Skocz do zawartości

Emiraty

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam takie dość nietypowe marzenie. Bardzo lubię podróże i chciałabym pojechać do Zjednoczonych Emiratów Arabskich.

Zapytałam kart czy kiedyś spełni się moje marzenie i pojadę tam. Czas nie gra roli chodzi o możliwości i to co jest mi w ogóle pisane.

Wyszło tak:

8 monet, 5 buław, rycerz denarów dołożone as pucharów dołożone słońce XIX

Myślę, że tak choć nie będzie to z pewnością wycieczka rekreacyjna a raczej coś związanego z pracą lub nauką.

Jeśli kotś umiałby rozłożyć ten rozkład na czynniki pierwsze będę mega wdzięczna!!!

Gość bakea
Napisano (edytowane)

pojedziesz jak uzbierasz na to kase.. a w asie+ sloncu .. spelni sie twoje marzenie...

Edytowane przez bakea
Napisano

Pojedziesz wg mnie ale tutaj dużo rozbija się o pieniądze.

Czeka Cię dużo pracy, na pewno postaną przed Tobą pewne przeszkody ciężkie do pokonania ale sobie poradzisz i wg mnie spełnisz marzenia :)

Napisano

pojedziesz, ale będziesz troche na to odkładała i organizowała całe przedsięwzięcie. Być może pojedziesz z kimś, z kimś z pracy, szkoły lub przyjacielem. może bedziesz go przekonywała do tej wycieczki? Ale pojedziesz:)

Napisano

Z kart wynika,ze pracujesz i myslisz nad tym ale zawsze wypada cos innego,moze inny wydatek,ktory nie pozwala Ci zrealizowac marzen. Sama nie wiem jak interpretowac tego rycerza monet... Moze Twoj partner, ktory bedzie Ci towarzyszył i dołozy sie,badz zasponsoruje cała wycieczke...

Dołożyłas Asa pucharów i Słońce...piekne karty. Cos napewno sie wydazy w Twoim życiu,co spowoduje,ze Twoje marzenia stana sie realne i bedziesz mogła je spełnic.

Powiedz jaki jest Twoj status zwiazkowy? Bo jezeli nie jestes mezatka, to zakładałabym,ze w Twoim zyciu pojawi sie jeszcze ktos,kto zrealizuje Twoje marzenia :)

Napisano

Moim zdaniem Rycerz Monet przedstawia wydarzenie albo osobę, która umożliwi Tobie realizację planów. Jednak w 8 monet jeszcze daleka droga prze Tobą i odnoszę wrażenie, że gdy już będziesz mogła zrealizować marzenie z jakiś przyczyn sama zrezygnujesz.

Napisano
Z kart wynika,ze pracujesz i myslisz nad tym ale zawsze wypada cos innego,moze inny wydatek,ktory nie pozwala Ci zrealizowac marzen. Sama nie wiem jak interpretowac tego rycerza monet... Moze Twoj partner, ktory bedzie Ci towarzyszył i dołozy sie,badz zasponsoruje cała wycieczke...

Dołożyłas Asa pucharów i Słońce...piekne karty. Cos napewno sie wydazy w Twoim życiu,co spowoduje,ze Twoje marzenia stana sie realne i bedziesz mogła je spełnic.

Powiedz jaki jest Twoj status zwiazkowy? Bo jezeli nie jestes mezatka, to zakładałabym,ze w Twoim zyciu pojawi sie jeszcze ktos,kto zrealizuje Twoje marzenia :)

ivi, niestety jestem sama, ale fajnie, że tak to zinterpretowałaś :)

Napisano

dziękuję ślicznie za pozytywne opinie. A czy potrafiłby ktoś rozłożyć te karty jeszcze "na czynniki pierwsze"? :)

Gość Euterpe
Napisano

w 8 denarach widać pracę, będziesz w niej jeszcze przez dłuższy czas... 8 nadaje tempo, ale monety spowalniają, są bierne, więc to wszystko może właśnie przedłużyć się w czasie właśnie przez tą pracę

8 denarów + 5 buław mogą mówić o wewnętrznym konflikcie z tym związanym - muszę pracować, a chcę jechać i fajnie by było, gdybym się już spakowała i jechała kolejnego dnia

5 buław to Twoja walka z tym, co tkwi wewnątrz Ciebie i z tym, co jest na zewnątrz

po tej bitwie nadejdzie rycerz denarów, który przynosi asa pucharów, a ten z kolei zapoczątkuje słoneczko - mnie ta ostatnia karta bardzo się kojarzy z tamtym regionem :)

czyli nadejdzie okazja, przez kogoś lub zwyczajnie nadejdzie taki czas, że dostaniesz szansę i bez namysłu ruszysz przed siebie :)

W tym kraju podobno mają najlepsze parki wodne:

Aquaventure Waterpark | The Best Water Park in Dubai | Atlantis

Yas Waterworld

Najlepsze parki wodne świata

Napisano

Na przyszłość Marta zwracaj uwagę na młodych obcokrajowców z południowych krajów i ich ewentualne sympatie w Twoją stronę (Rycerz Monet, As Pucharów). Wtedy może nastąpić Ci okazja do zwiedzenia tamtych terenów.

Ha! Dziewczyno, jeszcze świat przed Tobą otwarty:icon_smile:

Gość björn
Napisano

Uda Ci się zrealizować marzenie. Widać zaciętą walkę w dążeniu do celu, odkładanie pieniędzy, ale tak, uda się.