maja123 Napisano 10 Maja 2014 Napisano 10 Maja 2014 Czym zakonczy się moje oczekuwanie na to ze wyjde za mąż w ciagu 3 lat 10 bulaw as denarow 3 kielichy chyba rokujace te karty. Widac jakąś radosc święto. Te 10 bulaw to jakies poczatkowe trudnośćci. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Maja 2014 Napisano 10 Maja 2014 do trzech lat moim zdaniem będzie szansa na bardzo fajną znajomość, bardziej luźną, ale na małżeństwo bym nie liczyła - chyba, że Tobie 3 kielichy kojarzą się z weselem, no to tak dla mnie te trzy kielichy mogą mówić, że poznasz kogoś, będziecie spędzać czas wśród wspólnych znajomych, może jakieś wycieczki w większym gronie, ale to wszystko na zasadzie "chodzenia ze sobą" na mojej karcie trójka osób tańczy, a taniec to zabawa, zabawa zaś to nic poważnego 10 buław może mówić, że przez jeszcze jakiś czas będzie z tym problem, ale to też 10, czyli koniec a zaraz jest as, więc jakiś etap się kończy i za jakiś czas rozpocznie się kolejny z HB XIV Umiarkowanie, więc do 3 lat powinno się coś wyprostować w tym temacie a może z tym mężczyzną będzie Ci tak dobrze, że oboje stwierdzicie, że papierek jest niepotrzebny - tak też czasami bywa Cytuj
maja123 Napisano 10 Maja 2014 Autor Napisano 10 Maja 2014 Mam obecnie mezczyzne z ktorym mieszkam ponad rok i narazie nie rozmawialiśmy o ślubie. Ja nie jestem pewna na 100 % ale ogolnie to mi dobrze z nim . zastanawiam sie czy to juz ten jedyny. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Maja 2014 Napisano 10 Maja 2014 oj, założyłam, że jesteś singielką no to w takim razie as denarów oznaczałby tutaj początek wydatków na imprezę (3 kielichy) Cytuj
Czarownica Napisano 10 Maja 2014 Napisano 10 Maja 2014 Moim zdaniem będziesz do tego czasu zaręczona i może nawet już w ciąży, ale jak dla mnie to wciąż nieformalny związek;) Cytuj
Trida Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 Czym zakonczy się moje oczekuwanie na to ze wyjde za mąż w ciagu 3 lat10 bulaw as denarow 3 kielichy Jeśli beziesz naciskała (10 bulaw) to est to możliwe. Jednak stawiam, podobnie jak Corni, że tutaj przed ślubem może pokazać się brzuszek (3 kielichów) ale z tym weselem to jednak bd musiała poczekać Cytuj
panna.marta Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 żadna z tych kart nie jest kartą miłości ani małżeństwa, myślę, że może być ciężko do 3lat jakbyś miała raczej się bawić i korzystać z życia niż wchodzić w trwały związek. Cytuj
maja123 Napisano 11 Maja 2014 Autor Napisano 11 Maja 2014 Jestem w trawalym związku obecnie. Mieszkamy razem. Żyjemy razem.mysle ze związek szczęśliwy jest. Myslalam ze moze później będzie legalizacja. Choc mi się nie spieszy. Cytuj
Gość Daffne Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 myślę, że sama decydujesz o swoim życiu i karty powiedzą tyle ile sama w życie wnosisz, a więc jesteś w związku i do małżeństwa Ci się nie spieszy. To własnie przede wszystkim pokazały karty. Nie pokażą ślubu jeśli masz takie podejście i go nie zmienisz. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 30 Maja 2014 Napisano 30 Maja 2014 Widać chrzciny - 3 puchary i to może być powodem legalizacji związku, wtedy za propozycję małżeństwa można tu uznać Asa denarów, tyle że 10 buław to stres i zmęczenie. Wszystko zależy od tego jak się dogadacie, mogą pojawić się tarcia i stwierdzicie (a raczej Twój partner stwierdzi, a Ty się na to zgodzisz z obawy żeby go całkiem nie stracić) że lepiej zostawić to tak jak jest Cytuj
afercia Napisano 31 Maja 2014 Napisano 31 Maja 2014 10 bulaw as denarow 3 kielichy Moż 10 to twoje obawy przed weselem i małżeństwem? Wszyscy wiemy ze ślub to ogromny stres i zamieszanie i ogrom pracy. Po ślubie tez szykuje się ciężka praca bo dochodzą dzieci mąż dom praca a kobieta zazwyczaj pierwsza wstaje i ostatnia zasypia. Moim zdaniem gdzieś masz w sobie ten lęk przed tym ogromem pracy jaki cie czeka. As z kolei dla mnie będzie znaczył szczęśliwy czas w związku a że dalej stoi radosna 3 świętowania czyli może zdecydujecie się na legalizację kiedy będziesz w pełni czuć się szczęśliwa i pewna tego pana. Podsumowując wg mnie ma to szanse się spełnić kiedy pokonasz lęki i po prostu pozwolisz sobie być w tej relacji szczęśliwa trzymam kciuki żeby poszło po twojej myśli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi