Skocz do zawartości

Pan z koncertu ;-) (ZWERYFIKOWANY)

Lucindella

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czy Pan na koncert którego się wybieram zwróci na mnie uwagę na tym właśnie koncercie ?;-)

giermek kielichow / 3monet / 2 kieli - dociagniete 8 bulaw

no w sumie ostatnio rzadko wyciągam 2 kieli...i ta karta jest milunia, tak jak i giermek kielichow pokazal tu mila atmosferę....wiec moze jakas uwaga Pana będzie ;-) no i 8 bulaw mam zawsze jeśli ma być jakiś kontakt ...hmmm

tylko trochę nie mogę tej 3 monet tu dopasować...moze on zrobi na koncercie swoje, jak to praca i tyle...???

weryfikacja po weekendzie ;-)

Gość Daffne
Napisano

a myślę, że spojrzy na Ciebie jako osobę w tłumie, jednak przykujesz jego uwagę jakoś bardziej (2 kieli)

udanego koncertu :-)

Napisano
a myślę, że spojrzy na Ciebie jako osobę w tłumie, jednak przykujesz jego uwagę jakoś bardziej (2 kieli)

udanego koncertu :-)

pewnie i tak bedzie...dziekuje ;-)

Napisano

A znacie się? Jeśli tak, to wyłowi Cię z tłumu, tzn kontakt wzrokowy nastąpi;)

• Maestro
Napisano

Możliwe delikatne, nieśmiałe spojrzenia z jego strony, gesty bardziej wyczuwalne intuicyjnie aniżeli widzialne ..W 3 monet widać sporo osób kolo niej i niestety też informację, że jak sama nie wyłonisz się z tłumu, to on Ciebie nie dojrzy..

Napisano
A znacie się? Jeśli tak, to wyłowi Cię z tłumu, tzn kontakt wzrokowy nastąpi;)

Nie,nie znamy sie..

Napisano
czy Pan na koncert którego się wybieram zwróci na mnie uwagę na tym właśnie koncercie ?;-)

giermek kielichow / 3monet / 2 kieli - dociagniete 8 bulaw

Powiedziałabym, ze zacznie się koło Ciebie specjalnie kręcić. tzn niby przypadkiem ale jednak i możliwe, ze coś zagadacie :)

Zdecydowanie zwróci uwagę :)

Napisano

:)

jestem ciekawa odpowiedzi w tym temacie, cóż to musi być za artysta ;),,

Napisano

tak, zwroci, bedzie pewny siebie i mysle,ze sam wyjdzie smialo z inicjatywa. Daj znac!

Napisano (edytowane)
Nie,nie znamy sie..

Wobec tego to Ty będziesz starała się wyłowić go spojrzeniem i działaniem i uda Ci się to nawet na chwilę. Ale 3 denarów wobec tego sugeruje nie kooleżeństwo, tylko to, że wzrokowo wyłowi generalnie każdą odpowiednio aktywną fankę.

Edytowane przez Czarownica
Napisano
:)

jestem ciekawa odpowiedzi w tym temacie, cóż to musi być za artysta ;),,

Dam znac, dam niezwlocznie jak tylko przybede do domku ...:-) sama jestem ciekawa...;-)

Napisano

Jestem po koncercie...ten artysta to Piotr Polk,koncert bardzo udany,wylowiona bylam wzrokiem,ale 2 kieli i 8 bulaw pokazaly,ze sie spotkalismy ,ze tak powiem blizej - autograf, rozmowa i sweet focia ;-) dziekuje za wasze interpretacje :-) Trida...chyba bylas najblizej,gratki ;-)

• Lubię to! 1
Napisano
Jestem po koncercie...ten artysta to Piotr Polk,koncert bardzo udany,wylowiona bylam wzrokiem,ale 2 kieli i 8 bulaw pokazaly,ze sie spotkalismy ,ze tak powiem blizej - autograf, rozmowa i sweet focia ;-) dziekuje za wasze interpretacje :-) Trida...chyba bylas najblizej,gratki ;-)

Dziękuję ;)

Ale ja w ogóle nie ogarnęłam, że to miałbyć Pan ze sceny :D ja myślałam, ze chłopak z jakiejś paczki znajomych czy coś :D

ahahah :D

Napisano

Piotr Polk zakochany w swojej kobiecie:), ale pytanie miałaś na pewno bardzo oryginalne,,:)