Skocz do zawartości

Jak potoczy się dalej mój związek z mężczyzną?

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

10 mieczy, rycerz buław, król kielichów

Zamknę za sobą pewien rozdział w życiu, czeka mnie wyjazd-przeprowadzka do pana.Pan w kielichowym, darzy mnie uczuciem, otoczy wsparciem i opieką...

Napisano

Czyżby w Twoim życiu było dwóch panów?

Pan, o którym myślisz - zamknie pewien rozdział. Możliwe, ze będą jakieś podrygi na zasadzie 'spotkania bez zobowiązań' ale ten Kielichowy, mimo iż pytasz o konkretnego Pana, wskazuje wg mnie na kogoś nowego.

Napisano
Czyżby w Twoim życiu było dwóch panów?

Pan, o którym myślisz - zamknie pewien rozdział. Możliwe, ze będą jakieś podrygi na zasadzie 'spotkania bez zobowiązań' ale ten Kielichowy, mimo iż pytasz o konkretnego Pana, wskazuje wg mnie na kogoś nowego

Myślę cały czas o jednym z poprzednich rozkładów[pan ze Szwecji] do którego się wybieram wyjechać

Na razie nie ma nikogo innego na horyzoncie, chyba , ze się pojawi znienacka???

Napisano

Ja w tym rozkładzie widzę, jakbyś zastanawiała się nad dwoma mężczyznami, cały czas analizujesz. Pierwszy pan jest emocjonalny, może skakać z kwiatka na kwiatek. Drugi pan to osoba godna zaufania, zawsze potrafi doradzić.

Napisano

Jak dla mnie wydaje mi się, że jest dwóch Panów i jakby ten o którego pytasz to rycerz buław a drugi król kielichów.

Napisano

Jesteś pewna, że zrealizuje się Twój wyjazd? Rycerz buław może mówić o trwających rozjazdach.

Napisano

Taa 10 M tu jakby nie pasuję.... bo niby może mówic o końcu związku, zakończeniu jakiegoś cyklu... ten rycerz buław może nie mówi o Twoim wyjeździe a poznaniu nowego Pana?

Napisano
Jesteś pewna, że zrealizuje się Twój wyjazd? Rycerz buław może mówić o trwających rozjazdach.Raczej tak, mam już wykupione bilety.
Napisano

Rycerz buław w mojej ksiazce autorstwa Joanny Stawinskiej to przeprowadzka , zmiana miejsca zamieszkania nawet do innego kraju. 10 mieczy-konczysz pewien etap,zamykasz cos za soba i rozpoczynasz nowe zycie z Krolem kielichow :)

Ja uwazam,ze bardzo czytelnie to karty pokazały

Powodzenia! :flamenco:

Gość adora
Napisano

Dla mnie rowniez rycerz bulaw oznacza zmiane miejsca zamieszkania. Zamkniesz pewniem etap zycia i rozpoczniesz nowy z Krolem Kieli.

Napisano

szkoda,ze nie okreslilas czasu...ja tez tak pytalam a teraz wiem,ze jednak warto to okreslac..;-)

jak dla mnie te 10 mieczy na poczatku musza byc zwiastunem jakis nieporozumien...z tym Panem...ale pozniej juz tylko bedzie milunio...;-)jak dla mnie tez jakos tu dwoch facetow.. fajny kielichowy..