joana_o Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 otrzymanie podwyżki w tym roku (2014)? Umiarkowanie, As Monet, Siła suma Umiarkowanie Cesarzowa, Głupiec, Cesarzowa Cesarzowa, Cesarzowa Kochankowie Hymm, chyba skończy się na czekaniu . Chociaż jakieś światełko w tunelu widać, z tym że ta szansa może pojawic się w 2014 a zrealizować się dopiero później, czyli w 2015. Cytuj
duo70 Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 Będziesz musiała trochę powalczyć o tą podwyżkę. Dyplomacja i wytrwałość. W efekcie może być ta podwyżka ale niezbyt duża i trochę też poczekasz na nią. Cytuj
panna.marta Napisano 13 Maja 2014 Napisano 13 Maja 2014 trochę niepewna ta podwyżka, blokuje ją umiarkowanie tak jakbyś musiała się cieszyć z tego co masz teraz no i kochankowie Cytuj
Gość SooYoung Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 Jak nie powalczysz to nic się nie zmieni, albo podwyżka może być niewielka. Czy Twoją przełożoną jest kobieta (cesarzowa) ? Jeśli tak, to ona uważa że masz za małe kwalifikacje -> widzi Cię w karcie Głupca - to że Twoje oczekiwania są nie poparte odpowiednimi wynikami w pracy. Cytuj
Trida Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 otrzymanie podwyżki w tym roku (2014)?Umiarkowanie, As Monet, Siła suma Umiarkowanie Cesarzowa, Głupiec, Cesarzowa Cesarzowa, Cesarzowa Kochankowie Podwyżka to raczej nie, powiedziałabym, ze premia uznaniowa, może nawet z dwa razy ale podwyżka jako taka się nie szykuje. Cytuj
ivi185 Napisano 15 Maja 2014 Napisano 15 Maja 2014 jest szansa na niewielka podwyzke ale tak jak pisza dziewczyny,nie w tym roku. Tez jestem zdania,ze powinnas dyplomatycznie zawalczyc o nia. Musisz uzbroic sie w cierpliwosc ale jest duza szansa Cytuj
Gość Daffne Napisano 16 Maja 2014 Napisano 16 Maja 2014 są spore szanse na podwyżkę w okolicach lata, może na jesień. Jednak aby otrzymać podwyżkę należy zabiegac o to bo inaczej samo nie przyjdzie. Cytuj
QPucharów Napisano 16 Maja 2014 Napisano 16 Maja 2014 Będziesz musiała się postarać(Siła) ale Umiar wstrzymuje, więc myślę, że podwyżka będzie ale nie w tym roku Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 Nie bedzie podwyzki, bedzie walka o nia, ale niesety bezskutecznie Cytuj
joana_o Napisano 25 Października 2014 Autor Napisano 25 Października 2014 Weryfikacja Dziewczyny podwyżkę dostałam:), żadne duże pieniądze - kilka stówek, procent w odniesieniu do podstawy śmieszny;), ale zawsze to więcej niż było. I jeszcze jedna istotna informacja - o podwyżkę zupełnie nie zabiegałam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi