agaMAJ Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Drugi miesiąc z rzędu opóźnia mi się okres, dlaczego? As pucharów--As denarów--Paź monet jeśli to co myslę, to się załamie chyba. Na razie nie panikuje ale chyba po tych kartach zacznę ;( Cytuj
QPucharów Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 czy to znaczy, że drugi miesiąc już nie masz czy w poprzednim miesiącu ci się spóźnił i w tym także? Cytuj
Davisa Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Drugi miesiąc z rzędu opóźnia mi się okres, dlaczego? As pucharów--As denarów--Paź monet jeśli to co myslę, to się załamie chyba. Na razie nie panikuje ale chyba po tych kartach zacznę ;( Moim zdaniem nie jesteś w ciąży a przyczyna tkwi w Twojej psychice;-) Nie miałaś ostatnio jakichś cięższch przeżyć, nie głowiłaś się nad jakimś problemem? Cytuj
agaMAJ Napisano 13 Maja 2014 Autor Napisano 13 Maja 2014 W zeszłym miesiącu miałam, tylko w poprzednim miesiącu spóźnił mi się 3 dni, w tym już 4... Ogólnie obecnie mam wiele na głowie, sporo zamieszania ale jakiś obciążających przeżyć brak. No chyba, że te jajniki.. Cytuj
Trida Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Drugi miesiąc z rzędu opóźnia mi się okres, dlaczego?As pucharów--As denarów--Paź monet Ag dzieciątka wg mnie tutaj nie widać, ale problemy z jajnikami / układem rodnym i owszem. Idź do lekarza i nie żałuj pieniędzy na badania i na odpoczynek. Przyda Ci się. 1 Cytuj
Davisa Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 3,4 dni opóźnienia to wg mnie nie jest jeszcze problem. Czasem wystarczy zmiana klimatu, otoczenia, przepracowanie - fizyczne czy umysłowe, etc. by delikatnie zaburzyć równowagę hormonalną. Mnie się to zdarza od czasu do czasu, choć cykl mam bardzo regularny. Nie panikowałabym, ale do lekarza nie zaszkodzi pójść na przegląd techniczny, chociażby:-) 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 13 Maja 2014 Autor Napisano 13 Maja 2014 dwa lata temu mój jeden z cykli trwał 60 dni... nic nie miałam na sumieniu, więc nie panikowałam. Zastanawiałam się bardziej, czy przypadkiem przedwczesna menopauza mnie nie dopadła. Ale zanim się zebrałam w sobie, żeby iść do lekarza, wszystko się naprawiło i już miałam regularnie. Cytuj
panna.marta Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 może po prostu idź do lekarza, bo w tym wieku miesiączkowanie powinno być uregulowane a jeśli nie jest to znaczy, że z hormonami jest coś nie tak. 1 Cytuj
Seid Napisano 16 Maja 2014 Napisano 16 Maja 2014 Ciąży tu nie widać raczej, chociaż niektórzy w tych dwóch asach widzą zapłodnienie. Karty pokazują, moim zdaniem, ewidentnie problem jajnikowy wymagający dalszej diagnostyki. Po tych 3 kartach ciężko powiedzieć co to dokładnie może być (może jak dziewczyny porobią te podsumy różne to coś się wyklaruje). Stawiałbym ostrożnie na hormony, ewentualnie jakąś torbiel. Cytuj
Gość bakea Napisano 16 Maja 2014 Napisano 16 Maja 2014 Ciąży tu nie widać raczej, chociaż niektórzy w tych dwóch asach widzą zapłodnienie. Karty pokazują, moim zdaniem, ewidentnie problem jajnikowy wymagający dalszej diagnostyki. Po tych 3 kartach ciężko powiedzieć co to dokładnie może być (może jak dziewczyny porobią te podsumy różne to coś się wyklaruje). Stawiałbym ostrożnie na hormony, ewentualnie jakąś torbiel. Pisząc abyś poszła do lekarza i zbadała jajniki.. miałam na mysli dokładnie to samo co napisał Seid. Te asy takze kojarzą się z PCO ... Cytuj
agaMAJ Napisano 16 Maja 2014 Autor Napisano 16 Maja 2014 To, że to nie ciąża, to właśnie zweryfikowałam. Ogólnie zawsze mam regularnie, tym razem mi się opóźniło o 5 dni, co jest w zasadzie w zakresie błędu. U lekarza jeszcze ie byłam, więc ie zweryfikuje na razie ew. zmian chorobowych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi