Skocz do zawartości

list a przeczucie (ZWERYFIKOWANY)

piu79

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mam do odebrania wazny list, przeczucie mnie martwi, jaka będzie jego treść (dobra czy zla)

Przeszłość; 6 monet: formalna umowa, pieniadze poparte prawem

przyszłość: 9 kijów: czuję pewne zagrozenie, ale pozycja jest pewna i pomyślnie zostana ukończone pewne sprawy, jest to realizacja zamierzeń

dalsza przyszłość: 9 monet: korzysci materialne, które sa miłym zaskoczeniem, niespodzianką

co wziąć pod uwagę: Król Kijów: ozacza powozenie w sprawie

otoczenie : 4 puchary:zamyślenie wynikające z przeczuc dotyczacych przeszłych zdarzeń

opór: 7 pucharów: ostrozność tu wskazana, nadejdzie wyjaśnienie trudnej sytuacji

wynik: 8 Sprawiedliwość: sprawa urzędowa, wyrok, opinia, pośrednictwo w sporze, oczyszczenie, pomysle rozwiazanie sprawy urzędowej

mimo moich obaw treść podejrzewam będzie dotyczyła formalności finansowych o pozytywnym rozwiazaniu

Napisano

Przeszłość; 6 monet

hmmm tutaj generalnie to, co dałaś to zebrałaś. Wszystko będzie sprawiedliwie rozegrane.
przyszłość: 9 kijów
tutaj średnie zadowolenie widze, przytłoczenie sytuacja, Twój stres do czasu otrzymania listu.
dalsza przyszłość: 9 monet
ulga :) od zdecydowanie ulga ;)
co wziąć pod uwagę: Król Kijów
niestety nie wiem jak to interpretować
otoczenie : 4 puchary
Twój smutek, bardzo wybijają twoje emocje wg mnie i strach
opór: 7 pucharów
znów strach, ze coś poszło nie tak :)
wynik: 8 Sprawiedliwość
tak, jak pisałam wyżej - co dałaś to dostaniesz. Sprawiedliwości stanie się zadość. Ale raczej w pozytywnym wydźwięku bym powiedziała.

Czekam na weryfikację :)

• Lubię to! 1
Napisano

Weryfikacja:

Pismo urzędowe, pozytywna decyzja dotycząca przepływów finansowych :)

jest ok

• Lubię to! 1
Napisano
Weryfikacja:

Pismo urzędowe, pozytywna decyzja dotycząca przepływów finansowych :)

jest ok

No to super :)

Dzięki za weryfikację :)