misiek12345 Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Mam problem na ktory kurs sie wybrac 1- as mieczy , rydwan , krolowa monet Mysle ze mam rezerwe co do tego kursu, jestem w konflikcie ale krolowa monet radzi zeby ten kurs wybrac 2- 4 mieczy, rycerz monet, 9 bulaw Mysle, ze bede zalowala i czula sie tam samotna 9 bulaw. Co myslicie czy dobrze interpretuje? Kurs musze wybrac juz wkrotce. Cytuj
akszeinga1985 Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Pierwszy kurs wydaje się lepszy dla ciebie, karty mówią, że to świetny pomysł. W tym drugim kursie tak jakbyś nie czuła się do końca dobrze, nie będzie zbyt dużo możliwości po tym kursie. Cytuj
misiek12345 Napisano 9 Maja 2014 Autor Napisano 9 Maja 2014 Pierwszy praktycznie mi odpowiada ale nie jestem pewna co do kierunku Drugi gorsza uczelnia ale lepszy kierunek no i dylemat..... Dziekuje akszeinga 1985 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi