Skocz do zawartości

Sprawa w sądzie dzisiaj - pilne (ZWERYFIKOWANY)

ivi123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj sprawa w sądzie mego taty z szefem :( , wyjdę z siebie: PYTANKO: Jak potoczy się sprawa taty?

1. PRZEBIEG SPRAWY

6 BUŁAW, AS MIECZY, KSIĘŻYC

Tata odejdzie z podniesioną głową, pewien straszny etap w życiu się skończy zgodnie z pragnieniami

2. WYROK

5 KIELICHÓW, 10 KIELICHÓW, AS BUŁAW

będzie się działo, będzie po taty myśli, ale sporo straci i będzie to dla niego poczucie klęski, przykre bardzo, mimo tego odpocznie psychicznie w domku, przy bliskich,

3. CZY BĘDZIE Z WYROKU ZADOWOLONY

4 BUŁAWY, 4 DENARY, 7 BUŁAW

Myślę, że tak zacznie od nowa, nowy etap w życiu po zakończeniu współpracy z szefem, dostanie też pieniązki, które będzie musiał skromnie wydawać, takie osaczenie przez okoliczności, widzę to tak, że będzie musiał przez to dużo zmienić w życiu

Napisano

1. PRZEBIEG SPRAWY

Odcięcie od pewnego etapu w asie mieczy, ale cała sytuacja nie potoczy się do końca tak, jakby tego chciał (Księżyc). Ogólnie na plus z 6 buław ale wydaje mi sie, że to nie będzie do końca to, czego tata będzie chciał.

2. WYROK

Potwierdzę poprzedni rozkład - sprawa nie będzie zakończona wg mnie, tata nie do końca będzie zadowolony. Wyrok będzie taki - pół na pół mi się wydaje. Może 25% części Twojego taty.

będzie zadowolony, ze to już koniec ale ten niedosyt, ze to jednak nie było tak, jak on chciał... Widać go w 4 denków i 7 buław.

Tutaj może paść nawet zdanie, ze szef zapłacił jakaś łapówkę czy coś.

Napisano
dziękuję...

Proszę bardzo :)

Nie stresuj się, bo nie ma czym.

Sprawa może nie do końca wygrana dla taty ale wiesz - chyba tata się tym bardzo nie przejmie.

Po tych kartach odnoszę wrażenie, ze po całej tej sytuacji, za jakiś czas, będzie opowiadał o tym jak o anegdotce etc.

Gość bakea
Napisano

Chyba sprawa będzie dosyć zacięta, sa niejasnosci i nieszczerość .. Każdy walczy o swoje... mysle ze nie zakonczy sie to tylko na jednej rozprawie..

Napisano

Tez mam wrazenie, ze bardzo liczycie na zwyciestwo,

ale bedzie duzo mataczenia i odwolywania sie.

Wydaje mi sie ze bedzie sie odwolywac szef...

i ze potrwa to jeszcze jakis czas, jakies 7 tyg do 7 miesiecy...:/

Ojciec wygra mniej niz by chcial, ale moze juz byc zmeczony ciaganiem po sadach, wiec sobie odpusci szarpania sie o wiecej.

Moze skupi sie na czyms innym, ale na jesien juz powinno byc wszystko ok (jesli nie wiosne przyszlego roku).

Napisano

Sprawa następna wyznaczona na czerwiec. Szef kręci :(

• Lubię to! 1
Gość bakea
Napisano
Sprawa następna wyznaczona na czerwiec. Szef kręci :(

Yhm.. masz kłamstwa i niejasnosci i konca jeszcze nie widac.. Pewnie tata wsciekly twoj, ze tamten nagadal bzdur i głupot *.*

Gość Euterpe
Napisano

1. PRZEBIEG SPRAWY

też tutaj widzę dużo niejasności i może przez to sprawa będzie nadal kontynuowana... może i wygracie, ale będzie pewien niesmak...

2. WYROK

na początku może was to nie zadowoli, ale później zobaczycie co zyskaliście, chyba na nowo zapalicie się do działania; też nie widzę tutaj końca...

myślę, że cokolwiek poczuje, zatrzyma to dla siebie, nie podzieli się z tym i możliwe, że będzie jeszcze po tym wszystkim bił się z myślami - to chyba bardzo skryty człowiek...

ta rozprawa może mu nie dać spokoju...

Napisano

KSIĘŻYC- Oszustwo, podstęp,prostactwo, groźba niebezpieczeństwa, złe wpływy innych ludzi, obłudnicy- i wszystko jasne ;)

Napisano

co racja to racja... szef - były najlepszy z kumpli taty, przyszedł podpity do sądu... pod przysięgą zeznaje nie prawdę, co będzie udowodnione, bo są dokumenty. Tata nerwowo wykończony, ale z przebiegu sprawy raczej zadowolony... zobaczymy co będzie później

• 6 miesięcy temu...
Napisano

jejku... sprawa ciągnie się i ciągnie, dużo wychodzi na wierzch kombinacji szefa i nieczystych zagrywek, żeby postawić na swoim (coś na zasadzie pomęczę ile się da). Tata - wrak człowieka - strasznie się o niego boję :( sprawa następna pod koniec grudnia ech... tragedia z tym wszystkim.