Lucindella Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 jakie beda jego dzialania w stosunku do mnie na nadchodzacy tydzien..? ksiezyc / as mieczy / 7 kielichow facet to niestety kretacz i mieszacz,ale jeszcze nie uwolnilam sie do konca z tej chorej relacji-jestem na dobrej drodze...nie jestesmy juz razem,ale spotykamy sie.. kretactwo jego pieknie pokazal moim zdaniem ksiezyc, w asie mieczy jakies podejmowanie decyzji a 7 kielichow u mnie zawsze pokazuje upojenie alkoholowe....wiec caly tydzien jak dla mnie bedzie sciemnianie, aby na koniec tygodnia sie dobrze zabawic i popic...bedzie pewnie na kawalerskim wieczorze ;-) ale nie wiem jak to odniesc do siebie... ech...nie mam chyba dzisiaj weny na dobra interpretacje tych kart...:-( Cytuj
Gość Euterpe Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 jak dla mnie - brak działań ten as mieczy może też wskazywać, na zakończenie tego wszystkiego, co obrazuje księżyc - czyli koniec iluzji m.in. Cytuj
QPucharów Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 Zgadzam się z Euterpe, nie widać tu działań, jest zastój Cytuj
Trida Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 jakie beda jego dzialania w stosunku do mnie na nadchodzacy tydzien..?ksiezyc / as mieczy / 7 kielichow Czego to on Ci nie naobiecuje w tym tygodniu... As mieczy to rozmowy intelekt a w połączeniu z Księżycem to palcem po wodzie pisane słowa. 7 kielichów bardzo często pokazywały mi rozczarowania, swego rodzaju tęsknotę za przeszłością. I tutaj trochę się z Euterpe zgodzę, że możliwe, ze się odetniesz ale w 7 mieczy dalej będziesz wspominała, Cytuj
Czarownica Napisano 18 Maja 2014 Napisano 18 Maja 2014 Moim zdaniem to tu nie ma żadnych działań, ja w tym asie mieczowym to nawet rozmowy nie widzę tylko Twoje złudne marzenia o niej. Tak więc zastój jak dla mnie. Cytuj
Beata39 Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 dal mnie to on żyje w swoim świecie iluzji, kłamstw i krętactw, a as mieczy mi zawsze pokazuje odciecie się od wszystkiego (może od ciebie), 7 pucharów to sam nie wie czego chce, obłuda z niego wypływa Cytuj
Rozi11 Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 Księżyc i 7 kielichów to takie karty raczej iluzji, fantazji, pragnień , jedynie w Asie mieczy jest komunikacja-rozmowa , byc może będa jakiice z jego strony ale raczej nic nie zadziała. Zalezy Ci nadal na nim? Cytuj
roszpunka79 Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 jakie beda jego dzialania w stosunku do mnie na nadchodzacy tydzien..? ksiezyc / as mieczy / 7 kielichow Nie będzie żadnych konstruktywnych działań. Tak sobie pomyślałam, że panu się zachce kontaktów z Tobą jak będzie w stanie wskazującym na spożycie. Wtedy go spławisz. Nawet jeśli będzie coś próbował robić bez spozycia w swoim dotychczasowym stylu, czyli poprzez kłamstwa, kombinowanie to też pokażesz mu środkowy palec;). W tym asie widać, że rozumiesz i znasz już mechanizmy jego działania i na żadne bujdy na resorach nie dasz się nabrać. Jak będziesz postępować w dalszej perspektywie, pomimo tej wiedzy i świadomości…to inna sprawa… Cytuj
Lucindella Napisano 19 Maja 2014 Autor Napisano 19 Maja 2014 jakie beda jego dzialania w stosunku do mnie na nadchodzacy tydzien..? ksiezyc / as mieczy / 7 kielichow Nie będzie żadnych konstruktywnych działań. Tak sobie pomyślałam, że panu się zachce kontaktów z Tobą jak będzie w stanie wskazującym na spożycie. Wtedy go spławisz. Nawet jeśli będzie coś próbował robić bez spozycia w swoim dotychczasowym stylu, czyli poprzez kłamstwa, kombinowanie to też pokażesz mu środkowy palec;). W tym asie widać, że rozumiesz i znasz już mechanizmy jego działania i na żadne bujdy na resorach nie dasz się nabrać. Jak będziesz postępować w dalszej perspektywie, pomimo tej wiedzy i świadomości…to inna sprawa… nie trzeba bylo dlugo czekac...juz moge zinterpretowac karty, tak jak przypuszczalam....7 kieliszkow i ksiezyc na poczatku...pokazaly wszystko pieknie,kretactwo i upojenie...jest tak,ze mi sie juz rzygac chce na te jego slowa...w ktore nie wierze...wiec rzeczywiscie w tym tygodniu bedzie widzial nic innego,ale moj srodkowy paluszek.... ;-) Cytuj
Lucindella Napisano 19 Maja 2014 Autor Napisano 19 Maja 2014 Księżyc i 7 kielichów to takie karty raczej iluzji, fantazji, pragnień , jedynie w Asie mieczy jest komunikacja-rozmowa , byc może będa jakiice z jego strony ale raczej nic nie zadziała.Zalezy Ci nadal na nim? dokladnie, wypisuje ....ale juz ucielam to pisanie ...bzdur...nie zalezy mi na nim..tylko meczy mnie tymi pisaniami i klamstwami...ale musze sie chyba totalnie odciac...ech nie jest latwo...kiedys byl innym czlowiekiem.....4 wspolne lata musze jakos w szkatulke zapakowac....poki co...cwiczebnie stawiam na niego karty... Cytuj
Lucindella Napisano 19 Maja 2014 Autor Napisano 19 Maja 2014 dal mnie to on żyje w swoim świecie iluzji, kłamstw i krętactw, a as mieczy mi zawsze pokazuje odciecie się od wszystkiego (może od ciebie), 7 pucharów to sam nie wie czego chce, obłuda z niego wypływa dokladnie...niestety...ksiezyc robi swoje... Cytuj
Lucindella Napisano 19 Maja 2014 Autor Napisano 19 Maja 2014 Czego to on Ci nie naobiecuje w tym tygodniu... As mieczy to rozmowy intelekt a w połączeniu z Księżycem to palcem po wodzie pisane słowa. 7 kielichów bardzo często pokazywały mi rozczarowania, swego rodzaju tęsknotę za przeszłością. I tutaj trochę się z Euterpe zgodzę, że możliwe, ze się odetniesz ale w 7 mieczy dalej będziesz wspominała, tak,gadke to on ma.....ale juz mnie to nudzi... Cytuj
roszpunka79 Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 nie trzeba bylo dlugo czekac...juz moge zinterpretowac karty, tak jak przypuszczalam....7 kieliszkow i ksiezyc na poczatku...pokazaly wszystko pieknie,kretactwo i upojenie...jest tak,ze mi sie juz rzygac chce na te jego slowa...w ktore nie wierze...wiec rzeczywiscie w tym tygodniu bedzie widzial nic innego,ale moj srodkowy paluszek.... ;-) Czyli że "po pijoku" coś zagajał do Ciebie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi