Skocz do zawartości

czy dostanę pracę (ZWERYFIKOWANY)

kosmetol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, chciałabym prosić o pomoc w interpretacji kart, wyciągnęłam 2 mieczy, as denarów i 3 mieczy, pytając czy dostanę pracę, bo jutro idę na rozmowę.

Napisano

Ktoś mi pomoże?:) jestem początkująca i będę na prawde wdzięczna

Gość bakea
Napisano

Zeby otrzymać pomoc w interpretacji, najpierw musisz sama podac swoją interpretację *.*

Zapoznaj sie z regulaminem.

Napisano

Dzięki, czeka mnie sporo czytania.

2 mieczy - oznacza powolne wspinanie się po szczeblach kariery

as denarów - pozytywnie odnosi się do finansów, sugeruje nowe możliwości finansowe czy posadę

3 mieczy - trochę mnie martwi bo wiąże się ze stratą, błędami, ale też z podróżami związanymi z nauką i pracą... już sama nie wiem co sądzić

Napisano (edytowane)

Moim zdaniem nie otrzymasz tej pracy. As denarów jest zablokowany przez 2 mieczy i 3 mieczy. 2 mieczy to karta blokady, rezerwy, oddalenia a 3 mieczy niepowodzenia. Obym nie miała racji. Powodzenia życzę

Edytowane przez wiedzma.marta89
literówki
Napisano

moze byc spor o wysokosc wynagrodzenia. Nie pros o zbyt wiele, bo tu moze byc problem.

Napisano
2 mieczy, as denarów i 3 mieczy, pytając czy dostanę pracę, bo jutro idę na rozmowę.

ojj niestety nie widzę tutaj tego...

potencjał się znajdzie w asie denarów ale możliwe, ze coś palniesz nieodpowiedniego lub - będzie osoba bardziej doświadczona i ona dostanie prace.

Napisano

już po rozmowie, nie mam tej pracy, ale to ja zrezygnowałam bo przeraziłam się wynagrodzeniem, oczekiwałam całkowicie czegoś innego

Napisano

Czyli ładnie pokazały, a 3 mieczy po asie denarów jako Twoje rozczarowanie ich propozycją wynagrodzenia.