piu79 Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 mam do odebrania wazny list, przeczucie mnie martwi, jaka będzie jego treść (dobra czy zla) Przeszłość; 6 monet: formalna umowa, pieniadze poparte prawem przyszłość: 9 kijów: czuję pewne zagrozenie, ale pozycja jest pewna i pomyślnie zostana ukończone pewne sprawy, jest to realizacja zamierzeń dalsza przyszłość: 9 monet: korzysci materialne, które sa miłym zaskoczeniem, niespodzianką co wziąć pod uwagę: Król Kijów: ozacza powozenie w sprawie otoczenie : 4 puchary:zamyślenie wynikające z przeczuc dotyczacych przeszłych zdarzeń opór: 7 pucharów: ostrozność tu wskazana, nadejdzie wyjaśnienie trudnej sytuacji wynik: 8 Sprawiedliwość: sprawa urzędowa, wyrok, opinia, pośrednictwo w sporze, oczyszczenie, pomysle rozwiazanie sprawy urzędowej mimo moich obaw treść podejrzewam będzie dotyczyła formalności finansowych o pozytywnym rozwiazaniu Cytuj
Trida Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 Przeszłość; 6 monethmmm tutaj generalnie to, co dałaś to zebrałaś. Wszystko będzie sprawiedliwie rozegrane.przyszłość: 9 kijówtutaj średnie zadowolenie widze, przytłoczenie sytuacja, Twój stres do czasu otrzymania listu.dalsza przyszłość: 9 monetulga od zdecydowanie ulga co wziąć pod uwagę: Król Kijówniestety nie wiem jak to interpretowaćotoczenie : 4 pucharyTwój smutek, bardzo wybijają twoje emocje wg mnie i strachopór: 7 pucharówznów strach, ze coś poszło nie tak wynik: 8 Sprawiedliwość tak, jak pisałam wyżej - co dałaś to dostaniesz. Sprawiedliwości stanie się zadość. Ale raczej w pozytywnym wydźwięku bym powiedziała. Czekam na weryfikację 1 Cytuj
piu79 Napisano 8 Maja 2014 Autor Napisano 8 Maja 2014 Weryfikacja: Pismo urzędowe, pozytywna decyzja dotycząca przepływów finansowych jest ok 1 Cytuj
Trida Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 Weryfikacja:Pismo urzędowe, pozytywna decyzja dotycząca przepływów finansowych jest ok No to super Dzięki za weryfikację Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi