Skocz do zawartości

Czy uda mi się ten związek? -rokowania na zwiazek z mężczyzną

Iskierkawoku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Czy uda mi się ten związek? -rokowania na związek z mężczyzną-na najbliższe pół roku.

Karty interpretuję jako całość

Moc

6 buław

2 puchary

Tak, widać tu moją determinację i siłę.Zawalczę o to, wykorzystam swój potencjał.Może nawet będzie, to trwały związek[o czym może mówić- karta 2 puchary na końcu]

Zwracam się o pomoc, gdyż raczkuję w temacie Tarota.

Edytowane przez Iskierkawoku
Napisano
Zwracam się o pomoc, gdyż raczkuję w temacie Tarota.

Na jaki czas postawiłaś karty? Miesiąc, dwa, pół roku?

I czy będziesz potrafiła zweryfikować?

Jeśli raczkujesz to proponuję robić mniejsze rozkłady np jak minie Ci jutrzejszy dzień itd. Sprawy z uczuciami są bardziej skomplikowane i jednak wymagają wiedzy, doświadczenia, wyczucia :)

Mam nadzieję, ze poczytałaś:

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych.html

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/78662-weryfikacja-watkow.html

:)

Jesteśmy tu, by pomagać ;)

Napisano (edytowane)
Na jaki czas postawiłaś karty? Miesiąc, dwa, pół roku?

I czy będziesz potrafiła zweryfikować?

Jeśli raczkujesz to proponuję robić mniejsze rozkłady np jak minie Ci jutrzejszy dzień itd. Sprawy z uczuciami są bardziej skomplikowane i jednak wymagają wiedzy, doświadczenia, wyczucia :)

Mam nadzieję, ze poczytałaś:

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych.html

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/78662-weryfikacja-watkow.html

:)

Jesteśmy tu, by pomagać ;)

Rozkład zrobiłam na najbliższa przyszłość-6 miesięcy.Dziekuję za uwagę

Edytowane przez Trida
Napisano
Czy uda mi się ten związek?

Karty interpretuję jako całość

Moc 6 buław 2 puchary.

Faktycznie, napisałaś 'czas'. Gapa ze mnie ;)

Karty ogólnie przyjazne, widać silną więź, 'zwycięstwo' - czyli osiągniecie w tym przypadku związku, miłe spotkania i ogólnie całkiem fajna atmosfera.

Tylko podsuma mnie zastanawia - wieża.

Chyba coś starego runie i zacznie się dla Was obojga nowy etap :)

Mam nadzieję, ze zweryfikujesz za jakiś czas ;)

Napisano
Faktycznie, napisałaś 'czas'. Gapa ze mnie ;)

Karty ogólnie przyjazne, widać silną więź, 'zwycięstwo' - czyli osiągniecie w tym przypadku związku, miłe spotkania i ogólnie całkiem fajna atmosfera.

Tylko podsuma mnie zastanawia - wieża.

Chyba coś starego runie i zacznie się dla Was obojga nowy etap :)

Mam nadzieję, ze zweryfikujesz za jakiś czas

Dziękuję bardzo za pomoc.Czy wieża może wskazywać- gdzieś kiedyś wyczytałam , że wieża może oznaczać budynek, itp. np. dom , który on odziedziczył po matce i planuje tam zamieszkać ?

Oczywiście zweryfikuję.

Napisano

Rokowania na ten związek są pozytywne, będziecie razem, widać romantyczne spotkania, dobre porozumienie, związek na razie na etapie poznawania.

• Maestro
Napisano

Suma kart Cesarz

wg mnie to może być silna, namiętna relacja z rokowaniami na duuuuzo wiecej:)

Gość björn
Napisano

Ehm, to oczywiste, że będziecie razem. ;P

Moc - siła w Was :)

6 buław - nagroda od losu

2 kielichy - romantyczność, bliskość, miłość z prawdziwego zdarzenia

i w podsumie Cesarz - odpowiedzialność, stabilizacja

Napisano

Według mnie to karty bardzo pozytywne. Twoja determinacja i walka zakończy sie sukcesem i będziecie razem :)

Napisano

Bardzo dobre karty na przyszłość, widać tu pokrewne dusze!

Napisano
Suma to na pewno nie Wieza.

Kicia ja zliczam wg 'siebie', tak mnie uczono i mi wyszła wieża :)

kto inny zliczy HB kto inny jeszcze inaczej ;)

Napisano

jeju jakie fajne karty...uda Ci sie ten związek,uda...milutkie naprawdę ;-)

Napisano

Moc widzę tutaj jako szczerą wiarę w to, że się uda. To takie koło napędowe całej sytuacji, to to co masz teraz w głowie, z resztą jak widzę nie tylko Ty bo i Pan też czuje więcej niż pokazuje, ale o tym później. Moc - Siła mówi o zaufaniu do samego siebie i o tym, że sama zdajesz sobie sprawę z tego , że nic samo nie spada z nieba, cała praca, nakład który teraz zrobisz przyniosą pozytywne efekty w przyszłości. Ale żeby nie było za słodko... masz VI buław, karta mówiąca o pokonaniu ewentualnych trudności i wygranej jako kontynuacja Siły. Buławy symbolizują pracę niekoniecznie fizyczną, tak więc pracować i robić plany i nakłady na tę znajomość warto bo na poziomie szóstek nie ma przegranej, zawsze prowadzą do zwycięstwa. II kielichy z mojego doświadczenia pokazują raczej fundamenty, podstawę tego co może się rozwinąć ale nie musi... bo VI buław jak pisałam to praca, nakład i plany nad tym związkiem z obu stron. W tych II kielichach widzę wasze odbicie "lustrzane", oboje będziecie czuć to samo, szczerze i bardzo mocno. Pan odwzajemni w 100 % Twoje uczucia. Oby tylko to wszystko nie za szybko się działo, według mnie w tym rozkładzie właśnie im dłuższy czas poznawania się tym lepiej.

Również w podsumie widzę Cesarza, czyli to związek na stałe. Pan w obecnej sytuacji myśli o Tobie i o związku bardziej poważnie niż sądzisz, nie pokazuje tego ale na pewno już coś czuje i będzie dążył do tego byś przyjęła jego adorację.

Tak więc pracuj nad związkiem, im większy nakład tym fajniejsza nagroda ;)No i im solidniejszy fundament tym bardziej stabilny dom ;)))

Życzę powodzenia ;)

Napisano (edytowane)

Tak , uda Ci sie ten związek ;) ładne karty na obiecującą relację, Pan podchodzi poważnie, szybko okaże się, że Twoja niepewnośc jest zbędna i sytuacja sie wyklaruje. Powodzenia

Edytowane przez Czarownica