kasiulinek87 Napisano 16 Maja 2014 Napisano 16 Maja 2014 poklocilam sie z kolezanka ... jak potoczy sie nasza relacja po tej klotni? 5 mieczy 2 kieli rycerz mieczy poklocimy sie znowu??? chyba ze 5 mieczy to obecna sytuacja, a potem pogodzenie w 2 kielichow to moze jeszcze tak, czy pogodzimy sie? 6 bulaw smierc 10 den powinnysmy, ale nieprędko chyba... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Maja 2014 Maestro Napisano 16 Maja 2014 Między Wami już nie będzie tak jak kiedyś, możliwe, ze poróżni Was jakiś mężczyzna, ew. pojawią się plotki i nieufność...Czy się pogodzicie? W jakiś sposób tak,ale nastąpi zmiana w relacji i oddalenie.. Cytuj
kasiulinek87 Napisano 16 Maja 2014 Autor Napisano 16 Maja 2014 nie nie chodzi o mezczyzne. ja wybuchowa i ona tez, i sie pozarlysmy, tak od slowa do slowa i poszlo ;/ Cytuj
Gość pideha Napisano 16 Maja 2014 Napisano 16 Maja 2014 Dla mnie karty pokazują obecna sytuację... Czujesz sie pokrzywdzona, sfrustrowana Ale pogodzicie sie, dojdziecie do kompromisu, być może po trudnej ale konstruktyqnejj rozmowie. Jednak wydaje mi sie ze Was to zmieni, albo Ciebie, ze da Wam to poczatek może czegos nowego, czegos nowego nauczy. Spowoduje jakąś transformację, być może w rezultacie Wasza przyjaźń zyska:) Prosze o weryfikację, uczę sie; p Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Maja 2014 Maestro Napisano 16 Maja 2014 nie nie chodzi o mezczyzne.ja wybuchowa i ona tez, i sie pozarlysmy, tak od slowa do slowa i poszlo ;/ Ja wiem, że nie chodzi o mężczyznę. Napisałam wyraźnie : możliwe, ze poróżni Was jakiś mężczyzna Cytuj
Davisa Napisano 16 Maja 2014 Napisano 16 Maja 2014 A ja myślę, że niestety nie. Uparte z Was baby i każda chce wyjść zwycięsko z tego konfliktu (5 mieczy mówi o takich metodach postępowania, które z honorem - w tym pozytywnym znaczeniu - niewiele mają wspólnego). Nie widzę tu kart kompromisu, mało tego - gdyby nadarzyła się jeszcze okazja, to skoczyłybyście sobie do gardeł, żeby udowodnić, że Twoje/Jej jest na wierzchu. Duma Wami kieruje. Wami albo Tobą. Cytuj
Sanya Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 Jak potoczy się Wasza relacja po kłótni: 5 mieczy, 2 pucharów, Rycerz mieczy - 5 mieczy to obecna sytuacja, faktycznie chyba to była poważna kłótnia, jest duże poczucie krzywdy.. Karty mówią, że pewnie się jeszcze spotkacie, ale to znów skończy się kłótnią. Czy pogodzicie się: 6 buław, Śmierć, 10 monet - moim zdaniem nie, każda z Was chce dominaować, triumfować (6 buław) i karty sugerują, że relacja została pogrzebana (Śmierć) i już tak zostanie (10 monet). Cytuj
Trida Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 jak potoczy sie nasza relacja po tej klotni? 5 mieczy 2 kieli rycerz mieczy Oj będzie żal między Wami, niby będą próby pogodzenia, zażegnania konfliktu ale zacznie się podgadywanie, wypominki i takie to nijakie będzie w najbliższym czasie. Radzę ostrożnie. czy pogodzimy sie? 6 bulaw smierc 10 den Za jakis czas, na co wskazuje śmierć wg mnie, zakończenie etapu kłotni i powrotu na 10 den - czyli na dobrą relację. Cytuj
panna.marta Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 jak potoczy sie nasza relacja po tej klotni? 5 mieczy 2 kieli rycerz mieczy myślę, że ktoś może albo Was pogodzić albo chociaż pomóc w polepszeniu waszej sytuacji to moze jeszcze tak, czy pogodzimy sie? 6 bulaw smierc 10 den myślę, że są szanse, ale na jakiś zupełnie nowych zasadach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi