lu Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 Dzien dobry Mam takie pytanie,w jednym z pomieszczen w domu wypadają mi korzystne gwiazdy,niestety jest to bardzo mało uczeszczane pomieszczenie.Czy te gwiazdy objawiaja swoją moc pomimo tego ?czy wypadałoby tam sie czesciej pojawiać I jeszcze jedno,czy po urzadzeniu wg zasad feng shui domu od razu nastepuje poprawa czy na początku może być wręcz pogorszenie ? Pozdrawiam Cytuj
FSA Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 Dzien dobryMam takie pytanie,w jednym z pomieszczen w domu wypadają mi korzystne gwiazdy,niestety jest to bardzo mało uczeszczane pomieszczenie.Czy te gwiazdy objawiaja swoją moc pomimo tego ?czy wypadałoby tam sie czesciej pojawiać I jeszcze jedno,czy po urzadzeniu wg zasad feng shui domu od razu nastepuje poprawa czy na początku może być wręcz pogorszenie ? Pozdrawiam Dzień dobry, tak, gwiazdy mogą oddziaływać na ludzi mimo nieużyteczności rejonu. Aby w pełni wykorzystać potencjał miejsca, to lepiej w nim przebywać. Poprawa następuję w różnych przedziałach czasowych. Wszystko zależy z jakimi energiami pracujesz Na przykład energia trygramu Zhen - Grzmot działa piorunująco szybko Jeżeli chodzi o pogorszenie sytuacji po zastosowaniu feng shui, to trzeba sobie zadać pytanie - po co stosujemy feng shui Pozdrawiam Cytuj
lu Napisano 8 Maja 2014 Autor Napisano 8 Maja 2014 Dziękuje serdecznie Pytałam o to pogorszenie bo mam wrażenie ,że po przestawieniu rzeczy pogorszyło mi sie samopoczucie ale w taki sposób ,że wypłynęły na wieszch wszystkie blokady na różne tematy i że musze w sobie duzo zmienic. Mam jeszcze takie pytanie czy w feng shui są jakieś reguł w doborze znaków zodiaku pod względem miłosnym? Cytuj
FSA Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Witam, stan emocjonalny może zależeć od wielu rzeczy. Feng Shui nie zajmuje się doborem pod względem miłosnym, ale może nam zdradzić gdzie tkwi problem. Jeżeli chodzi o dobór osoby pod względem miłosnym, to polecam Cztery Filary Przeznaczenia. Pozdrawiam Cytuj
lu Napisano 9 Maja 2014 Autor Napisano 9 Maja 2014 Dziękuje Spotkałam sie gdzieś z okresleniem "gwiazdy symboliczne" czy mógłby Pan wyjasnic co to takiego ? Cytuj
FSA Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 DziękujeSpotkałam sie gdzieś z okresleniem "gwiazdy symboliczne" czy mógłby Pan wyjasnic co to takiego ? Witam, nie mam pojęcia co autor miał na myśli używając zwrotu "gwiazdy symboliczne". Pozdrawiam Cytuj
lu Napisano 12 Maja 2014 Autor Napisano 12 Maja 2014 Chodzi mi o takie pojęcia jak " niebianski pomocnik" ,"kwiat brzoskwini" Cytuj
FSA Napisano 12 Maja 2014 Napisano 12 Maja 2014 Witaj, tych terminów jest więcej.: 1. Kwitnący kwiat brzoskwini: formuła stosowana w feng shui w celu uniknięciu skandali seksualnych i zdrad (tutaj głównie chodzi o ścieżki i różnego rodzaju dojścia do budynku. 2. Kwiat brzoskwini: formuła stosowana w feng shui i ba zi, pomocna dla singli (wykorzystujemy miejsce i czas w celu aktywacji romansu). 3. Niebiański pomocnik: termin, z którym można się spotkać w ba zi (tutaj chodzi o to, że w odpowiednim czasie pojawiają się pomocni ludzie w życiu człowieka). Pozdrawiam Cytuj
lu Napisano 12 Maja 2014 Autor Napisano 12 Maja 2014 Ahaaa Bo są w internecie takie kalkuratory i tam wychodzi konkretny znak zodiaku i np moim pomocnikiem jest szczur. Czyli jak rozumiem to nie chodzi o osobe spod szczura tylko w sektorze szczura mam cos tam aktywowac? Cytuj
FSA Napisano 12 Maja 2014 Napisano 12 Maja 2014 Ahaaa Bo są w internecie takie kalkuratory i tam wychodzi konkretny znak zodiaku i np moim pomocnikiem jest szczur. Czyli jak rozumiem to nie chodzi o osobe spod szczura tylko w sektorze szczura mam cos tam aktywowac? Witam Chińska metafizyka, czyli m.in. astrologia i feng shui oparte są na koncepcji ZIEMI - CZŁOWIEKA - NIEBA. Zatem rozważamy ludzi, miejsce i czas, nie pomijając żadnego elementu trójcy. Pozdrawiam Cytuj
lu Napisano 14 Maja 2014 Autor Napisano 14 Maja 2014 Aaa czyli rozumiem,że człowiek spod tego znaku tez jest ważny. A co,jeśli ten Szczur jest jednoczesnie moim kwitnącym kwiatem brzoskwini ? Cytuj
FSA Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 Aaa czyli rozumiem,że człowiek spod tego znaku tez jest ważny. A co,jeśli ten Szczur jest jednoczesnie moim kwitnącym kwiatem brzoskwini ? To znaczy, że w życiu może być odpowiedzialny za relacje międzyludzkie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi