Skocz do zawartości

Jakie kroki w najbliższym czasie wykona wobec mnie mężczyzna?

aloa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

3 denary, królowa denarów 10 kielichów

Otoczy mnie opieką, zapewni wsparcie materialne.Chyba ogólnie dobre karty

Proszę o spojrzenie na te karty.

Edytowane przez aloa
Napisano

Ja bym powiedziała, że Pan nie wykona jakiegoś konkretnego ruchu (przynajmniej po tych kartach tak widzę), że to Ty będziesz bardziej zaangazowana w tą relację uczuciowo. Królowa pucharów to kobieta raczej niezbyt spełniona uczuciowo. (wiem to z własnego doświadczenia)

Napisano

mysle, ze otoczy opieka i udowodni ,ze jestes na tyle bliska, ze mozecie sie traktowac jak kogos kogo sie zna od lat.

Napisano
Ja bym powiedziała, że Pan nie wykona jakiegoś konkretnego ruchu (przynajmniej po tych kartach tak widzę), że to Ty będziesz bardziej zaangazowana w tą relację uczuciowo. Królowa pucharów to kobieta raczej niezbyt spełniona uczuciowo. (wiem to z własnego doświadczenia)

Sorki tam jest królowa denarów

Napisano

Ciężko stwierdzić skoro nie napisałaś co Was obecnie łączy. Skrajnie inaczej te karty się interpretuje jeśli nie jesteście ze sobą a inaczej jeśli dotyczą pary.

Napisano

Za duzo wypilas gdy go poznalas;)

a Denarowa ma jeszcze gorsze szczescie w milosci niz pucharowa.

Tak wiec... :> na wiecej niz upojne chwile w lozku nie ma co liczyc,

a moze sie okazac, ze kogos ma (albo Ty masz).

Tak wiec, lepiej sie skupic na rodzinie i dzieciach.

• Maestro
Napisano

Facet będzie dążył do rozwoju relacji, może nawet coś Ci kupi, będziesz szczęśliwa...Królowa Denarów jak i Cesarzowa zawsze mi pokazuje, że wyjdzie na moje;))

Napisano

3 denary, królowa denarów 10 kielichów

Pan ogólnie szykuje się do jakiejś 'małej' niespodzianki materialnej. Coś, o czym od jakiegoś czasu wspominałaś / chciałaś mieć. Oczywiście prezent / sytuacja / spotkanie będą na tle uczuć i emocji :)

Na pewno przejście na jakiś nowy etap znajomości.

Napisano

Sorki tam jest królowa denarów

przepraszam, nie wiem dlaczego odebrałam tam pucharową :)

Napisano
Ciężko stwierdzić skoro nie napisałaś co Was obecnie łączy. Skrajnie inaczej te karty się interpretuje jeśli nie jesteście ze sobą a inaczej jeśli dotyczą pary.

Jesteśmy razem od kilku miesięcy.

Napisano
Za duzo wypilas gdy go poznalas;)

a Denarowa ma jeszcze gorsze szczescie w milosci niz pucharowa.

Tak wiec... :> na wiecej niz upojne chwile w lozku nie ma co liczyc,

a moze sie okazac, ze kogos ma (albo Ty masz).

Tak wiec, lepiej sie skupic na rodzinie i dzieciach.

Oboje byliśmy trzeźwi jak poznaliśmy sie u wspólnej znajomej.Oboje tez jesteśmy wolni dawno po rozwodach.