Lucindella Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 opis sytuacji - jak bylam w zwiazku z ex zostalismy zaproszeni na wesele,mamy rozstania i powroty,ale teraz juz sie na dobre rozstalismy - pozostajemy w przyjacielskiej relacji..spytalam kart - czy to ja pojde z panem X na wesele do pana Y. weryfikacja 08.06.2014 bo wesele 07.06.2014 karty pokazaly : 6 kielichow / Arcykaplanka / Krol Monet wydaje mi sie ,ze karty w tym przypadku pokazuja jak najbardziej odpowiedz pozytywna na moje pytanie ;-) Cytuj
Czarownica Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 Ty, jako osoba bliska i w której towarzystwie dobrze, swobodnie się czuje i miło pogada. Wydaje mi się też, że będziesz mogła zweryfikować wcześniej niż w dzień po weselu Cytuj
mayllah Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 ja tez mysle,ze pojdziecie razem .. Szostka kielichow to powrot do przszlosci, kaplanka, to takie ukrycie, tajemnica, moze po prostu goscie nie beda w temacie, a wasze rozstanie bedzie wasza tajemnica. Krol Monet to ktos przy kim sie bedziesz dobrze czuc, przyjaciel. Wiec ja czuje, ze pojdziecie razem Cytuj
Lucindella Napisano 14 Maja 2014 Autor Napisano 14 Maja 2014 Ty, jako osoba bliska i w której towarzystwie dobrze, swobodnie się czuje i miło pogada. Wydaje mi się też, że będziesz mogła zweryfikować wcześniej niż w dzień po weselu Mila interpretacja, dziekuje ;-) w sumie to i tak jest... co do weryfikacji...to powiem tak - to jest mezczyzna, po ktorym mozna sie wszystkiego spodziewac...ja moge byc juz ubrana na to wesele, a on moze po mnie nie przyjechac....dlatego napisalam swiadomie ,ze zweryfikuje dzien po...;-) Cytuj
Davisa Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 co do weryfikacji...to powiem tak - to jest mezczyzna, po ktorym mozna sie wszystkiego spodziewac...ja moge byc juz ubrana na to wesele, a on moze po mnie nie przyjechac....dlatego napisalam swiadomie ,ze zweryfikuje dzien po...;-) A w cholerę z takim facetem;-) Dla mnie karty nie są takie oczywiste, bo może uda Ci się pójść z tym panem, ale być może z zachowaniem tajemnicy. Skoro pytasz, czy to Ty pójdziesz, to znaczy że jest inna kobieta (jego obecna partnerka?). A może po prostu kombinujesz, co by tu zrobić, żeby pan poszedł z Tobą - o czym może mówić ten rozkład. Cytuj
Lucindella Napisano 14 Maja 2014 Autor Napisano 14 Maja 2014 ja tez mysle,ze pojdziecie razem .. Szostka kielichow to powrot do przszlosci, kaplanka, to takie ukrycie, tajemnica, moze po prostu goscie nie beda w temacie, a wasze rozstanie bedzie wasza tajemnica. Krol Monet to ktos przy kim sie bedziesz dobrze czuc, przyjaciel. Wiec ja czuje, ze pojdziecie razem Dziekuje za mile opisanie sytuacji..wlasnie chyba wlasnie tak to bedzie wygladac ;-) Cytuj
Lucindella Napisano 14 Maja 2014 Autor Napisano 14 Maja 2014 A w cholerę z takim facetem;-) Dla mnie karty nie są takie oczywiste, bo może uda Ci się pójść z tym panem, ale być może z zachowaniem tajemnicy. Skoro pytasz, czy to Ty pójdziesz, to znaczy że jest inna kobieta (jego obecna partnerka?). A może po prostu kombinujesz, co by tu zrobić, żeby pan poszedł z Tobą - o czym może mówić ten rozkład. W cholere, w cholere ;-) racja...ja nie kombinuje,nie zalezy mi az tak bardzo aby pojsc...ale on moze zakombinowac...w tajemnicy..fakt i pojdziemy..coz,dziwna sytuacja,wiem...za duzo by pisac i opisywac wszystko....okaze sie wkrotce..mamy cwiczenie..;-) Cytuj
Davisa Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 okaze sie wkrotce..mamy cwiczenie..;-) przed weselem, z ekwilibrystyki:icon_smile:? Cytuj
Lucindella Napisano 14 Maja 2014 Autor Napisano 14 Maja 2014 przed weselem, z ekwilibrystyki:icon_smile:? Tez ;-) a utrzymanie rownowagi na weselu jest istotne ;-) Cytuj
Trida Napisano 14 Maja 2014 Napisano 14 Maja 2014 pozostajemy w przyjacielskiej relacji..spytalam kart - czy to ja pojde z panem X na wesele do pana Y.weryfikacja 08.06.2014 bo wesele 07.06.2014 karty pokazaly : 6 kielichow / Arcykaplanka / Krol Monet Wg mnie pójdziecie razem ładnie to karty pokazały w 6 kielichów. Cytuj
Gość björn Napisano 16 Maja 2014 Napisano 16 Maja 2014 Pierwsza karta to nie tylko powrót do przeszłości, ale to też pozytywna karta dająca odpowiedź "TAK". W Arcykapłance możesz być pokazana Ty, która idzie na to wesele z rozsądku - zostaliście zaproszeni razem jako para, więc wypada, żebyś poszła... W Królu monet jawi się on jako osoba, przy której będziesz się komfortowo czuć. Także tak, uważam że pójdziesz z nim na to wesele. Cytuj
panna.marta Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 Wedlug mnie będzie razem na tym weselu, ale nie jako para, nie pójdziecie tam razem. On tam będzie z inną kobietą. Cytuj
Lucindella Napisano 18 Maja 2014 Autor Napisano 18 Maja 2014 Wedlug mnie będzie razem na tym weselu, ale nie jako para, nie pójdziecie tam razem. On tam będzie z inną kobietą. taka opcja nie wchodzi w gre, albo ide ja z nim, albo ona ....jesli ona..mnie tam nie bedzie ;-) Cytuj
QPucharów Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 Wydaje mi się, że nie pójdziesz z nim na to wesele Cytuj
panna.marta Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 taka opcja nie wchodzi w gre, albo ide ja z nim, albo ona ....jesli ona..mnie tam nie bedzie ;-) aha, ale to jestes sklonna w tej sytuacji opuscic slub swoich znajomych? Cytuj
Lucindella Napisano 18 Maja 2014 Autor Napisano 18 Maja 2014 aha, ale to jestes sklonna w tej sytuacji opuscic slub swoich znajomych? niestety tak...pan mlody to bardziej jego znajomy, ale zaproszenie oficjalne mamy ja i on... ja nie pokaze sie tam jesli ona pojdzie....no jak? ..bylismy zaproszeni jako my, a jesli on pojdzie z nia to wybacz...ale juz za ciasno raczej... Cytuj
panna.marta Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 nie wiem, jesli by mi zalezalo na tym slubie i na znajomych, to pewnie bym z nimi pogadala jak to rozwiazac. Ale nie bede doradzac, bo nie znam sprawy. Cytuj
Lucindella Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Napisano 7 Czerwca 2014 Wydaje mi się, że nie pójdziesz z nim na to wesele Gratulacje....weryfikacja juz dzis i ...nie poszlam z nim na to wesele...ale on tez na nie nie poszedl...w rezultacie to po obustronnych rozmowach wyszlo tak,ze nie pojdziemy jednak...powodow juz nie bede tu opisywac...nie mniej jednak najwazniejsza weryfikacja...;-) 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi