Madlen_88 Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 Pan, który współpracuje z moją firmą i który mi się podoba. Mamy kontakt poza pracą, ale tylko online. 3 monety+ 2 mieczy+ 6 pucharów+ Świat+ 3 kije--> Siła Pierwszą kartę interpretuję tak, że zakończy współpracę z moją firmą (bo tak ma być, kończy za tydzień). Pan chyba chciałby związać się z kimś, ale nie jest pewien czy ja jestem tą właściwą osobą. Myślę, że firma i rozwój teraz stoją u niego na pierwszym miejscu. Cytuj
Czarownica Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 No do końca czerwca to faktycznie zostanie tylko ten kontakt internetowy i nie widziałabym tu (przynajmniej w tym czasie) nic więcej. Musiałabyś sama pchnąc sprawy nieco do przodu, dac sygnał (jak to zwykle...)i wtedy może na później są perspektywy;) Ale do końca czerwca to chyba nawet spotkania nie będzie, ewentualnie (jeśli zainicjujesz) to umówienie się na takowe:> Cytuj
joana_o Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 Moim zdaniem w tym okresie żadne istotne zmiany w waszej relacji nie nastąpią. Nie wiem czy Panu czasem nie szykuje się wyjazd... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 3 monety+ 2 mieczy+ 6 pucharów+ Świat+ 3 kije--> Siła 3 monety to obraz relacji w pracy/szkole, więc na razie jest ok. Bez dużych wzlotów czy upadków. Najzwyklejsza, koleżeńska współpraca, gdzie nie jesteście do końca sami. 2 miecze zamykają to - mówią "dalej nie przejdziesz" 6 pucharów to wspomnienia tego, co było kiedyś i może zamkniesz się na jakiś czas w takim właśnie świecie, możesz żyć myślami o was (6 pucharów + świat) świat i 3 buław to jak dla mnie każde idzie w swoją stronę, poszerza swoje horyzonty, podróżuje, zmienia miejsca pracy/zamieszkania W sile bym widziała, jak się z tym wszystkim godzisz, pokonujesz w sobie te negatywne emocje i idziesz dalej przed siebie. Dasz sobie radę kontakt przez net nadal może być (2 mieczy), ale będzie dzielić was odległość (świat) Cytuj
emilr Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 Po okresie zastoju i braku kontaktu moze spotkacie sie albo nawiążecie kontakt. Czy wy sie poróżniliscie w jakis sposób? Moze byc miedzy wami różnica zdań i brak kontaktu. Potem jednak będziecie chcieli sobie cos wyjaśnić i spotakcie sie w necie lub realu. chyba ta relacja sie rozmyje z powodu oddalenia, przynajmniej do końca czerwca. Moze później cos ruszy. Cytuj
ivi185 Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 Do konca czerwca,bo tak kladłas karty, raczej nie widze spotkania a jesli juz to tylko kontakt on line. 3 monety i 2 mieczy pewnie pokazuja koniec tej wspołpracy o ktorej piszesz zreszta. Układ kończa Świat i 3 buławy. Dla mnie to koniec relacji, oddalenie,kazdy idzie w swoja strone. Cytuj
Trida Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 3 monety+ 2 mieczy+ 6 pucharów+ Świat+ 3 kije--> Siła Na razie to będzie Was łączył tylko net wg mnie, spotkania widać ale za jakiś czas. Karty wg mnie jednoznacznie Ci nie odpowiadają, co będzie z tą relacją. Jest potencjał w świecie i 3 buław ale karta brama pokazuje, że droga jest otwarta i od Was zależy, jak dalej to się potoczy. Czy zamkniecie się w sferze pracy i firmy czy wyjdziecie dalej. Cytuj
panna.marta Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 mnie się 2 mieczy kojarzy z jakąś kłótnią lub bardzo uciążliwą walką o coś. Jeśli to kontakt internetowy, to możliwe, że się spotkacie i czeka was wspólna podróż do siebie. Cytuj
roszpunka79 Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 3 monety+ 2 mieczy+ 6 pucharów+ Świat+ 3 kije--> Siła Wydaje mi się, że nie będzie rozwoju tej znajomości. Dla mnie wygląda to tak jakby koniec współpracy zawodowej był jednoznaczny z końcem waszego kontaktu. 2 mieczy stawia szlaban na dalsze kontakty, 6 kielichów to przeszłość, świat kończy pewien etap. 3 buław widzę tu jako nowe perspektywy, ale niezwiązane już z tym co było. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi