panna.marta Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 Mam takie dość nietypowe marzenie. Bardzo lubię podróże i chciałabym pojechać do Zjednoczonych Emiratów Arabskich. Zapytałam kart czy kiedyś spełni się moje marzenie i pojadę tam. Czas nie gra roli chodzi o możliwości i to co jest mi w ogóle pisane. Wyszło tak: 8 monet, 5 buław, rycerz denarów dołożone as pucharów dołożone słońce XIX Myślę, że tak choć nie będzie to z pewnością wycieczka rekreacyjna a raczej coś związanego z pracą lub nauką. Jeśli kotś umiałby rozłożyć ten rozkład na czynniki pierwsze będę mega wdzięczna!!! Cytuj
Gość bakea Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 (edytowane) pojedziesz jak uzbierasz na to kase.. a w asie+ sloncu .. spelni sie twoje marzenie... Edytowane 17 Maja 2014 przez bakea Cytuj
Trida Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 8 monet, 5 buław, rycerz denarów dołożone as pucharów dołożone słońce XIX Pojedziesz wg mnie ale tutaj dużo rozbija się o pieniądze. Czeka Cię dużo pracy, na pewno postaną przed Tobą pewne przeszkody ciężkie do pokonania ale sobie poradzisz i wg mnie spełnisz marzenia Cytuj
emilr Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 pojedziesz, ale będziesz troche na to odkładała i organizowała całe przedsięwzięcie. Być może pojedziesz z kimś, z kimś z pracy, szkoły lub przyjacielem. może bedziesz go przekonywała do tej wycieczki? Ale pojedziesz:) Cytuj
ivi185 Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 Z kart wynika,ze pracujesz i myslisz nad tym ale zawsze wypada cos innego,moze inny wydatek,ktory nie pozwala Ci zrealizowac marzen. Sama nie wiem jak interpretowac tego rycerza monet... Moze Twoj partner, ktory bedzie Ci towarzyszył i dołozy sie,badz zasponsoruje cała wycieczke... Dołożyłas Asa pucharów i Słońce...piekne karty. Cos napewno sie wydazy w Twoim życiu,co spowoduje,ze Twoje marzenia stana sie realne i bedziesz mogła je spełnic. Powiedz jaki jest Twoj status zwiazkowy? Bo jezeli nie jestes mezatka, to zakładałabym,ze w Twoim zyciu pojawi sie jeszcze ktos,kto zrealizuje Twoje marzenia Cytuj
joana_o Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 Moim zdaniem Rycerz Monet przedstawia wydarzenie albo osobę, która umożliwi Tobie realizację planów. Jednak w 8 monet jeszcze daleka droga prze Tobą i odnoszę wrażenie, że gdy już będziesz mogła zrealizować marzenie z jakiś przyczyn sama zrezygnujesz. Cytuj
panna.marta Napisano 18 Maja 2014 Autor Napisano 18 Maja 2014 Z kart wynika,ze pracujesz i myslisz nad tym ale zawsze wypada cos innego,moze inny wydatek,ktory nie pozwala Ci zrealizowac marzen. Sama nie wiem jak interpretowac tego rycerza monet... Moze Twoj partner, ktory bedzie Ci towarzyszył i dołozy sie,badz zasponsoruje cała wycieczke... Dołożyłas Asa pucharów i Słońce...piekne karty. Cos napewno sie wydazy w Twoim życiu,co spowoduje,ze Twoje marzenia stana sie realne i bedziesz mogła je spełnic. Powiedz jaki jest Twoj status zwiazkowy? Bo jezeli nie jestes mezatka, to zakładałabym,ze w Twoim zyciu pojawi sie jeszcze ktos,kto zrealizuje Twoje marzenia ivi, niestety jestem sama, ale fajnie, że tak to zinterpretowałaś Cytuj
panna.marta Napisano 18 Maja 2014 Autor Napisano 18 Maja 2014 dziękuję ślicznie za pozytywne opinie. A czy potrafiłby ktoś rozłożyć te karty jeszcze "na czynniki pierwsze"? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 8 monet, 5 buław, rycerz denarów dołożone as pucharów dołożone słońce XIX w 8 denarach widać pracę, będziesz w niej jeszcze przez dłuższy czas... 8 nadaje tempo, ale monety spowalniają, są bierne, więc to wszystko może właśnie przedłużyć się w czasie właśnie przez tą pracę 8 denarów + 5 buław mogą mówić o wewnętrznym konflikcie z tym związanym - muszę pracować, a chcę jechać i fajnie by było, gdybym się już spakowała i jechała kolejnego dnia 5 buław to Twoja walka z tym, co tkwi wewnątrz Ciebie i z tym, co jest na zewnątrz po tej bitwie nadejdzie rycerz denarów, który przynosi asa pucharów, a ten z kolei zapoczątkuje słoneczko - mnie ta ostatnia karta bardzo się kojarzy z tamtym regionem czyli nadejdzie okazja, przez kogoś lub zwyczajnie nadejdzie taki czas, że dostaniesz szansę i bez namysłu ruszysz przed siebie W tym kraju podobno mają najlepsze parki wodne: Aquaventure Waterpark | The Best Water Park in Dubai | Atlantis Yas Waterworld Najlepsze parki wodne świata Cytuj
x-latek Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 Na przyszłość Marta zwracaj uwagę na młodych obcokrajowców z południowych krajów i ich ewentualne sympatie w Twoją stronę (Rycerz Monet, As Pucharów). Wtedy może nastąpić Ci okazja do zwiedzenia tamtych terenów. Ha! Dziewczyno, jeszcze świat przed Tobą otwarty:icon_smile: Cytuj
Gość björn Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 Uda Ci się zrealizować marzenie. Widać zaciętą walkę w dążeniu do celu, odkładanie pieniędzy, ale tak, uda się. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi