Skocz do zawartości

Problem ze snem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Forumowiczów,

od jakiegoś czasu śniłem (dość rzadko) o tym jak wychodzę z ciała, albo moja dusza z niego uchodzi. Są naprawdę niemiłe uczucia, jakby ktoś mnie wyrywał do góry. Wczoraj obudziłem się jakoś po 3 w nocy z katarem, do tego paliły mnie oczy, nie mogłem otworzyć powiek nic nie widziałem i po omacku szukałem butelki z wodą. chciałem znowu zasnąć. Nie wiem czy to było na jawie, czy we śnie, ja się czułem wówczas jakbym odbierał otoczenie "pół na pół", zacząłem słyszeć wybuchy, a potem zdrętwiały mi nogi, prawa uniosła się do góry pod katem prostym i coś zaczęło mnie wyciągać z łóżka, cholernie krzyczałem i jak do siebie doszedłem to zauważyłem, ze moje ciało jednak było przesunięte ku dołu łóżka. Nie wiem, co o tym sądzić...

Napisano

To nie problem z mojego punktu widzenia ,OO! jakie ja miałem nieświadome formy telekinezy kiedyś ,aż się nieraz dziwiłem i pytałem w domu czy nikt nie przenosił czy ruszał danej rzeczy ,aż doświadczenie i wiele lektur mnie nauczyło że sen to nieświadoma medytacja ,podczas gdy w dzień śnimy czyli medytujemy świadomie (medytacja czyli sen ) wyciąga na wierzch świadomości brudy z podświadomości ,lub budzi zdolności Para Psychiczne/Normalne czy nadprzyrodzone - jak kto woli nazywać dane przeżycia ,na jakiś czas istnieją ) znikną z czasem .

Gość Noa20
Napisano (edytowane)

Sytuacje związane z wychodzeniem ciała bardziej kojarzą mi się typowo z OOBE nawet jesli miały miejsce w śnie.

Natomiast słyszenie wybuchów w głowie może świadczyć o podczepieniu, tzn jakieś ktosie przełamały naturalną barierę ochronną Twojej energetyki.

Trudno żeby same odpuściły skoro znalazły żywiciela, no chyba że jak już wyssą energię to wówczas sobie darują. Ale to w międzyczasie może doprowadzić do psychicznego i fizycznego wyczerpania organizmu ,więc polecam zacząć stosować jakieś ochraniacze.

Edytowane przez Noa20
Napisano

Energię? A co się stanie jak ją wyssą? Co masz na myśli, mówiąc o stosowaniu ochraniaczy? No nie wiem, ja teraz codziennie budzę się w granicach 2-3 w nocy...

Gość Noa20
Napisano
Energię? A co się stanie jak ją wyssą? Co masz na myśli, mówiąc o stosowaniu ochraniaczy? ...

Różne są skutki uboczne. Tak jak pisałam moze doprowadzić do ogólnego wyczerpania organizmu, co wiąże się z brakiem sił i chęci do robienia czegokolwiek (depresja) - to jest jeden przykład. Mogą też się dziać poważniejsze sprawy typu choroby psychiczne itp, wszystko zależy od indywidualnej formy organizmu.

Jeśli chodzi o ochraniacze to mam na myśli metody ochronne, które pomogą zniwelować Twój problem.

Żeby móc polecić Ci coś konkretnego dobrze żebyś napisał ile masz lat i czym się zajmujesz. W sensie, czy praktujesz okultyzm czy też może jesteś przykładnym katolikiem, etc.

Takie informacje pomogą znaleźć najbardziej odpowiednie rozwiązanie dla Ciebie.

Napisano

Mam 19 lat, nie praktykuję okultyzmu ;) dwa lata temu próbowałem osiągnąć stan OOBE, po pewnym czasie zaprzestałem. Chodzę do kościoła, bardziej z tego aby wypełnić sobie czas. Nie modlę się.