Iskierkawoku Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 (edytowane) Czy uda mi się ten związek? -rokowania na związek z mężczyzną-na najbliższe pół roku. Karty interpretuję jako całość Moc 6 buław 2 puchary Tak, widać tu moją determinację i siłę.Zawalczę o to, wykorzystam swój potencjał.Może nawet będzie, to trwały związek[o czym może mówić- karta 2 puchary na końcu] Zwracam się o pomoc, gdyż raczkuję w temacie Tarota. Edytowane 7 Maja 2014 przez Iskierkawoku Cytuj
Trida Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Zwracam się o pomoc, gdyż raczkuję w temacie Tarota. Na jaki czas postawiłaś karty? Miesiąc, dwa, pół roku? I czy będziesz potrafiła zweryfikować? Jeśli raczkujesz to proponuję robić mniejsze rozkłady np jak minie Ci jutrzejszy dzień itd. Sprawy z uczuciami są bardziej skomplikowane i jednak wymagają wiedzy, doświadczenia, wyczucia Mam nadzieję, ze poczytałaś: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych.html http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/78662-weryfikacja-watkow.html Jesteśmy tu, by pomagać Cytuj
Iskierkawoku Napisano 7 Maja 2014 Autor Napisano 7 Maja 2014 (edytowane) Na jaki czas postawiłaś karty? Miesiąc, dwa, pół roku?I czy będziesz potrafiła zweryfikować? Jeśli raczkujesz to proponuję robić mniejsze rozkłady np jak minie Ci jutrzejszy dzień itd. Sprawy z uczuciami są bardziej skomplikowane i jednak wymagają wiedzy, doświadczenia, wyczucia Mam nadzieję, ze poczytałaś: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych.html http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/78662-weryfikacja-watkow.html Jesteśmy tu, by pomagać Rozkład zrobiłam na najbliższa przyszłość-6 miesięcy.Dziekuję za uwagę Edytowane 7 Maja 2014 przez Trida Cytuj
Trida Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Czy uda mi się ten związek? Karty interpretuję jako całość Moc 6 buław 2 puchary. Faktycznie, napisałaś 'czas'. Gapa ze mnie Karty ogólnie przyjazne, widać silną więź, 'zwycięstwo' - czyli osiągniecie w tym przypadku związku, miłe spotkania i ogólnie całkiem fajna atmosfera. Tylko podsuma mnie zastanawia - wieża. Chyba coś starego runie i zacznie się dla Was obojga nowy etap Mam nadzieję, ze zweryfikujesz za jakiś czas Cytuj
Iskierkawoku Napisano 7 Maja 2014 Autor Napisano 7 Maja 2014 Faktycznie, napisałaś 'czas'. Gapa ze mnie Karty ogólnie przyjazne, widać silną więź, 'zwycięstwo' - czyli osiągniecie w tym przypadku związku, miłe spotkania i ogólnie całkiem fajna atmosfera. Tylko podsuma mnie zastanawia - wieża. Chyba coś starego runie i zacznie się dla Was obojga nowy etap Mam nadzieję, ze zweryfikujesz za jakiś czas Dziękuję bardzo za pomoc.Czy wieża może wskazywać- gdzieś kiedyś wyczytałam , że wieża może oznaczać budynek, itp. np. dom , który on odziedziczył po matce i planuje tam zamieszkać ? Oczywiście zweryfikuję. Cytuj
akszeinga1985 Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Rokowania na ten związek są pozytywne, będziecie razem, widać romantyczne spotkania, dobre porozumienie, związek na razie na etapie poznawania. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Maja 2014 Maestro Napisano 7 Maja 2014 Suma kart Cesarz wg mnie to może być silna, namiętna relacja z rokowaniami na duuuuzo wiecej:) Cytuj
Gość björn Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Ehm, to oczywiste, że będziecie razem. ;P Moc - siła w Was 6 buław - nagroda od losu 2 kielichy - romantyczność, bliskość, miłość z prawdziwego zdarzenia i w podsumie Cesarz - odpowiedzialność, stabilizacja Cytuj
Mala_83 Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Według mnie to karty bardzo pozytywne. Twoja determinacja i walka zakończy sie sukcesem i będziecie razem Cytuj
beatrycze18 Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Bardzo dobre karty na przyszłość, widać tu pokrewne dusze! Cytuj
Trida Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Suma to na pewno nie Wieza. Kicia ja zliczam wg 'siebie', tak mnie uczono i mi wyszła wieża kto inny zliczy HB kto inny jeszcze inaczej Cytuj
Lucindella Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 jeju jakie fajne karty...uda Ci sie ten związek,uda...milutkie naprawdę ;-) Cytuj
Cata Rina Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 Moc widzę tutaj jako szczerą wiarę w to, że się uda. To takie koło napędowe całej sytuacji, to to co masz teraz w głowie, z resztą jak widzę nie tylko Ty bo i Pan też czuje więcej niż pokazuje, ale o tym później. Moc - Siła mówi o zaufaniu do samego siebie i o tym, że sama zdajesz sobie sprawę z tego , że nic samo nie spada z nieba, cała praca, nakład który teraz zrobisz przyniosą pozytywne efekty w przyszłości. Ale żeby nie było za słodko... masz VI buław, karta mówiąca o pokonaniu ewentualnych trudności i wygranej jako kontynuacja Siły. Buławy symbolizują pracę niekoniecznie fizyczną, tak więc pracować i robić plany i nakłady na tę znajomość warto bo na poziomie szóstek nie ma przegranej, zawsze prowadzą do zwycięstwa. II kielichy z mojego doświadczenia pokazują raczej fundamenty, podstawę tego co może się rozwinąć ale nie musi... bo VI buław jak pisałam to praca, nakład i plany nad tym związkiem z obu stron. W tych II kielichach widzę wasze odbicie "lustrzane", oboje będziecie czuć to samo, szczerze i bardzo mocno. Pan odwzajemni w 100 % Twoje uczucia. Oby tylko to wszystko nie za szybko się działo, według mnie w tym rozkładzie właśnie im dłuższy czas poznawania się tym lepiej. Również w podsumie widzę Cesarza, czyli to związek na stałe. Pan w obecnej sytuacji myśli o Tobie i o związku bardziej poważnie niż sądzisz, nie pokazuje tego ale na pewno już coś czuje i będzie dążył do tego byś przyjęła jego adorację. Tak więc pracuj nad związkiem, im większy nakład tym fajniejsza nagroda ;)No i im solidniejszy fundament tym bardziej stabilny dom )) Życzę powodzenia Cytuj
Czarownica Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 (edytowane) Tak , uda Ci sie ten związek ładne karty na obiecującą relację, Pan podchodzi poważnie, szybko okaże się, że Twoja niepewnośc jest zbędna i sytuacja sie wyklaruje. Powodzenia Edytowane 9 Maja 2014 przez Czarownica Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi