joana_o Napisano 12 Maja 2014 Napisano 12 Maja 2014 moje nowe miejsce pracy (za kilka miesięcy przenosimy się do nowej siedziby). 6 Monet, Królowa Buław, Świat suma Gwiazda 6 Monet moim zdaniem oznacza biuro, ale mówi prawdopodobnie też o tym, że nie stracę na tej zmianie a może nawet zyskam. Królowa Buław może przepowiadać dobry klimat pracy i tego miejsca. A Świat kojarzy mi się z przeprowadzką, firmą międzynarodową (co jest faktem:)) ale również zadowoleniem, więc reasumując w nowej siedzibie powinnam czuć się dobrze i może nawet spodoba mi się ze względu na przestrzeń (Świat) i prestiżową lokalizację (6 Monet). Weryfikacja za kilka miesięcy:) Cytuj
panna.marta Napisano 12 Maja 2014 Napisano 12 Maja 2014 widać wyprowadzkę- świat i coś ładnego - gwiazda. Z pewnością ładne miejsce. Moja firma też zmienia biurowiec na taki elegancki Cytuj
Trida Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 moje nowe miejsce pracy (za kilka miesięcy przenosimy się do nowej siedziby). 6 Monet, Królowa Buław, Świat suma Gwiazda Spodoba na początku beziesz podchodziła z rezerwą i dystansem ale później się rozbujasz i będziesz układała tam swoje feng shui poczujesz się 'jak w domu' i dużo pozytywów z tego miejsca wyniesiesz etc powodzenia Cytuj
Beata39 Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Będziesz bardzo zadowolona, otwiera się nowa perspektywa na świat, będziesz pełna energii i nowe miejsce pracy przypadnie ci do gustu. Pozdrawiam Cytuj
aloa Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Pozytywne karty.Bedzie dobrze, spodoba Ci sie nowe miejsce, bedziesz w nim aktywnie działać Cytuj
joana_o Napisano 20 Sierpnia 2014 Autor Napisano 20 Sierpnia 2014 WERYFIKACJA Jak większość z Was napisała nowe miejsce spodobało mi się (nawet bardzo:)). W dużym skrócie - lokalizacja prestiżowa, budynek elegancki a zarazem b. nowoczesny. Wewnątrz przestronnie i jasno. Miejsce dla mnie przeznaczone w sensie położenia i funkcjonalności idealne. Poza tym bardzo dobrze się tam czuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi