maja123 Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Czym zakonczy sie moje oczekuwanie na to ze przedluza bmi umow 10 denarow. ... paź mieczy .. .. 3 Denarów Bardzo możliwe ze po jakiejś ostrej .rozmowie przedluza mi umiwe o prace. 3 den to porozumienie. Wiec chyba powinno byc ok.choc boje sie tego pazia czy to nie fałsz. Cytuj
QPucharów Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Moim zdanie przedłużą Ci umowę. Paź może pokazywać po prostu jakąś rozmowę, dokumenty, albo Twoją niepewność. Powodzenia!!! Cytuj
mycha87 Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Umowa zostanie przedłużona 10 D mówi o stabilizacji finansowej, a 3 D jako karte awansu tu rozpatrywałabym właśnie, że umowa zostanie przedłużona Cytuj
maja123 Napisano 7 Maja 2014 Autor Napisano 7 Maja 2014 Ja sie wlasnie denerwujevi mam duza niepewność Cytuj
mycha87 Napisano 7 Maja 2014 Napisano 7 Maja 2014 Maja123 a do kiedy masz aktualną umowę?? Może warto iść porozmawiać z pracodawcą podpytać wtedy powinnaś przestać się denerwować, chociaż wg.mnie to zdenerwowanie jest tu niepotrzebne Cytuj
maja123 Napisano 7 Maja 2014 Autor Napisano 7 Maja 2014 Duzo osób zwolnili ostatnio. Rozmowa nuc teraz nie da bo mogą klamac.konuec umowy mam w czerwcu. Moje obawy nie sa bezpodstawne bo ostatnio rozne dziwne rzeczy sie tu dzialy. Cytuj
Trida Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 Czym zakonczy sie moje oczekuwanie na to ze przedluza bmi umow10 denarow. ... paź mieczy .. .. 3 Denarów Maja bez nerwów umowa zostanie przedłużona ale będziesz musiała trochę popracować, zrobić coś nowego, jakiś kurs itd. To mi sugeruje 3 denków. Że bedziesz musiała się bardziej wykazać. Głowa do góry Cytuj
ivi185 Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 Masz bardzo ładne karty! 10denarow...3denary... Jak najbardziej przedluza Ci umowe,nie masz sie czego obawiac. A paz mieczy to moze byc wlasnie rozmowa z przełożonym ewentualnie jakies kursy,szkolenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi