Skocz do zawartości

kłótnia z koleżanką

kasiulinek87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

poklocilam sie z kolezanka ...

jak potoczy sie nasza relacja po tej klotni?

5 mieczy 2 kieli rycerz mieczy

poklocimy sie znowu???

chyba ze 5 mieczy to obecna sytuacja, a potem pogodzenie w 2 kielichow

to moze jeszcze tak,

czy pogodzimy sie?

6 bulaw smierc 10 den

powinnysmy, ale nieprędko chyba...

• Maestro
Napisano

Między Wami już nie będzie tak jak kiedyś, możliwe, ze poróżni Was jakiś mężczyzna, ew. pojawią się plotki i nieufność...Czy się pogodzicie? W jakiś sposób tak,ale nastąpi zmiana w relacji i oddalenie..

Napisano

nie nie chodzi o mezczyzne.

ja wybuchowa i ona tez, i sie pozarlysmy, tak od slowa do slowa i poszlo ;/

Gość pideha
Napisano

Dla mnie karty pokazują obecna sytuację...

Czujesz sie pokrzywdzona, sfrustrowana

Ale pogodzicie sie, dojdziecie do kompromisu, być może po trudnej ale konstruktyqnejj rozmowie.

Jednak wydaje mi sie ze Was to zmieni, albo Ciebie, ze da Wam to poczatek może czegos nowego, czegos nowego nauczy. Spowoduje jakąś transformację, być może w rezultacie Wasza przyjaźń zyska:)

Prosze o weryfikację, uczę sie; p

• Maestro
Napisano
nie nie chodzi o mezczyzne.

ja wybuchowa i ona tez, i sie pozarlysmy, tak od slowa do slowa i poszlo ;/

Ja wiem, że nie chodzi o mężczyznę. Napisałam wyraźnie :

możliwe, ze poróżni Was jakiś mężczyzna
Napisano

A ja myślę, że niestety nie. Uparte z Was baby i każda chce wyjść zwycięsko z tego konfliktu (5 mieczy mówi o takich metodach postępowania, które z honorem - w tym pozytywnym znaczeniu - niewiele mają wspólnego). Nie widzę tu kart kompromisu, mało tego - gdyby nadarzyła się jeszcze okazja, to skoczyłybyście sobie do gardeł, żeby udowodnić, że Twoje/Jej jest na wierzchu.

Duma Wami kieruje. Wami albo Tobą.

Napisano

Jak potoczy się Wasza relacja po kłótni: 5 mieczy, 2 pucharów, Rycerz mieczy - 5 mieczy to obecna sytuacja, faktycznie chyba to była poważna kłótnia, jest duże poczucie krzywdy.. Karty mówią, że pewnie się jeszcze spotkacie, ale to znów skończy się kłótnią.

Czy pogodzicie się: 6 buław, Śmierć, 10 monet - moim zdaniem nie, każda z Was chce dominaować, triumfować (6 buław) i karty sugerują, że relacja została pogrzebana (Śmierć) i już tak zostanie (10 monet).

Napisano

Oj będzie żal między Wami, niby będą próby pogodzenia, zażegnania konfliktu ale zacznie się podgadywanie, wypominki i takie to nijakie będzie w najbliższym czasie. Radzę ostrożnie.

czy pogodzimy sie?

6 bulaw smierc 10 den

Za jakis czas, na co wskazuje śmierć wg mnie, zakończenie etapu kłotni i powrotu na 10 den - czyli na dobrą relację.

Napisano

myślę, że ktoś może albo Was pogodzić albo chociaż pomóc w polepszeniu waszej sytuacji

to moze jeszcze tak,

czy pogodzimy sie?

6 bulaw smierc 10 den

myślę, że są szanse, ale na jakiś zupełnie nowych zasadach