie był to 1 -rok) dla jednych krótko dla mnie bardzo długo .

Co jest Q.monet Chcę zdać egzamin pisemny , wziełam się za siebie choć może za póżno jak to monetowi trochę mi zeszło wezbranie się w sobie i wyciągnięcie notatek z szafki , mam poczucie ,że za póżno ale ostatnie dni nauki nie poszły w las , a szczególnie kończenie nauki około 4 nad ranem :))Nocą lepiej mi wchodzi nauka do ''łba'':D

Mój następny krok król mieczy Uczepiłam się fun.kwadratowej, wykresów wszystko co wskazują miecze w dziale .

Co mi da sąd - poczucie , że w jakimś stopniu udało mi się coś z tego działu , materiału ogarnąć .

wynik: kapłan (dołożone 4 miecze,paz kiojów,8 mieczy,7 kijów

Kapłan mądry , ale 4 mieczy to dalsze czekanie bo paż kijów nie ocknął się szybciej i dalej trzeba czekać do poprawki 8 mieczy ,7 kijów.

Jednak mimo chęci dobrych nico z tego nie wyjdzie....

Pomocy jutro dam znać jak mi poszło .

Napisano (edytowane)
Rozkład Droga na maturę z matematyki >czy zaliczę pozytywnie maturę ?

Co było umiarkowanie - W tamtym roku podwinęła mi się noga w maju , na poprawce w sierpniu i zostałam w tyle :{ ze studiami . Umiarkowanie to przeciągnięcie w czasie. (u mnie był to 1 -rok) dla jednych krótko dla mnie bardzo długo .

Co jest Q.monet Chcę zdać egzamin pisemny , wziełam się za siebie choć może za póżno jak to monetowi trochę mi zeszło wezbranie się w sobie i wyciągnięcie notatek z szafki , mam poczucie ,że za póżno ale ostatnie dni nauki nie poszły w las , a szczególnie kończenie nauki około 4 nad ranem :))Nocą lepiej mi wchodzi nauka do ''łba'':D

Mój następny krok król mieczy Uczepiłam się fun.kwadratowej, wykresów wszystko co wskazują miecze w dziale .

Co mi da sąd - poczucie , że w jakimś stopniu udało mi się coś z tego działu , materiału ogarnąć .

wynik: kapłan (dołożone 4 miecze,paz kiojów,8 mieczy,7 kijów

Kapłan mądry , ale 4 mieczy to dalsze czekanie bo paż kijów nie ocknął się szybciej i dalej trzeba czekać do poprawki 8 mieczy ,7 kijów.

Jednak mimo chęci dobrych nico z tego nie wyjdzie....

Pomocy jutro dam znać jak mi poszło .

Co było - Umiarkowanie - Dokańcznie starych spraw....

Co jest Q Monet - masz aspiracje do tego aby zdać...

Twój następny ktok Król Mieczy - uznanie, pokonanie kokurentów....

Wynik Kapłanplus 4 mieczy plus paż kijów, plus 8 mieczy plus 7 kijów ( nawyciągałaś tego ;))Kapłan idzie szeroko pojęta tradycją jak i wielkim autorytetem 4 mieczy wskazuje na scisły kierunek jak i na odłożenie tematu na późńiej; paz pozytywne informacje wieści, dalej 8 mieczy wskazuje na ograniczenia narzucone sprawy i 7kijów ostra walka - wydaje mi się że zdasz alepo poprawce.

Edytowane przez Agiatis
Gość Marina33
Napisano

Niestety punktów mi zabraknie , czyli

Kapłan - wiedzę pojełam , ale ...muszę jeszcze zaczekać na swój czas 8 mieczy, 7 kijów - to następny egzamin poprawka.

Napisano

Zweryfikujesz tak na prawdę w czerwcu wiec spokojnie :)

7 denarów to czas oczekiwania - 8 mieczy - w smutku, bo myślisz, że źle Ci poszło.

Co prawda 7 denków może oznaczać naukę w lipcu ale nie ma co się martwić na zapas wg mnie.