Skocz do zawartości

Przedwakacyjnie Majowo-czerwcowo :) (ZWERYFIKOWANY)

mayllah

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W KULEJACYM ZWIAZKU GDZIE MILOSC SIE WYPALILA A KREDYT POZOSTAL

Miesiace tak szybko mijaja, czas pedzi, dzien za dniem, niby nic konkretnego sie nie dzieje, zadnych ustalen ale ja czuje w powietrzu jakies zmiany ... oby na lepsze :-)

Co widza karty ? Duzo bulaw i kiliechow, wiec bedze pewnie wybuchowo :flamenco:

PRACA

As denar/Cesarz/9 mieczy

Odnosnie pracy, wielkich zmian nie widze, pojawia se moze jakies nowe projekty, duzo pracy, Cesarz, to bankowo moj szef, wszedzie nosa wetknie, wszystko chce wiedziec,nawet na temat naszego zycia prywatnego, co mnie coraz bardziej irytuje, mysle, ze on bedzie powodem kilku stresow, zleci mi duzo obowiazkow i chyba nie podolam wszystkiemu ...

FINANSE

Kaplanka/4 bulaw/7 denar

Widze jakies wydatki, niezapowiedziane zwiazane z moim domkiem, wiadomo, mieszkamy od niedawna, wiec pewnie cos trzeba bedzie dokupic, ale ogolnie chyba tragedii nie widac?

UCZUCIA

Rycerz Pucharow/5 bulaw/Blazen

Jak zobaczylam rycerza, to az sie usmiechnelam, czuje ze serduszko zacznie szybciej bic ... Widze tez konkurencje, tylko nie wiem czy ja o kogos czy ktos o mnie bedzie zabiegal :-) Blazen na koncu, hmmm moze cos tam zacznie sie w tym sercu zmieniac, moze w koncu jakies uczucia sie pojawia, ale czy na dlugo? Blazen to zapowiedz jakiegos poczatku, ale nic stabilnego nie widac ...

NIESPODZIANKA

5 pucharow/2 miecze/Krolowa bulaw

i tu mnie zatkalo ... jakis zawod, strata, bol, rozstanie, nie wiem czy chodzi tu o moj zwiazek, w ktorym jest beznadziejnie jesli chodzi o uczucia, ale jakos staramy sie zyc obok; a tu ta krolowa, hmmm moze jakas babka bedzie chciala mi zabrac mojego partnera i moze to jest ta konkurencja w uczuciach ... i jego odejscie/ zdrada/ zaboli mnie bardzo ... taka mysl mnie naszala

SAMOPOCZUCIE

Cesarzowa/10 mieczy/7 mieczy

Z poczatku bede czula sie bardzo dobrze, kobieco, a potem jakas masakra, chyba nieciekawie, bol, lzy, nieszczerosc, tak jakby wszystko ukladalo sie w calosc, ta niespodzianka, ktora raczej na moj rzut oka jaki sie nieciakwie, bedzie miala odbicie w moim zlym samopoczuciu ...

RELACJA Z PANEM X

Walet Pucharow/Krolowa Denar/4 miecze

hmm moze w koncu po tylu miesiacach ciszy, szykuje sie jakies odnowienie relacji, jakies spotkanie, moze przypadkowe ... ale raczej nic ono nie zmieni, wiem, ze to co on czul do mnie bylo szczere, ale wygrala logika i jak doskonale pokazuje to czworka mieczy, rachunek zysku i strat w moim pzypadku, nie wychodzi za dobrze. A Krolowa Denar, to zapewne ona i bezpieczenstwo jakie ona jemu daje.

Niemniej jednak, on zawsze wychodzil mi jako walet lub rycerz pucharow,wiec jest obstawiam ze cos sie wydarzy. Bo od stycznia zupelna cisza.

Kochane, wiem, ze jest mnie troche mniej ostatnio, postaram sie was nadrobic, ale jak juz pisalam, coraz wiecej mam pracy, wzielam sobie dodatkowa prace jeszcze i ogolnie padam, czuje ze brakuje mi skrzydel i bardzo potrzebuje jakiegos powiewu swiezosci...

Zerknijcie, wasze spostrzezenia to zawsze inny punkt odniesienia dla mnie .

Pozdrawiam cieplutko :-)

Napisano

Mi bardziej to wygląda, jakbyś Ty zdradziła Pana, a później trochę klops, bo możesz zostać z tym sama. Wyrzuty sumienia i rozstanie mogą być (tylko z którym z Panów, hmm...), z X to własnie będzie "something stupid" a później cisza (ale nie wiem czy to z koniec, czy tylko chwilowa pauza), bo będziesz chciała sobie przemyśleć, albo skupić się swoich sprawach... Nie wiem, z któregoś z nich zrezygnujesz w tej najbliższej przyszłości, na którymś się przejedziesz. Tu na pewno duże zmiany.

Jak chodzi o finanse, to jakieś wydatki moga być ale nic strasznego, tylko będziesz musiała poczekać na wypłatę aby zrealizować coś na co wpadniesz wcześniej. W pracy szef będzie dawać w dupę, albo zwróci Ci uwagę, bo będziesz rozkojarzona.

Powodzenia, bo widzę tutaj spory młyn!

Gość Euterpe
Napisano

PRACA

As denar/Cesarz/9 mieczy

w pracy pojawi się szanse, zapewne na większym skupieniu się na obowiązkach, przez co możesz mieć problemy ze snem albo nawet w nocy śnić Ci się będzie, że odwalasz tą robotę; w środku miesiąca powinno być stabilnie, później możesz zacząć się czymś zamartwiać...

FINANSE

Kaplanka/4 bulaw/7 denar

nie takie złe te karty :) ani zbyt wielkich wydatków nie powinno być, ani też nie będziecie przymierać głodem. Może będziesz chciała na coś wydać, coś wpadnie Ci w oko, ale będzie trzeba zaczekać...

UCZUCIA

jakbym patrzała na obrazki ze swoich kart, to zobaczyłabym taką sytuację: przychodzi posłaniec z wiadomością, przez co w wiosce zapanował zamęt, ktoś się z tego cieszy, a przy okazji zapanował nowy okres w życiu.

Na początku miesiąca widać tutaj napływ uczuć, może jakieś wspominki (ta muzyka, ten gest, to słowo itp.), później możesz się poczuć jakbyś wirowała w pralce, jakieś wewnętrzne dylematy, konflikt myśli, ale zaraz potem nadejdzie światło, oświecenie, dojdziesz z tym wszystkim do ładu i poczujesz ulgę oraz coś nowego

NIESPODZIANKA

coś z przeszłości może wrócić albo ktoś... może sama zaczniesz częściej tam zaglądać, ale później zamkniesz ten rozdział za sobą, przestaniesz się użalać, rozpaczać i zaczniesz nowe życie, będziesz optymistycznie nastawiona, możliwe, że poczujesz w sobie więcej energii, staniesz się bardziej pewna siebie

SAMOPOCZUCIE

na początku widać, że nie takie złe, może poczujesz dumę, coś w stylu "nie muszę za nikim latać, niech teraz ten ktoś się wykaże", następnie jednak ten piękny okres się rychło zakończy i może zaczniesz coś knuć(?), może użyjesz jakieś postępu, aby czegoś się dowiedzieć albo zbliżyć do pewnej sprawy czy osoby

RELACJA Z PANEM X

możliwe, że pokusisz się o wysłanie wiadomości, ale ta relacja nie ruszy do przodu - na każdej karcie osoby są same i panuje bierność, kielichy to kobieca energia, więc jak już stawiam na Twój ruch.

Napisano

Dziekuje Wam dziewczeta :) Poniewaz to rozklad na dwa miesiace, jak tylko cos istotnego sie wydarzy, postaram sie odnotowac. Wam tez zycze przepieknych chwil !!!

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witajcie po dlugiej przerwie :-)

Powracam z weryfikacja.

JA

PRACA

As denar/Cesarz/9 mieczy

Odnosnie pracy, wielkich zmian nie widze, pojawia se moze jakies nowe projekty, duzo pracy, Cesarz, to bankowo moj szef, wszedzie nosa wetknie, wszystko chce wiedziec,nawet na temat naszego zycia prywatnego, co mnie coraz bardziej irytuje, mysle, ze on bedzie powodem kilku stresow, zleci mi duzo obowiazkow i chyba nie podolam wszystkiemu ...

- to fakt pracy mialam ogrom, ale ogarnelam temat, choc kilka powaznych dolkow mialam

FINANSE

Kaplanka/4 bulaw/7 denar

Widze jakies wydatki, niezapowiedziane zwiazane z moim domkiem, wiadomo, mieszkamy od niedawna, wiec pewnie cos trzeba bedzie dokupic, ale ogolnie chyba tragedii nie widac? Finansowo nic sie nie zmienilo, bylo kilka spontanicznych wyjazdow i troche kasa sie gdzies ulotnila, ale glodem nie przymieramy :-)

UCZUCIA

Jak zobaczylam rycerza, to az sie usmiechnelam, czuje ze serduszko zacznie szybciej bic ... Widze tez konkurencje, tylko nie wiem czy ja o kogos czy ktos o mnie bedzie zabiegal :-) Blazen na koncu, hmmm moze cos tam zacznie sie w tym sercu zmieniac, moze w koncu jakies uczucia sie pojawia, ale czy na dlugo? Blazen to zapowiedz jakiegos poczatku, ale nic stabilnego nie widac ... Jedyna rzecz jaka sie sprawdza to taka, ze chyba dzieki Energii Reiki, powoli z dnia na dzien zapominam o X, jest coraz lepiej, wyrzucilam go ze swoich snow i mysli ( bynajmniej bardzo sie staram) I odziwo od ok dwoch tygodnii czuje ulge i lekka radosc, wdziecznosc ...

NIESPODZIANKA

i tu mnie zatkalo ... jakis zawod, strata, bol, rozstanie, nie wiem czy chodzi tu o moj zwiazek, w ktorym jest beznadziejnie jesli chodzi o uczucia, ale jakos staramy sie zyc obok; a tu ta krolowa, hmmm moze jakas babka bedzie chciala mi zabrac mojego partnera i moze to jest ta konkurencja w uczuciach ... i jego odejscie/ zdrada/ zaboli mnie bardzo ... taka mysl mnie naszala

-no wiec juz chyba wiem o co chodzi, zupelnie inaczej niz myslalam dwa tygodnie temu, moj pan X wzial slub w Boze Cialo, i chyba ta dwojka mieczy, piatka pucharow pieknie to pokazuja, dla mnie to ewidentne zakonczenie czegokolwiek, a Krolowa bulaw, to ona, ona go zmusila do slubu, bo wiem, ze on nigdy nie chcial tego robic, mimo, iz poczatkowo mnie to zabolalo, to jednak mniej niz sadzilam... tak jakby nagle balonik pekl i zaczelo sie ulatniac uczucie ...

SAMOPOCZUCIE

Z poczatku bede czula sie bardzo dobrze, kobieco, a potem jakas masakra, chyba nieciekawie, bol, lzy, nieszczerosc, tak jakby wszystko ukladalo sie w calosc, ta niespodzianka, ktora raczej na moj rzut oka jaki sie nieciakwie, bedzie miala odbicie w moim zlym samopoczuciu ...

Ogolnie poczatek maja byl tragedia, tylko mi sie ryczec chca-ialo; wszyscy zauwazyli ze cos mnie dreczy, zero ochoty na nic, teraz juz lepiej,ale czuje tez sie gorzej jako kobieta, przytylam i jakos nie mam motywacji by zadbac o siebie ...

RELACJA Z PANEM X

hmm moze w koncu po tylu miesiacach ciszy, szykuje sie jakies odnowienie relacji, jakies spotkanie, moze przypadkowe ... ale raczej nic ono nie zmieni, wiem, ze to co on czul do mnie bylo szczere, ale wygrala logika i jak doskonale pokazuje to czworka mieczy, rachunek zysku i strat w moim pzypadku, nie wychodzi za dobrze. A Krolowa Denar, to zapewne ona i bezpieczenstwo jakie ona jemu daje.

Niemniej jednak, on zawsze wychodzil mi jako walet lub rycerz pucharow,wiec jest obstawiam ze cos sie wydarzy. Bo od stycznia zupelna cisza.

No i tu byla cisza, jeden sluzbowy mail, ktory mnie zaskoczyl, nic wiecej. Relacja nie ruszyla i juz nie ruszy do przodu. Jak dla mnie widok ich slubnego zdjecia na fb, to ewidentny koniec nas

Mi bardziej to wygląda, jakbyś Ty zdradziła Pana, a później trochę klops, bo możesz zostać z tym sama. Wyrzuty sumienia i rozstanie mogą być (tylko z którym z Panów, hmm...), z X to własnie będzie "something stupid" a później cisza (ale nie wiem czy to z koniec, czy tylko chwilowa pauza), bo będziesz chciała sobie przemyśleć, albo skupić się swoich sprawach... Nie wiem, z któregoś z nich zrezygnujesz w tej najbliższej przyszłości, na którymś się przejedziesz. Tu na pewno duże zmiany.

Jak chodzi o finanse, to jakieś wydatki moga być ale nic strasznego, tylko będziesz musiała poczekać na wypłatę aby zrealizować coś na co wpadniesz wcześniej. W pracy szef będzie dawać w dupę, albo zwróci Ci uwagę, bo będziesz rozkojarzona.

Powodzenia, bo widzę tutaj spory młyn!

PRACA

As denar/Cesarz/9 mieczy

w pracy pojawi się szanse, zapewne na większym skupieniu się na obowiązkach, przez co możesz mieć problemy ze snem albo nawet w nocy śnić Ci się będzie, że odwalasz tą robotę; w środku miesiąca powinno być stabilnie, później możesz zacząć się czymś zamartwiać...

FINANSE

Kaplanka/4 bulaw/7 denar

nie takie złe te karty :)ani zbyt wielkich wydatków nie powinno być, ani też nie będziecie przymierać głodem. Może będziesz chciała na coś wydać, coś wpadnie Ci w oko, ale będzie trzeba zaczekać...

UCZUCIA

jakbym patrzała na obrazki ze swoich kart, to zobaczyłabym taką sytuację: przychodzi posłaniec z wiadomością, przez co w wiosce zapanował zamęt, ktoś się z tego cieszy, a przy okazji zapanował nowy okres w życiu.

Na początku miesiąca widać tutaj napływ uczuć, może jakieś wspominki (ta muzyka, ten gest, to słowo itp.), później możesz się poczuć jakbyś wirowała w pralce, jakieś wewnętrzne dylematy, konflikt myśli, ale zaraz potem nadejdzie światło, oświecenie, dojdziesz z tym wszystkim do ładu i poczujesz ulgę oraz coś nowego

NIESPODZIANKA

coś z przeszłości może wrócić albo ktoś... może sama zaczniesz częściej tam zaglądać, ale później zamkniesz ten rozdział za sobą, przestaniesz się użalać, rozpaczać i zaczniesz nowe życie, będziesz optymistycznie nastawiona, możliwe, że poczujesz w sobie więcej energii, staniesz się bardziej pewna siebie

SAMOPOCZUCIE

na początku widać, że nie takie złe, może poczujesz dumę, coś w stylu "nie muszę za nikim latać, niech teraz ten ktoś się wykaże", następnie jednak ten piękny okres się rychło zakończy i może zaczniesz coś knuć(?), może użyjesz jakieś postępu, aby czegoś się dowiedzieć albo zbliżyć do pewnej sprawy czy osoby

RELACJA Z PANEM X

możliwe, że pokusisz się o wysłanie wiadomości, ale ta relacja nie ruszy do przodu - na każdej karcie osoby są same i panuje bierność, kielichy to kobieca energia, więc jak już stawiam na Twój ruch.

Jeszcze raz dziekuje dziewczynki :-)

P

• Lubię to! 1