kosmetol Napisano 12 Maja 2014 Napisano 12 Maja 2014 Witam, chciałabym prosić o pomoc w interpretacji kart, wyciągnęłam 2 mieczy, as denarów i 3 mieczy, pytając czy dostanę pracę, bo jutro idę na rozmowę. Cytuj
kosmetol Napisano 12 Maja 2014 Autor Napisano 12 Maja 2014 Ktoś mi pomoże? jestem początkująca i będę na prawde wdzięczna Cytuj
Gość bakea Napisano 12 Maja 2014 Napisano 12 Maja 2014 Zeby otrzymać pomoc w interpretacji, najpierw musisz sama podac swoją interpretację *.* Zapoznaj sie z regulaminem. Cytuj
kosmetol Napisano 12 Maja 2014 Autor Napisano 12 Maja 2014 Dzięki, czeka mnie sporo czytania. 2 mieczy - oznacza powolne wspinanie się po szczeblach kariery as denarów - pozytywnie odnosi się do finansów, sugeruje nowe możliwości finansowe czy posadę 3 mieczy - trochę mnie martwi bo wiąże się ze stratą, błędami, ale też z podróżami związanymi z nauką i pracą... już sama nie wiem co sądzić Cytuj
QPucharów Napisano 12 Maja 2014 Napisano 12 Maja 2014 (edytowane) Moim zdaniem nie otrzymasz tej pracy. As denarów jest zablokowany przez 2 mieczy i 3 mieczy. 2 mieczy to karta blokady, rezerwy, oddalenia a 3 mieczy niepowodzenia. Obym nie miała racji. Powodzenia życzę Edytowane 12 Maja 2014 przez wiedzma.marta89 literówki Cytuj
kosmetol Napisano 12 Maja 2014 Autor Napisano 12 Maja 2014 no właśnie ta 3 mieczy daje wydźwięk na nie Cytuj
panna.marta Napisano 12 Maja 2014 Napisano 12 Maja 2014 moze byc spor o wysokosc wynagrodzenia. Nie pros o zbyt wiele, bo tu moze byc problem. Cytuj
Trida Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 2 mieczy, as denarów i 3 mieczy, pytając czy dostanę pracę, bo jutro idę na rozmowę. ojj niestety nie widzę tutaj tego... potencjał się znajdzie w asie denarów ale możliwe, ze coś palniesz nieodpowiedniego lub - będzie osoba bardziej doświadczona i ona dostanie prace. Cytuj
kosmetol Napisano 13 Maja 2014 Autor Napisano 13 Maja 2014 już po rozmowie, nie mam tej pracy, ale to ja zrezygnowałam bo przeraziłam się wynagrodzeniem, oczekiwałam całkowicie czegoś innego Cytuj
Czarownica Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 Czyli ładnie pokazały, a 3 mieczy po asie denarów jako Twoje rozczarowanie ich propozycją wynagrodzenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi