Lucindella Napisano 12 Maja 2014 Napisano 12 Maja 2014 czy Pan na koncert którego się wybieram zwróci na mnie uwagę na tym właśnie koncercie ?;-) giermek kielichow / 3monet / 2 kieli - dociagniete 8 bulaw no w sumie ostatnio rzadko wyciągam 2 kieli...i ta karta jest milunia, tak jak i giermek kielichow pokazal tu mila atmosferę....wiec moze jakas uwaga Pana będzie ;-) no i 8 bulaw mam zawsze jeśli ma być jakiś kontakt ...hmmm tylko trochę nie mogę tej 3 monet tu dopasować...moze on zrobi na koncercie swoje, jak to praca i tyle...??? weryfikacja po weekendzie ;-) Cytuj
Gość Daffne Napisano 12 Maja 2014 Napisano 12 Maja 2014 a myślę, że spojrzy na Ciebie jako osobę w tłumie, jednak przykujesz jego uwagę jakoś bardziej (2 kieli) udanego koncertu :-) Cytuj
Lucindella Napisano 12 Maja 2014 Autor Napisano 12 Maja 2014 a myślę, że spojrzy na Ciebie jako osobę w tłumie, jednak przykujesz jego uwagę jakoś bardziej (2 kieli) udanego koncertu :-) pewnie i tak bedzie...dziekuje ;-) Cytuj
Czarownica Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 A znacie się? Jeśli tak, to wyłowi Cię z tłumu, tzn kontakt wzrokowy nastąpi;) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Maja 2014 Maestro Napisano 13 Maja 2014 Możliwe delikatne, nieśmiałe spojrzenia z jego strony, gesty bardziej wyczuwalne intuicyjnie aniżeli widzialne ..W 3 monet widać sporo osób kolo niej i niestety też informację, że jak sama nie wyłonisz się z tłumu, to on Ciebie nie dojrzy.. Cytuj
Lucindella Napisano 13 Maja 2014 Autor Napisano 13 Maja 2014 A znacie się? Jeśli tak, to wyłowi Cię z tłumu, tzn kontakt wzrokowy nastąpi;) Nie,nie znamy sie.. Cytuj
Trida Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 czy Pan na koncert którego się wybieram zwróci na mnie uwagę na tym właśnie koncercie ?;-)giermek kielichow / 3monet / 2 kieli - dociagniete 8 bulaw Powiedziałabym, ze zacznie się koło Ciebie specjalnie kręcić. tzn niby przypadkiem ale jednak i możliwe, ze coś zagadacie Zdecydowanie zwróci uwagę Cytuj
marcepanka Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 jestem ciekawa odpowiedzi w tym temacie, cóż to musi być za artysta ,, Cytuj
panna.marta Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 tak, zwroci, bedzie pewny siebie i mysle,ze sam wyjdzie smialo z inicjatywa. Daj znac! Cytuj
Czarownica Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 (edytowane) Nie,nie znamy sie.. Wobec tego to Ty będziesz starała się wyłowić go spojrzeniem i działaniem i uda Ci się to nawet na chwilę. Ale 3 denarów wobec tego sugeruje nie kooleżeństwo, tylko to, że wzrokowo wyłowi generalnie każdą odpowiednio aktywną fankę. Edytowane 14 Maja 2014 przez Czarownica Cytuj
Lucindella Napisano 14 Maja 2014 Autor Napisano 14 Maja 2014 jestem ciekawa odpowiedzi w tym temacie, cóż to musi być za artysta ,, Dam znac, dam niezwlocznie jak tylko przybede do domku ...:-) sama jestem ciekawa...;-) Cytuj
Lucindella Napisano 18 Maja 2014 Autor Napisano 18 Maja 2014 Jestem po koncercie...ten artysta to Piotr Polk,koncert bardzo udany,wylowiona bylam wzrokiem,ale 2 kieli i 8 bulaw pokazaly,ze sie spotkalismy ,ze tak powiem blizej - autograf, rozmowa i sweet focia ;-) dziekuje za wasze interpretacje :-) Trida...chyba bylas najblizej,gratki ;-) 1 Cytuj
Trida Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 Jestem po koncercie...ten artysta to Piotr Polk,koncert bardzo udany,wylowiona bylam wzrokiem,ale 2 kieli i 8 bulaw pokazaly,ze sie spotkalismy ,ze tak powiem blizej - autograf, rozmowa i sweet focia ;-) dziekuje za wasze interpretacje :-) Trida...chyba bylas najblizej,gratki ;-) Dziękuję Ale ja w ogóle nie ogarnęłam, że to miałbyć Pan ze sceny ja myślałam, ze chłopak z jakiejś paczki znajomych czy coś ahahah Cytuj
marcepanka Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 Piotr Polk zakochany w swojej kobiecie:), ale pytanie miałaś na pewno bardzo oryginalne,, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi