piu79 Napisano 6 Maja 2014 Napisano 6 Maja 2014 Pojawił się w moim życiu ktoś kto od dawna zwraca na mnie uwagę, to ja starałam się do tej pory trzymać dystans. Zapytałam karty czy on pokocha mnie taka jaką jestem? Dodam, że on ma nierozwiazane problemy prywatne. Bylo : 18 Księżyc - smutek i strach przed zrobieniem jakiegokolwiek kroku Będzie : 16 Wieża - zburzy swoj dotychczasowy świat i zacznie od nowa Przyszłość dalsza : 6 Kochankowie- podejmie wybór, decyzję co z tm zrobić, jest tu przyciaganie Co wziąć pod uwagę: Król Monet : zdeklaruje poważną relacje opartą na stabilnych fundamentach, ufa mi Otoczenie :19 Słońce- nadchodzi dobry czas po kryzysie, czas szczęścia Co stawia opór: 3 puchary: osamotnienie , pożądanie Wynik: 6 monet ; wielkie wzajemne emocje dązące do formalizacji zwiazku Czy będziemy się kontaktować? Było : 2 Kapłanka: byłam jego tajemnicą Będzie : As Pucharów; poczatek spotkań Dalsza przyszlość: 7 Rydwan: dokładnie tak, może telefoniczmie, mailowo, moze wyjazd wspólny Wziąć pod uwagę: Walet Monet; jest to skromny poczatek, o który trzeba zadbać by sie rozwinął Otoczenie: 8 pucharów: nadchodzi punkt zwrotny w uczuciach i emocjach Opór: 6 pucharów: przeszlość jest złym czasem Wynik: Rycerz mieczy: spelnienie planow, kontakt, życie wywrócone dogóry nogami Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Maja 2014 Napisano 6 Maja 2014 Bylo : 18 Księżyc - smutek i strach przed zrobieniem jakiegokolwiek krokuBędzie : 16 Wieża - zburzy swoj dotychczasowy świat i zacznie od nowa Przyszłość dalsza : 6 Kochankowie- podejmie wybór, decyzję co z tm zrobić, jest tu przyciaganie Co wziąć pod uwagę: Król Monet : zdeklaruje poważną relacje opartą na stabilnych fundamentach, ufa mi Otoczenie :19 Słońce- nadchodzi dobry czas po kryzysie, czas szczęścia Co stawia opór: 3 puchary: osamotnienie , pożądanie Wynik: 6 monet ; wielkie wzajemne emocje dązące do formalizacji zwiazku było niepewnie z wieloma niejasnościami i to się nie zmieni, z tą różnicą, że może być romans i łączyć może łóżko, Pan tu gra pierwsze skrzypce i swojej dominującej roli nie odda Pani tak łatwo, ba! sądzę nawet, że Pani nie domaga się przejęcia dominacji, otoczenie i czas może Was w romansie sprzyjać, jednak problem będzie stwarzany z powodu tego, że byłaby to relacja trójkowa. Może być ugadywanie się na seks i spotkania, ale nic ponad to... jeśli o to pytałaś, czyli bez zmian. Czy będziemy się kontaktować? Było : 2 Kapłanka: byłam jego tajemnicą Będzie : As Pucharów; poczatek spotkań Dalsza przyszlość: 7 Rydwan: dokładnie tak, może telefoniczmie, mailowo, moze wyjazd wspólny Wziąć pod uwagę: Walet Monet; jest to skromny poczatek, o który trzeba zadbać by sie rozwinął Otoczenie: 8 pucharów: nadchodzi punkt zwrotny w uczuciach i emocjach Opór: 6 pucharów: przeszlość jest złym czasem Wynik: Rycerz mieczy: spelnienie planow, kontakt, życie wywrócone dogóry nogami był kontakt i pojawiające sie wzajemnie uczucie, nakręcanie się wzajemne na siebie co mogło być urocze i miłe, możecie szukać wzajemnego kontaktu ze sobą w przyszłosci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi