Skocz do zawartości

Sen o szybko ******ącej windzie i towarzyszące temu uczucie.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, dzisiaj miałem dość dziwny sen. Mimo, że trochę pozapominałem to postaram się opisać to jak najlepiej.

Wiem, że byłem kimś ważym/sławnym. Prowadziłem jakiś występ, czy program w telewizji, ponieważ wszystko to wyglądało jak pokój po środku trybun (takich jak np. na różnych festwialach, meczach) były tam stoliki siedzenia itp. (może to przez to, że oglądałem wcześniej Eurowizję?) W końcu skończyłem swą "przemowę" (dokładnie nie wiem, co to było, ale mówiłem do mikrofonu) i musiałem gdzieś pojechać. Cały ten pokój nie wliczając w to trybun ruszył w dół. Była to ewidentnie winda. Po chwili zobaczyłem tylko metalowe ściany przed swoimi oczami i uczucie spadania, które się powiększało. Na początku myślałem, że to jakaś super nowoczesna winda jednak winda przyśpieszała, a moje ciało dokładnie to czuło. Było trudniej złapać oddech tak jak przy jakichś przeciążeniach, ogólnie całe ciało stało się niesamowicie ciężkie, a sen był realny. Po chwili gdy oderwałem się od podłogi na ułamek sekundy, sen się przerwał i się obudziłem. Jeszcze sekundę po tym miałem uczucie takiej "ciężkości", lecz szybko to minęło. Kto wie, co to może znaczyć?