Skocz do zawartości

Powrót pertnera

Geranium

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy eks wróci do mojej przyjaciółki?

1) Obecna sytuacja między nimi - 10 pucharów - wszystko, co miało się wydarzyć, już się wydarzyło.

2) Jaką postawę do sytuacji przybiera przyjaciółka - słońce - jest pogodzona ze sprawą.

3) Co powinna zrobić, by mieć szansę na powrót - Paź pucharów - otworzyć się na niego i okazać uczucie? Z tymże jest na to zbyt dumna i nie jestem pewna, czy tego chce, czy może chodzi o przyzwyczajenie.

4) Co o sytuacji myśli partner - 6 pucharów - chyba to samo, 6 mieczy to oddalenie.

5) Co partner w związku z tym zamierza - mag - tu dylemat (jej partner ma nową dziewczynę, ona też się z kimś spotyka, ale kontaktują się od czasu do czasu). Nie wiem, czy mag tu sugeruje jego wdanie się w celowy romans, ale z kimś jeszcze innym niż obecna, czy może jakieś spięcia, intrygi, no serio brakuje mi pomysłu.

6) Źródło problemu - 7 buław - byli/są wobec siebie nieszczerzy.

7) Czy powrót ma sens - 2 monet - ciężko powiedzieć, musieliby oboje wiele zmienić i połączyć swoje priorytety, bo chyba troszkę się one mijają.

8) Czy ostatecznie wrócą do siebie - cesarzowa - i tu znów zdziwienie. Bo nie wiem, czy w związku z całym rozkładem zignorować kartę, czy może ona sugeruje jednak ten powrót i jakiś gwałtowny zwrot zdarzeń, czy może powrót w dalszej przyszłości już tak na poważnie ze ślubem i dziećmi, jak to zwykle cesarzowa symbolizuje.

Napisano

Zapoznaj się z regulaminem działu... Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...