aloa Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 CO mnie teraz czeka z pewnym mężczyzną? 10 mieczy, król kielichów, królowa denarów. Zamknięcie pewnego etapu, pozostawienie tego, co było.Nowy etap, pan zakochany , widzi mnie jako atrakcyjną kobietę.Pan obdarzy mnie uczuciem i zadba o mnie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Maja 2014 Maestro Napisano 14 Maja 2014 Wejdziecie w nowy etap, facet się zakocha, a Ty będziesz zadowolona:) Cytuj
Trida Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 CO mnie teraz czeka z pewnym mężczyzną?10 mieczy, król kielichów, królowa denarów. Wasze spotkania pomogą i Tobie i jemu na odcięcie się od pewnego etapu z przeszłości. Widać u Ciebie stabilizację uczuciową a u Pana właśnie 'wybuch' uczuć i emocji 1 Cytuj
Mala_83 Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 Dzięki temu Panu uda się odciąć od przeszłości. Pan zakocha się w Tobie a Ty będziesz zadowolona i będziesz czuć się przy nim jak prawdziwa kobieta 1 Cytuj
ivi185 Napisano 15 Maja 2014 Napisano 15 Maja 2014 Cos zakonczyłas a pan pomoze Ci sie z tego podniesc. Fajny duet,ładna relacja...uzupełnianie sie wzajemne ale wydaje mi sie,ze to Ty bedziesz dominowac Cytuj
Nikolas Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 Fajne karty na przyszłość, widac, że będzie wam razem dobrze Cytuj
Gość SooYoung Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 Jesteście w związku czy tylko go widujesz ? Karty pokazują dystans między wami. Opisz trochę sytuację Powiedziałabym że spotkasz innego mężczyznę, a ta relacja się zakończy albo zakończą się Twoje oczekiwania na relacje z tym panem. Cytuj
beatrycze18 Napisano 21 Maja 2014 Napisano 21 Maja 2014 Ja myślę, że ta relacja zakończy się, być może pan wróci do byłej Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 21 Maja 2014 Napisano 21 Maja 2014 W sumie jest umiarkowanie, wiec ta relacja chyba sie nie rozwinie, tez mi sie wydaje ze pan z jakas inna pania bedzie a wasza relacje niestety zakonczy Cytuj
Rozi11 Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 Ta relacja się zakończy , poznasz kogos innego, czułego mężczyzne przy którym poczujesz się prawdziwa kobietą Inna opcja że to raczej Ty wchodzisz w ten zwiazek poraniona po przejsciach? Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 napisałabym interpretacje, ale nie będę zgadywać odpowiedzi z powodu braku informacji o Was Cytuj
Davisa Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 Być może chodzi o ten związek: Czy któreś z Was jest obecnie w jakimś związku?? Ni e jesteśmy oboje wolni, mieszkamy razem od miesiąca z tematu: http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/79065-co-czuje-do-mnie-obecnie-mezczyzna.html Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 dziękuje za podlinkowanie :* być może, ale pewności nie ma, więc wolę sie pohamować z interpretacjami. Nie lubie zgadywać Cytuj
Czarownica Napisano 22 Maja 2014 Napisano 22 Maja 2014 napisałabym interpretacje, ale nie będę zgadywać odpowiedzi z powodu braku informacji o Was No właśnie, Daffne zwróciła uwagę na to, co pisałam już w innym wątku... W pierwszym poście powinien byc opis sytuacji, bo bez niego interpretacja kart jest bez sensu, równie dobrze można rzucać monetą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi