beatrycze18 Napisano 6 Maja 2014 Napisano 6 Maja 2014 Jak potoczy się dalej mój związek z mężczyzną? 10 mieczy, rycerz buław, król kielichów Zamknę za sobą pewien rozdział w życiu, czeka mnie wyjazd-przeprowadzka do pana.Pan w kielichowym, darzy mnie uczuciem, otoczy wsparciem i opieką... Cytuj
Trida Napisano 6 Maja 2014 Napisano 6 Maja 2014 Jak potoczy się dalej mój związek z mężczyzną?10 mieczy, rycerz buław, król kielichów Czyżby w Twoim życiu było dwóch panów? Pan, o którym myślisz - zamknie pewien rozdział. Możliwe, ze będą jakieś podrygi na zasadzie 'spotkania bez zobowiązań' ale ten Kielichowy, mimo iż pytasz o konkretnego Pana, wskazuje wg mnie na kogoś nowego. Cytuj
beatrycze18 Napisano 6 Maja 2014 Autor Napisano 6 Maja 2014 Czyżby w Twoim życiu było dwóch panów?Pan, o którym myślisz - zamknie pewien rozdział. Możliwe, ze będą jakieś podrygi na zasadzie 'spotkania bez zobowiązań' ale ten Kielichowy, mimo iż pytasz o konkretnego Pana, wskazuje wg mnie na kogoś nowego Myślę cały czas o jednym z poprzednich rozkładów[pan ze Szwecji] do którego się wybieram wyjechać Na razie nie ma nikogo innego na horyzoncie, chyba , ze się pojawi znienacka??? Cytuj
akszeinga1985 Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Ja w tym rozkładzie widzę, jakbyś zastanawiała się nad dwoma mężczyznami, cały czas analizujesz. Pierwszy pan jest emocjonalny, może skakać z kwiatka na kwiatek. Drugi pan to osoba godna zaufania, zawsze potrafi doradzić. Cytuj
Mala_83 Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Jak dla mnie wydaje mi się, że jest dwóch Panów i jakby ten o którego pytasz to rycerz buław a drugi król kielichów. Cytuj
QPucharów Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Jesteś pewna, że zrealizuje się Twój wyjazd? Rycerz buław może mówić o trwających rozjazdach. Cytuj
mycha87 Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Taa 10 M tu jakby nie pasuję.... bo niby może mówic o końcu związku, zakończeniu jakiegoś cyklu... ten rycerz buław może nie mówi o Twoim wyjeździe a poznaniu nowego Pana? Cytuj
beatrycze18 Napisano 8 Maja 2014 Autor Napisano 8 Maja 2014 Jesteś pewna, że zrealizuje się Twój wyjazd? Rycerz buław może mówić o trwających rozjazdach.Raczej tak, mam już wykupione bilety. Cytuj
ivi185 Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 Rycerz buław w mojej ksiazce autorstwa Joanny Stawinskiej to przeprowadzka , zmiana miejsca zamieszkania nawet do innego kraju. 10 mieczy-konczysz pewien etap,zamykasz cos za soba i rozpoczynasz nowe zycie z Krolem kielichow Ja uwazam,ze bardzo czytelnie to karty pokazały Powodzenia! :flamenco: Cytuj
Gość adora Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 10 mieczy, rycerz buław, król kielichów Dla mnie rowniez rycerz bulaw oznacza zmiane miejsca zamieszkania. Zamkniesz pewniem etap zycia i rozpoczniesz nowy z Krolem Kieli. Cytuj
Lucindella Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 Jak potoczy się dalej mój związek z mężczyzną? 10 mieczy, rycerz buław, król kielichów szkoda,ze nie okreslilas czasu...ja tez tak pytalam a teraz wiem,ze jednak warto to okreslac..;-) jak dla mnie te 10 mieczy na poczatku musza byc zwiastunem jakis nieporozumien...z tym Panem...ale pozniej juz tylko bedzie milunio...;-)jak dla mnie tez jakos tu dwoch facetow.. fajny kielichowy.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi