panna.marta Napisano 12 Maja 2014 Napisano 12 Maja 2014 (edytowane) Ja również chcę zrzucić, problem w tym, że waga się waha nie wiem dlaczego... Czy do końca czerwca 2014 zrzucę kilka kilogramów? podczas tasowania wypadł król denarów 10 mieczy, 3 puchary, papież V, dołożyłam as mieczy i głupca podejrzewam, że już niedługo nadejdzie dzień, że powiem dość tego dobrego i czas się wziąść do pracy, tylko głupiec nie wygląda na zbyt pomyślną wróżbę chyba będę oszukiwać samą siebie. Wszystkie interpretacje mile widziane!! Edytowane 12 Maja 2014 przez panna.marta Cytuj
emilr Napisano 12 Maja 2014 Napisano 12 Maja 2014 Mi karty, które wyskakują z talii najbardziej sie sprawdzają. Król denarów taki zasiedziany, najmniej ruchliwy ze wszystkich króli. Z drugiej strony zadowolony. Jednak ja intuicyjnie obstawiam, że schudniesz mało, ale i tak nie będziesz się źle z tym czuła. Karty: postanowisz coś, pozmieniasz 9 (10 mieczy), będzie zapał, moze z kimś będziesz chudła, koleżnka, siłownia (3 kiel). Papieża nie mogę rozgryźć, nieważne jakiej dziedziny dotyczy (pokazuje takie "pitolenie", działanie na pokaz). Jednak dalej fajne karty: as mieczy - to już super karta! Głupiec- nowa Ty, albo zapał, życie. Na chudnięcie wspaniale wg mnie. Dasz radę. Schudniesz, ale troche Ci zejdzie, zanim sie na serio weźmiesz za to. Cytuj
Gość bakea Napisano 12 Maja 2014 Napisano 12 Maja 2014 Możliwe, że będzie tak iż zaczniesz ostro.. pochwalisz sie bliskim, że jestes na diecie.. ale po kryjomu mozesz cos podjadac... cos tam jednak zrzucisz, ale chyba nie tyle co planujesz;) Cytuj
Czarownica Napisano 12 Maja 2014 Napisano 12 Maja 2014 Khm... No sorry, ale ja tu widzę tylko gadanie o tym, że trzeba, a reszta kart to czysta samowolka. 3 kieli to karta-rubens najbardziej wskazuje na nadwagę i swawolę, takie podejście, że "chrzanić dietę dziewczęta, chodźmy ploty i na pizzę!" Krol denarów ewentualnie to może być rada dla Ciebie, żebyś w pierwszej kolejności wydała kasę na dietetyka i fachową poradę uwzględniającą Twoje preferencje żywieniowe i faktyczne parametry, bo bez tego to zostaniesz z takimi kartami jakie wyciągnęłaś dalej. Chaotycznymi i nie zmierzającymi do niczego konkretnego... Cytuj
Rasphul Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Widzę u kobiet potrzeba odchudzania rozprzestrzenia się jak grypa w przedszkolu Cytuj
Czarownica Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Ja tam właśnie zajadam się gorzką czekoladą Ale to chyba nic dziwnego, że każda w zwiewnej kiecy chce robić efekt wow, nie? Popieram i dopinguję! ;D Cytuj
Rasphul Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 W sumie nie spotkałem wielu seksownych ezoteryczek więc jak najbardziej na plus, bądźcie ładnie i atrakcyjne Cytuj
Gość bakea Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 W sumie nie spotkałem wielu seksownych ezoteryczek więc jak najbardziej na plus, bądźcie ładnie i atrakcyjne hehehe padłam Cytuj
Trida Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Czy do końca czerwca 2014 zrzucę kilka kilogramów?podczas tasowania wypadł król denarów 10 mieczy, 3 puchary, papież V, dołożyłam as mieczy i głupca No ja tutaj wibitnej pracy nad sobą nie widzę... denarowy siedzi i się zastanawia. 10 mieczy to Twój stan - że nie najlepiej się czujesz. 3 puchary - myślenie a dziś ostatni dzień sobie pofolguję i 'od jutra' zabieram się za dietę. Papież często pokazywał mi takie - tak będzie lepiej i nie wiem, czy w tej karcie nie ma pogodzenia się z obecna sytuacją. As mieczy - no tu może jakaś motywacja i razem z głupcem - może w okolicach listopada się zdenerwujesz na poważnie i weźmiesz za siebie. Cytuj
x-latek Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Pociecha ta Panna Marta Tylko odważniki kładzie, zdejmuje i tak w kółko. Moim zdaniem Papież mówi tu o zachowaniu obecnego stanu rzeczy. Głupiec na końcu rozkładu wcale nie jest jakąś rewelacyjną kartą. Głupiec na końcu to "wyzerowanie", zaczynanie spraw od początku. Możliwe, że będzie jakiś nowy poryw z Twej strony, a może tylko sam pomysł jakiś/w ogóle nowa myśl co do tego (As Mieczy), no ale ten Głupiec na końcu... E tam, nie schudniesz w czerwcu to schudniesz później. Masz czas. A w ogóle najlepsza recepta na to, to nie żreć. Przezwyciężyć to uczucie głodu/ssania na jakiś czas. Hitler ze Stalinem już dosyć dawno udowodnili to poprzez obozy koncentracyjne, że to jest najlepsza recepta. Czy ktokolwiek widział wtedy tam wśród jeńców grubego? Pytam się. Nie sądzę tak. Cytuj
panna.marta Napisano 13 Maja 2014 Autor Napisano 13 Maja 2014 dziękuję za wpisy, nie żrę dużo, pizzy nie jadam, chodzę na fitness i nie zamierzam się poddawać, więc mam nadzieję, że 3 pucharów to karta radości z tego, że podejmuję walkę a papież to karta wycieszenia i spokojnego osiągania celu. Ja jestem dobrej myśli i do czerwca mam nadzieję się uda. pozdrowienia dla was!! Cytuj
Trida Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Martula pamiętaj, ze to tylko karty Wszystko zależy od Ciebie, powodzenia Cytuj
Beata39 Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 Pociecha ta Panna Marta Tylko odważniki kładzie, zdejmuje i tak w kółko. A w ogóle najlepsza recepta na to, to nie żreć. Przezwyciężyć to uczucie głodu/ssania na jakiś czas. Hitler ze Stalinem już dosyć dawno udowodnili to poprzez obozy koncentracyjne, że to jest najlepsza recepta. Czy ktokolwiek widział wtedy tam wśród jeńców grubego? Pytam się. Nie sądzę tak. boże broń od takich rad. Cytuj
Beata39 Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 Ja również chcę zrzucić, problem w tym, że waga się waha nie wiem dlaczego... Czy do końca czerwca 2014 zrzucę kilka kilogramów? podczas tasowania wypadł król denarów 10 mieczy, 3 puchary, papież V, dołożyłam as mieczy i głupca podejrzewam, że już niedługo nadejdzie dzień, że powiem dość tego dobrego i czas się wziąść do pracy, tylko głupiec nie wygląda na zbyt pomyślną wróżbę chyba będę oszukiwać samą siebie. Cos zaczynasz i nie kończysz, nie możesz dać sobie rady z sama soba. Może być ciężko ale wszystko zależy od ciebie. Powodzenia Cytuj
panna.marta Napisano 11 Lipca 2014 Autor Napisano 11 Lipca 2014 Weryfikacja-> nie udało mi się, bo co udało mi się zrzucić to wróciło 1 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 czyli as mieczy i głupiec pokazalo ze stracilas ale i wrocilo . Pamietaj, w szczypiorzeniu, najwazniejsze jest aby sie nie poddawac! Cytuj
x-latek Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 Te 3 Puchary w rozkładzie też była to dosyć wymowna karta. Nie widać tam samodyscypliny. Z Głupcem na końcu nie po raz pierwszy potwierdza się teza, że to jest "wyzerowanie", niejakie zaczynanie od początku. Cytuj
Trida Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 Pamietaj, w szczypiorzeniu, najwazniejsze jest aby sie nie poddawac! To raz a dwa - nie zachłysnąć się efektami ahh schudłam to mogę sobie pozwolić. Kategoryczne 'nie', nie mogę sobie jeszcze pozwolić Niestety odchudzanie to proces ciągły. Jak byłaś grubsza / pulchniejsza to dietę / inny tryb życia musisz trzymać już praktycznie do końca życia. Cytuj
panna.marta Napisano 12 Lipca 2014 Autor Napisano 12 Lipca 2014 jestem normalnej budowy, ale mam inny cel. Nie poddaje sie i zaczynam jeszcze raz. Cytuj
emilr Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 jestem normalnej budowy, ale mam inny cel. Nie poddaje sie i zaczynam jeszcze raz. Trzymam kciuki. Na pewno osiągnesz cel. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi