Skocz do zawartości

Mało uczęszczane sektory

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzien dobry

Mam takie pytanie,w jednym z pomieszczen w domu wypadają mi korzystne gwiazdy,niestety jest to bardzo mało uczeszczane pomieszczenie.Czy te gwiazdy objawiaja swoją moc pomimo tego ?czy wypadałoby tam sie czesciej pojawiać :)

I jeszcze jedno,czy po urzadzeniu wg zasad feng shui domu od razu nastepuje poprawa czy na początku może być wręcz pogorszenie ?

Pozdrawiam

Napisano
Dzien dobry

Mam takie pytanie,w jednym z pomieszczen w domu wypadają mi korzystne gwiazdy,niestety jest to bardzo mało uczeszczane pomieszczenie.Czy te gwiazdy objawiaja swoją moc pomimo tego ?czy wypadałoby tam sie czesciej pojawiać :)

I jeszcze jedno,czy po urzadzeniu wg zasad feng shui domu od razu nastepuje poprawa czy na początku może być wręcz pogorszenie ?

Pozdrawiam

Dzień dobry,

tak, gwiazdy mogą oddziaływać na ludzi mimo nieużyteczności rejonu.

Aby w pełni wykorzystać potencjał miejsca, to lepiej w nim przebywać.

Poprawa następuję w różnych przedziałach czasowych. Wszystko zależy z jakimi energiami pracujesz :)

Na przykład energia trygramu Zhen - Grzmot działa piorunująco szybko :D

Jeżeli chodzi o pogorszenie sytuacji po zastosowaniu feng shui, to trzeba sobie zadać pytanie - po co stosujemy feng shui :)

Pozdrawiam

Napisano

Dziękuje serdecznie :)

Pytałam o to pogorszenie bo mam wrażenie ,że po przestawieniu rzeczy pogorszyło mi sie samopoczucie ale w taki sposób ,że wypłynęły na wieszch wszystkie blokady na różne tematy :) i że musze w sobie duzo zmienic.

Mam jeszcze takie pytanie czy w feng shui są jakieś reguł w doborze znaków zodiaku pod względem miłosnym? :)

Napisano

Witam,

stan emocjonalny może zależeć od wielu rzeczy.

Feng Shui nie zajmuje się doborem pod względem miłosnym, ale może nam zdradzić gdzie tkwi problem.

Jeżeli chodzi o dobór osoby pod względem miłosnym, to polecam Cztery Filary Przeznaczenia.

Pozdrawiam :)

Napisano

Dziękuje

Spotkałam sie gdzieś z okresleniem "gwiazdy symboliczne" czy mógłby Pan wyjasnic co to takiego ?

Napisano
Dziękuje

Spotkałam sie gdzieś z okresleniem "gwiazdy symboliczne" czy mógłby Pan wyjasnic co to takiego ?

Witam,

nie mam pojęcia co autor miał na myśli używając zwrotu "gwiazdy symboliczne".

Pozdrawiam

Napisano

Chodzi mi o takie pojęcia jak " niebianski pomocnik" ,"kwiat brzoskwini"

Napisano

Witaj,

tych terminów jest więcej.:

1. Kwitnący kwiat brzoskwini: formuła stosowana w feng shui w celu uniknięciu skandali seksualnych i zdrad (tutaj głównie chodzi o ścieżki i różnego rodzaju dojścia do budynku.

2. Kwiat brzoskwini: formuła stosowana w feng shui i ba zi, pomocna dla singli (wykorzystujemy miejsce i czas w celu aktywacji romansu).

3. Niebiański pomocnik: termin, z którym można się spotkać w ba zi (tutaj chodzi o to, że w odpowiednim czasie pojawiają się pomocni ludzie w życiu człowieka).

Pozdrawiam

Napisano

Ahaaa :)

Bo są w internecie takie kalkuratory i tam wychodzi konkretny znak zodiaku i np moim pomocnikiem jest szczur.

Czyli jak rozumiem to nie chodzi o osobe spod szczura tylko w sektorze szczura mam cos tam aktywowac?

Napisano
Ahaaa :)

Bo są w internecie takie kalkuratory i tam wychodzi konkretny znak zodiaku i np moim pomocnikiem jest szczur.

Czyli jak rozumiem to nie chodzi o osobe spod szczura tylko w sektorze szczura mam cos tam aktywowac?

Witam

Chińska metafizyka, czyli m.in. astrologia i feng shui oparte są na koncepcji ZIEMI - CZŁOWIEKA - NIEBA.

Zatem rozważamy ludzi, miejsce i czas, nie pomijając żadnego elementu trójcy.

Pozdrawiam

Napisano

Aaa czyli rozumiem,że człowiek spod tego znaku tez jest ważny. A co,jeśli ten Szczur jest jednoczesnie moim kwitnącym kwiatem brzoskwini ? :)

Napisano
Aaa czyli rozumiem,że człowiek spod tego znaku tez jest ważny. A co,jeśli ten Szczur jest jednoczesnie moim kwitnącym kwiatem brzoskwini ? :)

To znaczy, że w życiu może być odpowiedzialny za relacje międzyludzkie.