Gość Marina33 Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 Rozkład Droga na maturę z matematyki >czy zaliczę pozytywnie maturę ? Co było umiarkowanie - W tamtym roku podwinęła mi się noga w maju , na poprawce w sierpniu i zostałam w tyle :{ ze studiami . Umiarkowanie to przeciągnięcie w czasie. (u mnie był to 1 -rok) dla jednych krótko dla mnie bardzo długo . Co jest Q.monet Chcę zdać egzamin pisemny , wziełam się za siebie choć może za póżno jak to monetowi trochę mi zeszło wezbranie się w sobie i wyciągnięcie notatek z szafki , mam poczucie ,że za póżno ale ostatnie dni nauki nie poszły w las , a szczególnie kończenie nauki około 4 nad ranem )Nocą lepiej mi wchodzi nauka do ''łba'' Mój następny krok król mieczy Uczepiłam się fun.kwadratowej, wykresów wszystko co wskazują miecze w dziale . Co mi da sąd - poczucie , że w jakimś stopniu udało mi się coś z tego działu , materiału ogarnąć . wynik: kapłan (dołożone 4 miecze,paz kiojów,8 mieczy,7 kijów Kapłan mądry , ale 4 mieczy to dalsze czekanie bo paż kijów nie ocknął się szybciej i dalej trzeba czekać do poprawki 8 mieczy ,7 kijów. Jednak mimo chęci dobrych nico z tego nie wyjdzie.... Pomocy jutro dam znać jak mi poszło . Cytuj
Agiatis Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 (edytowane) Rozkład Droga na maturę z matematyki >czy zaliczę pozytywnie maturę ?Co było umiarkowanie - W tamtym roku podwinęła mi się noga w maju , na poprawce w sierpniu i zostałam w tyle :{ ze studiami . Umiarkowanie to przeciągnięcie w czasie. (u mnie był to 1 -rok) dla jednych krótko dla mnie bardzo długo . Co jest Q.monet Chcę zdać egzamin pisemny , wziełam się za siebie choć może za póżno jak to monetowi trochę mi zeszło wezbranie się w sobie i wyciągnięcie notatek z szafki , mam poczucie ,że za póżno ale ostatnie dni nauki nie poszły w las , a szczególnie kończenie nauki około 4 nad ranem )Nocą lepiej mi wchodzi nauka do ''łba'' Mój następny krok król mieczy Uczepiłam się fun.kwadratowej, wykresów wszystko co wskazują miecze w dziale . Co mi da sąd - poczucie , że w jakimś stopniu udało mi się coś z tego działu , materiału ogarnąć . wynik: kapłan (dołożone 4 miecze,paz kiojów,8 mieczy,7 kijów Kapłan mądry , ale 4 mieczy to dalsze czekanie bo paż kijów nie ocknął się szybciej i dalej trzeba czekać do poprawki 8 mieczy ,7 kijów. Jednak mimo chęci dobrych nico z tego nie wyjdzie.... Pomocy jutro dam znać jak mi poszło . Co było - Umiarkowanie - Dokańcznie starych spraw.... Co jest Q Monet - masz aspiracje do tego aby zdać... Twój następny ktok Król Mieczy - uznanie, pokonanie kokurentów.... Wynik Kapłanplus 4 mieczy plus paż kijów, plus 8 mieczy plus 7 kijów ( nawyciągałaś tego )Kapłan idzie szeroko pojęta tradycją jak i wielkim autorytetem 4 mieczy wskazuje na scisły kierunek jak i na odłożenie tematu na późńiej; paz pozytywne informacje wieści, dalej 8 mieczy wskazuje na ograniczenia narzucone sprawy i 7kijów ostra walka - wydaje mi się że zdasz alepo poprawce. Edytowane 5 Maja 2014 przez Agiatis Cytuj
Gość Marina33 Napisano 6 Maja 2014 Napisano 6 Maja 2014 Niestety punktów mi zabraknie , czyli Kapłan - wiedzę pojełam , ale ...muszę jeszcze zaczekać na swój czas 8 mieczy, 7 kijów - to następny egzamin poprawka. Cytuj
Trida Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Zweryfikujesz tak na prawdę w czerwcu wiec spokojnie 7 denarów to czas oczekiwania - 8 mieczy - w smutku, bo myślisz, że źle Ci poszło. Co prawda 7 denków może oznaczać naukę w lipcu ale nie ma co się martwić na zapas wg mnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi