Skocz do zawartości

CO mnie teraz czeka z pewnym mężczyzną?

aloa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

10 mieczy, król kielichów, królowa denarów.

Zamknięcie pewnego etapu, pozostawienie tego, co było.Nowy etap, pan zakochany , widzi mnie jako atrakcyjną kobietę.Pan obdarzy mnie uczuciem i zadba o mnie

• Maestro
Napisano

Wejdziecie w nowy etap, facet się zakocha, a Ty będziesz zadowolona:)

Napisano

10 mieczy, król kielichów, królowa denarów.

Wasze spotkania pomogą i Tobie i jemu na odcięcie się od pewnego etapu z przeszłości. Widać u Ciebie stabilizację uczuciową a u Pana właśnie 'wybuch' uczuć i emocji :)

• Lubię to! 1
Napisano

Dzięki temu Panu uda się odciąć od przeszłości. Pan zakocha się w Tobie a Ty będziesz zadowolona i będziesz czuć się przy nim jak prawdziwa kobieta :)

• Lubię to! 1
Napisano

Cos zakonczyłas a pan pomoze Ci sie z tego podniesc. Fajny duet,ładna relacja...uzupełnianie sie wzajemne ale wydaje mi sie,ze to Ty bedziesz dominowac :)

Napisano

Fajne karty na przyszłość, widac, że będzie wam razem dobrze

Gość SooYoung
Napisano

Jesteście w związku czy tylko go widujesz ? Karty pokazują dystans między wami. Opisz trochę sytuację

Powiedziałabym że spotkasz innego mężczyznę, a ta relacja się zakończy albo zakończą się Twoje oczekiwania na relacje z tym panem.

Napisano

Ja myślę, że ta relacja zakończy się, być może pan wróci do byłej

Napisano

W sumie jest umiarkowanie, wiec ta relacja chyba sie nie rozwinie, tez mi sie wydaje ze pan z jakas inna pania bedzie a wasza relacje niestety zakonczy :(

Napisano

Ta relacja się zakończy , poznasz kogos innego, czułego mężczyzne przy którym poczujesz się prawdziwa kobietą :)

Inna opcja że to raczej Ty wchodzisz w ten zwiazek poraniona po przejsciach?

Gość Daffne
Napisano

napisałabym interpretacje, ale nie będę zgadywać odpowiedzi z powodu braku informacji o Was

Gość Daffne
Napisano

dziękuje za podlinkowanie :*

być może, ale pewności nie ma, więc wolę sie pohamować z interpretacjami. Nie lubie zgadywać :)

Napisano
napisałabym interpretacje, ale nie będę zgadywać odpowiedzi z powodu braku informacji o Was

No właśnie, Daffne zwróciła uwagę na to, co pisałam już w innym wątku... W pierwszym poście powinien byc opis sytuacji, bo bez niego interpretacja kart jest bez sensu, równie dobrze można rzucać monetą.