Skocz do zawartości

Jak rozwinie się znajomość z Panem do końca czerwca?

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pan, który współpracuje z moją firmą i który mi się podoba. Mamy kontakt poza pracą, ale tylko online.

3 monety+ 2 mieczy+ 6 pucharów+ Świat+ 3 kije--> Siła

Pierwszą kartę interpretuję tak, że zakończy współpracę z moją firmą (bo tak ma być, kończy za tydzień). Pan chyba chciałby związać się z kimś, ale nie jest pewien czy ja jestem tą właściwą osobą. Myślę, że firma i rozwój teraz stoją u niego na pierwszym miejscu.

Napisano

No do końca czerwca to faktycznie zostanie tylko ten kontakt internetowy i nie widziałabym tu (przynajmniej w tym czasie) nic więcej. Musiałabyś sama pchnąc sprawy nieco do przodu, dac sygnał (jak to zwykle...)i wtedy może na później są perspektywy;) Ale do końca czerwca to chyba nawet spotkania nie będzie, ewentualnie (jeśli zainicjujesz) to umówienie się na takowe:>

Napisano

Moim zdaniem w tym okresie żadne istotne zmiany w waszej relacji nie nastąpią. Nie wiem czy Panu czasem nie szykuje się wyjazd...

Gość Euterpe
Napisano

3 monety to obraz relacji w pracy/szkole, więc na razie jest ok. Bez dużych wzlotów czy upadków. Najzwyklejsza, koleżeńska współpraca, gdzie nie jesteście do końca sami.

2 miecze zamykają to - mówią "dalej nie przejdziesz"

6 pucharów to wspomnienia tego, co było kiedyś i może zamkniesz się na jakiś czas w takim właśnie świecie, możesz żyć myślami o was (6 pucharów + świat)

świat i 3 buław to jak dla mnie każde idzie w swoją stronę, poszerza swoje horyzonty, podróżuje, zmienia miejsca pracy/zamieszkania

W sile bym widziała, jak się z tym wszystkim godzisz, pokonujesz w sobie te negatywne emocje i idziesz dalej przed siebie. Dasz sobie radę :)

kontakt przez net nadal może być (2 mieczy), ale będzie dzielić was odległość (świat)

Napisano

Po okresie zastoju i braku kontaktu moze spotkacie sie albo nawiążecie kontakt. Czy wy sie poróżniliscie w jakis sposób? Moze byc miedzy wami różnica zdań i brak kontaktu. Potem jednak będziecie chcieli sobie cos wyjaśnić i spotakcie sie w necie lub realu. chyba ta relacja sie rozmyje z powodu oddalenia, przynajmniej do końca czerwca. Moze później cos ruszy.

Napisano

Do konca czerwca,bo tak kladłas karty, raczej nie widze spotkania a jesli juz to tylko kontakt on line. 3 monety i 2 mieczy pewnie pokazuja koniec tej wspołpracy o ktorej piszesz zreszta. Układ kończa Świat i 3 buławy. Dla mnie to koniec relacji, oddalenie,kazdy idzie w swoja strone.

Napisano

Na razie to będzie Was łączył tylko net wg mnie, spotkania widać ale za jakiś czas. Karty wg mnie jednoznacznie Ci nie odpowiadają, co będzie z tą relacją. Jest potencjał w świecie i 3 buław ale karta brama pokazuje, że droga jest otwarta i od Was zależy, jak dalej to się potoczy. Czy zamkniecie się w sferze pracy i firmy czy wyjdziecie dalej.

Napisano

mnie się 2 mieczy kojarzy z jakąś kłótnią lub bardzo uciążliwą walką o coś. Jeśli to kontakt internetowy, to możliwe, że się spotkacie i czeka was wspólna podróż do siebie.

Napisano

Wydaje mi się, że nie będzie rozwoju tej znajomości. Dla mnie wygląda to tak jakby koniec współpracy zawodowej był jednoznaczny z końcem waszego kontaktu. 2 mieczy stawia szlaban na dalsze kontakty, 6 kielichów to przeszłość, świat kończy pewien etap. 3 buław widzę tu jako nowe perspektywy, ale niezwiązane już z tym co było.