JagodowaTruskawka Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 Smieszkuje sobie z pewnym panem, ktorego poznalam przez internet. Jestem po rozstaniu wiec nie nastawialam sie na nic, ale pan mi dzis napisal cos co mnie bardzo zaskoczylo. Powiedzial ze zaczynam mu sie podobac, a on nie chce sie angazowac w zwiazek internetowy, ale nadal chcialby ze mna utrzymywac kontakt. Troche zglupialam, bo rownie dobrze moze miec plany co do innej pani i mi tak napisal bajerke, ale postanowilam zobacyzc do kart. Jakie najwazniejsze rzeczy wydarza sie w przyszlosci w relacji: Cesarz, krol kielichow, 4 bulaw, 8 denarow, gwiazda / Rydwan - W cesarzu widze ze bedzie sie trzymal tego co mi napisal, ale w kielichowym zmieni zdanie? Pojawia sie u niego uczucia? Dziwne to to. W 4 bulaw to pewnie nasze spotkanie , 8 denarow, jako moje konczenie studiow a gwiazda czyzby mily czas w zwiazku? Laski, co sądzicie? Cytuj
Sanya Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 No widać, że on będzie jakiś czas poprzestawał na słowach tylko, i w tym cesarzu i w królu kielichów. Kielichowy żywi pozytywne uczucia, zauroczenie etc. ale nie zawsze to wszystko niesie za sobą jakieś konkretne działania.. Pewnie w 4 buław się zobaczycie, może być randka no i ewentualnie budowanie czegoś po tym czasie. Rydwan sugeruje, że to będzie mieć swoją kontynuację dalej, nie tylko w internecie, moim zdaniem na pewno się spotkacie Cytuj
ivi185 Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 Tak,do spotkania dojdzie jak najbardziej i to Pan bedzie o to zabiegał. Mysle,ze jest tu nawet szansa na zwiazek... Cytuj
Czarownica Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 Też wydaje mi się po tych kartach, że ze strony Pana to przybieże formę dążenia do spotkania, odbycie go i szansy na związek... A czy Ty tego będziesz chciłaa to nie wiem, masz swoje priorytety i Pan będzie musiał się dostosować Cytuj
Trida Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 Jakie najwazniejsze rzeczy wydarza sie w przyszlosci w relacji: Cesarz, krol kielichow, 4 bulaw, 8 denarow, gwiazda / Rydwan Pan będzie próbował grać twardziela, nie zależy, nie angażuje się ale jednak Kielichowy go wyprze tutaj, wg mnie, dalszy ciąg relacji, możliwe, ze praca nad nią i próba przeniesienia na bardziej realny grunt. Bardzo możliwe spotkanie w niedługim czasie Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 17 Maja 2014 Autor Napisano 17 Maja 2014 Bardzo możliwe spotkanie w niedługim czasie Oj, do spotkania najszybciej za 3 mies dojdzie. Mam teraz zaliczenia na uczelni, chce zrobic prawo jazdy i skonczyc kurs projektowy. Do tego chce troche popracowac nad swoim cialem, bo pan chodzi na silownie i nie chce gorzej od niego wypasc Cytuj
Trida Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 Oj, do spotkania najszybciej za 3 mies dojdzie. Życie bywa przewrotne więc wszystko się moze zdarzyć Cytuj
panna.marta Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 myślę, że się spotkacie i nawet zaprzyjaźnicie. Król kieli, to fajny facet Cytuj
QPucharów Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 Widać, że pan jest pozytywnie do Ciebie nastawiony. Faktycznie może dojść do spotkania. Wasza relacja będzie się powoli rozwijać, W Gwieździe może nawet zaiskrzy Cytuj
Rozi11 Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 Do tego chce troche popracowac nad swoim cialem, bo pan chodzi na silownie i nie chce gorzej od niego wypasc i tak trzymaj Cytuj
roszpunka79 Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 Jakie najważniejsze rzeczy wydarza się w przyszłości w relacji: Cesarz, król kielichów, 4 buław, 8 denarów, gwiazda / Rydwan Ładne te karty:). Nie doszukuj się w nim nieszczerości. Widać w kielichowym, że jest do Ciebie nastawiony pozytywnie i życzliwie. To konkretny i rzeczowy facet, więc wcale mnie nie dziwi, że nie jest zainteresowany romansami internetowymi. On mocno stąpa po ziemi. Dlatego będzie dążył do przeniesienia tej znajomości na grunt realny. I myślę, że mu się to uda. Spotkacie się, nie raz i nie dwa. W 4 buław widać kontakty i to fajowe:). Początkowo, takie luźne nastawione na wzajemne poznawanie się. Ale z tego może się wykluć coś więcej. 8 monet to tworzenie bazy pod trwały związek. Ona raczej mówi, że tu nie będzie gromów z jasnego nieba, ale szansa na powolne budowanie solidnej relacji, która może wam przynieść spełnienie. Rydwan w podsumie wskazuje, że to może ruszyć z kopyta szybciej niż Ci się wydaje. Pokazuje też Twoje wahania, niby byś chciała i ciągnie Cię do pana, a z drugiej strony jesteś po rozstaniu i chyba chcesz dać czasowi czas…no i szukasz wymówek: siłownia, studia, kursy i hamujesz to w sobie. Okrzepnięcie po nieudanym związku się przyda, ale nie zwlekaj za długo, bo tu faktycznie są chyba szanse na coś fajnego . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi