Skocz do zawartości

praca koniec umowy? (ZWERYFIKOWANY)

maja123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czym zakonczy sie moje oczekuwanie na to ze przedluza bmi umow

10 denarow. ... paź mieczy .. .. 3 Denarów

Bardzo możliwe ze po jakiejś ostrej .rozmowie przedluza mi umiwe o prace. 3 den to porozumienie. Wiec chyba powinno byc ok.choc boje sie tego pazia czy to nie fałsz.

Napisano

Moim zdanie przedłużą Ci umowę. Paź może pokazywać po prostu jakąś rozmowę, dokumenty, albo Twoją niepewność.

Powodzenia!!!

Napisano

Umowa zostanie przedłużona 10 D mówi o stabilizacji finansowej, a 3 D jako karte awansu tu rozpatrywałabym właśnie, że umowa zostanie przedłużona :)

Napisano

Maja123 a do kiedy masz aktualną umowę?? Może warto iść porozmawiać z pracodawcą podpytać :) wtedy powinnaś przestać się denerwować, chociaż wg.mnie to zdenerwowanie jest tu niepotrzebne ;)

Napisano

Duzo osób zwolnili ostatnio. Rozmowa nuc teraz nie da bo mogą klamac.konuec umowy mam w czerwcu. Moje obawy nie sa bezpodstawne bo ostatnio rozne dziwne rzeczy sie tu dzialy.

Napisano
Czym zakonczy sie moje oczekuwanie na to ze przedluza bmi umow

10 denarow. ... paź mieczy .. .. 3 Denarów

Maja bez nerwów ;) umowa zostanie przedłużona ale będziesz musiała trochę popracować, zrobić coś nowego, jakiś kurs itd. To mi sugeruje 3 denków. Że bedziesz musiała się bardziej wykazać.

Głowa do góry :)

Napisano

Masz bardzo ładne karty! 10denarow...3denary... Jak najbardziej przedluza Ci umowe,nie masz sie czego obawiac. A paz mieczy to moze byc wlasnie rozmowa z przełożonym ewentualnie jakies kursy,szkolenia.

• 4 tygodnie później...