Skocz do zawartości

Jak zrealizuje się moje czekanie na ...

joana_o

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

otrzymanie podwyżki w tym roku (2014)?

Umiarkowanie, As Monet, Siła suma Umiarkowanie

Cesarzowa, Głupiec, Cesarzowa

Cesarzowa, Cesarzowa

Kochankowie

Hymm, chyba skończy się na czekaniu :(.

Chociaż jakieś światełko w tunelu widać, z tym że ta szansa może pojawic się w 2014 a zrealizować się dopiero później, czyli w 2015.

Napisano

Będziesz musiała trochę powalczyć o tą podwyżkę. Dyplomacja i wytrwałość. W efekcie może być ta podwyżka ale niezbyt duża i trochę też poczekasz na nią.

Napisano

trochę niepewna ta podwyżka, blokuje ją umiarkowanie tak jakbyś musiała się cieszyć z tego co masz teraz no i kochankowie :(

Gość SooYoung
Napisano

Jak nie powalczysz to nic się nie zmieni, albo podwyżka może być niewielka. Czy Twoją przełożoną jest kobieta (cesarzowa) ?

Jeśli tak, to ona uważa że masz za małe kwalifikacje -> widzi Cię w karcie Głupca - to że Twoje oczekiwania są nie poparte odpowiednimi wynikami w pracy.

Napisano
otrzymanie podwyżki w tym roku (2014)?

Umiarkowanie, As Monet, Siła suma Umiarkowanie

Cesarzowa, Głupiec, Cesarzowa

Cesarzowa, Cesarzowa

Kochankowie

Podwyżka to raczej nie, powiedziałabym, ze premia uznaniowa, może nawet z dwa razy ale podwyżka jako taka się nie szykuje.

Napisano

jest szansa na niewielka podwyzke ale tak jak pisza dziewczyny,nie w tym roku. Tez jestem zdania,ze powinnas dyplomatycznie zawalczyc o nia. Musisz uzbroic sie w cierpliwosc ale jest duza szansa :)

Gość Daffne
Napisano

są spore szanse na podwyżkę w okolicach lata, może na jesień. Jednak aby otrzymać podwyżkę należy zabiegac o to bo inaczej samo nie przyjdzie.

Napisano

Będziesz musiała się postarać(Siła) ale Umiar wstrzymuje, więc myślę, że podwyżka będzie ale nie w tym roku

Napisano

Nie bedzie podwyzki, bedzie walka o nia, ale niesety bezskutecznie :(

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Weryfikacja

Dziewczyny podwyżkę dostałam:), żadne duże pieniądze - kilka stówek, procent w odniesieniu do podstawy śmieszny;), ale zawsze to więcej niż było. I jeszcze jedna istotna informacja - o podwyżkę zupełnie nie zabiegałam.