allekssandrra Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Witam Dziś mojemu chłopakowi śniło się, że był w łazience i nagle z kranu w wannie zaczęły wylatywać razem z wodą ryby. Małe, średnie i duże. Co ten sen może oznaczać? Cytuj
macgendek Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Jeśli Ty umieszczasz na forum jego sen, to oznacza, że to nie jest już tylko jego sen, ale Wasz wspólny sen. Jedna z interpretacji może dotyczyć skojarzeń jakie macie z rybami. Ale ja jakoś jestem ciekaw czy Wy ostatnio (po cichu?) nie myślicie o tym, żeby mieć dziecko? Cytuj
Bellama Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Opatrznościowe spotkanie które odmieni życie. Niech uważa na wydatki i nieszczera osobe Cytuj
allekssandrra Napisano 7 Maja 2014 Autor Napisano 7 Maja 2014 Jeśli Ty umieszczasz na forum jego sen, to oznacza, że to nie jest już tylko jego sen, ale Wasz wspólny sen. Jedna z interpretacji może dotyczyć skojarzeń jakie macie z rybami. Ale ja jakoś jestem ciekaw czy Wy ostatnio (po cichu?) nie myślicie o tym, żeby mieć dziecko? Nie, nie myślimy o tym żeby mieć dziecko. JEDNAK trzy dni temu robiłam test, który wykazał się negatywny. Mimo to będę szła do ginekologa. Cytuj
allekssandrra Napisano 7 Maja 2014 Autor Napisano 7 Maja 2014 Opatrznościowe spotkanie które odmieni życie.Niech uważa na wydatki i nieszczera osobe Tak się składa że wydatki i nieszczera osoba idealnie pasuje. Co do spotkania to ciekawe. Dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi