Skocz do zawartości

związki karmiczne

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej,

nie znam się jeszcze na numerologii dokładnie ale od dwóch dni zaczęłam intensywnie się tym interesować i czytać o związkach karmicznych,

są różne teorie, podobno z każdym kogo spotykamy tworzymy relacje karmiczne, często relacje karmiczne są z naszymi rodzicami,

ja ściągnęłam sobie program który oblicza to wszystko na podstawie imienia, nazwiska, i daty urodzenia,

i wyszło że mam związki karmiczne z:

- moją mamą, moim ojcem, moim byłym facetem który nie chce mi dac spokoju, z nowym z którym spotykam się od niedawna, i z byłym który zostawił mnie dla innej i wziął z nią ślub

Moje pytanie do was brzmi, co mam teraz zrobić z tą wiedzą że związki te są karmiczne? Bo jest to dla mnie dość ważna informacja tylko nie wiem właśnie co teraz...

Napisano
Moje pytanie do was brzmi, co mam teraz zrobić z tą wiedzą że związki te są karmiczne? Bo jest to dla mnie dość ważna informacja tylko nie wiem właśnie co teraz...

Dość dziwne pytanie wg mnie... Zrób z nią to, co chcesz.

Możesz spróbować przepracować te relacje, możesz zostawić to w spokoju - niech sobie leży (robi tak ponad 70% społeczeństwa, bo w gruncie rzeczy nawet nie wiedzą co to karma etc).

Jeśli postanowisz je przepracować - poczytaj o Twojej numerologii, numerologii tych osób i tak powinnaś znaleźć wskazówki - co oni i co Ty masz do przepracowania.

Dalej - poczytaj o Waszej wspólnej drodze i o liczbie z karmy - tam też będzie to i owo napisane na czym polega karma.

Tutaj nie ma nic ponad suchej wiedzy z książek :) trzeba tylko wychwycić odpowiednie informacje :)