aloa Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 (edytowane) Jakie kroki w najbliższym czasie wykona wobec mnie mężczyzna? 3 denary, królowa denarów 10 kielichów Otoczy mnie opieką, zapewni wsparcie materialne.Chyba ogólnie dobre karty Proszę o spojrzenie na te karty. Edytowane 13 Maja 2014 przez aloa Cytuj
duo70 Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Ja bym powiedziała, że Pan nie wykona jakiegoś konkretnego ruchu (przynajmniej po tych kartach tak widzę), że to Ty będziesz bardziej zaangazowana w tą relację uczuciowo. Królowa pucharów to kobieta raczej niezbyt spełniona uczuciowo. (wiem to z własnego doświadczenia) Cytuj
panna.marta Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 mysle, ze otoczy opieka i udowodni ,ze jestes na tyle bliska, ze mozecie sie traktowac jak kogos kogo sie zna od lat. Cytuj
aloa Napisano 13 Maja 2014 Autor Napisano 13 Maja 2014 Ja bym powiedziała, że Pan nie wykona jakiegoś konkretnego ruchu (przynajmniej po tych kartach tak widzę), że to Ty będziesz bardziej zaangazowana w tą relację uczuciowo. Królowa pucharów to kobieta raczej niezbyt spełniona uczuciowo. (wiem to z własnego doświadczenia) Sorki tam jest królowa denarów Cytuj
Czarownica Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Ciężko stwierdzić skoro nie napisałaś co Was obecnie łączy. Skrajnie inaczej te karty się interpretuje jeśli nie jesteście ze sobą a inaczej jeśli dotyczą pary. Cytuj
Caliel Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Za duzo wypilas gdy go poznalas;) a Denarowa ma jeszcze gorsze szczescie w milosci niz pucharowa. Tak wiec... :> na wiecej niz upojne chwile w lozku nie ma co liczyc, a moze sie okazac, ze kogos ma (albo Ty masz). Tak wiec, lepiej sie skupic na rodzinie i dzieciach. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Maja 2014 Maestro Napisano 14 Maja 2014 Facet będzie dążył do rozwoju relacji, może nawet coś Ci kupi, będziesz szczęśliwa...Królowa Denarów jak i Cesarzowa zawsze mi pokazuje, że wyjdzie na moje;)) Cytuj
Trida Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 Jakie kroki w najbliższym czasie wykona wobec mnie mężczyzna?3 denary, królowa denarów 10 kielichów Pan ogólnie szykuje się do jakiejś 'małej' niespodzianki materialnej. Coś, o czym od jakiegoś czasu wspominałaś / chciałaś mieć. Oczywiście prezent / sytuacja / spotkanie będą na tle uczuć i emocji Na pewno przejście na jakiś nowy etap znajomości. Cytuj
duo70 Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 Ja bym powiedziała, że Pan nie wykona jakiegoś konkretnego ruchu (przynajmniej po tych kartach tak widzę), że to Ty będziesz bardziej zaangazowana w tą relację uczuciowo. Królowa pucharów to kobieta raczej niezbyt spełniona uczuciowo. (wiem to z własnego doświadczenia) Sorki tam jest królowa denarów przepraszam, nie wiem dlaczego odebrałam tam pucharową Cytuj
aloa Napisano 14 Maja 2014 Autor Napisano 14 Maja 2014 Ciężko stwierdzić skoro nie napisałaś co Was obecnie łączy. Skrajnie inaczej te karty się interpretuje jeśli nie jesteście ze sobą a inaczej jeśli dotyczą pary. Jesteśmy razem od kilku miesięcy. Cytuj
aloa Napisano 14 Maja 2014 Autor Napisano 14 Maja 2014 Za duzo wypilas gdy go poznalas;)a Denarowa ma jeszcze gorsze szczescie w milosci niz pucharowa. Tak wiec... :> na wiecej niz upojne chwile w lozku nie ma co liczyc, a moze sie okazac, ze kogos ma (albo Ty masz). Tak wiec, lepiej sie skupic na rodzinie i dzieciach. Oboje byliśmy trzeźwi jak poznaliśmy sie u wspólnej znajomej.Oboje tez jesteśmy wolni dawno po rozwodach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi