Skocz do zawartości

jego dzialania na nadchodzacy tydzien (ZWERYFIKOWANY)

Lucindella

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jakie beda jego dzialania w stosunku do mnie na nadchodzacy tydzien..?

ksiezyc / as mieczy / 7 kielichow

facet to niestety kretacz i mieszacz,ale jeszcze nie uwolnilam sie do konca z tej chorej relacji-jestem na dobrej drodze...nie jestesmy juz razem,ale spotykamy sie..

kretactwo jego pieknie pokazal moim zdaniem ksiezyc, w asie mieczy jakies podejmowanie decyzji a 7 kielichow u mnie zawsze pokazuje upojenie alkoholowe....wiec caly tydzien jak dla mnie bedzie sciemnianie, aby na koniec tygodnia sie dobrze zabawic i popic...bedzie pewnie na kawalerskim wieczorze ;-) ale nie wiem jak to odniesc do siebie...

ech...nie mam chyba dzisiaj weny na dobra interpretacje tych kart...:-(

Gość Euterpe
Napisano

jak dla mnie - brak działań

ten as mieczy może też wskazywać, na zakończenie tego wszystkiego, co obrazuje księżyc - czyli koniec iluzji m.in.

Napisano

Zgadzam się z Euterpe, nie widać tu działań, jest zastój

Napisano

Czego to on Ci nie naobiecuje w tym tygodniu... As mieczy to rozmowy intelekt a w połączeniu z Księżycem to palcem po wodzie pisane słowa. 7 kielichów bardzo często pokazywały mi rozczarowania, swego rodzaju tęsknotę za przeszłością.

I tutaj trochę się z Euterpe zgodzę, że możliwe, ze się odetniesz ale w 7 mieczy dalej będziesz wspominała,

Napisano

Moim zdaniem to tu nie ma żadnych działań, ja w tym asie mieczowym to nawet rozmowy nie widzę tylko Twoje złudne marzenia o niej. Tak więc zastój jak dla mnie.

Napisano

dal mnie to on żyje w swoim świecie iluzji, kłamstw i krętactw, a as mieczy mi zawsze pokazuje odciecie się od wszystkiego (może od ciebie), 7 pucharów to sam nie wie czego chce, obłuda z niego wypływa

Napisano

Księżyc i 7 kielichów to takie karty raczej iluzji, fantazji, pragnień , jedynie w Asie mieczy jest komunikacja-rozmowa , byc może będa jakiice z jego strony ale raczej nic nie zadziała.

Zalezy Ci nadal na nim?

Napisano

Nie będzie żadnych konstruktywnych działań. Tak sobie pomyślałam, że panu się zachce kontaktów z Tobą jak będzie w stanie wskazującym na spożycie. Wtedy go spławisz. Nawet jeśli będzie coś próbował robić bez spozycia w swoim dotychczasowym stylu, czyli poprzez kłamstwa, kombinowanie to też pokażesz mu środkowy palec;). W tym asie widać, że rozumiesz i znasz już mechanizmy jego działania i na żadne bujdy na resorach nie dasz się nabrać. Jak będziesz postępować w dalszej perspektywie, pomimo tej wiedzy i świadomości…to inna sprawa…

Napisano

Nie będzie żadnych konstruktywnych działań. Tak sobie pomyślałam, że panu się zachce kontaktów z Tobą jak będzie w stanie wskazującym na spożycie. Wtedy go spławisz. Nawet jeśli będzie coś próbował robić bez spozycia w swoim dotychczasowym stylu, czyli poprzez kłamstwa, kombinowanie to też pokażesz mu środkowy palec;). W tym asie widać, że rozumiesz i znasz już mechanizmy jego działania i na żadne bujdy na resorach nie dasz się nabrać. Jak będziesz postępować w dalszej perspektywie, pomimo tej wiedzy i świadomości…to inna sprawa…

nie trzeba bylo dlugo czekac...juz moge zinterpretowac karty, tak jak przypuszczalam....7 kieliszkow i ksiezyc na poczatku...pokazaly wszystko pieknie,kretactwo i upojenie...jest tak,ze mi sie juz rzygac chce na te jego slowa...w ktore nie wierze...wiec rzeczywiscie w tym tygodniu bedzie widzial nic innego,ale moj srodkowy paluszek.... ;-)

Napisano
Księżyc i 7 kielichów to takie karty raczej iluzji, fantazji, pragnień , jedynie w Asie mieczy jest komunikacja-rozmowa , byc może będa jakiice z jego strony ale raczej nic nie zadziała.

Zalezy Ci nadal na nim?

dokladnie, wypisuje ....ale juz ucielam to pisanie ...bzdur...nie zalezy mi na nim..tylko meczy mnie tymi pisaniami i klamstwami...ale musze sie chyba totalnie odciac...ech nie jest latwo...kiedys byl innym czlowiekiem.....4 wspolne lata musze jakos w szkatulke zapakowac....poki co...cwiczebnie stawiam na niego karty...

Napisano
dal mnie to on żyje w swoim świecie iluzji, kłamstw i krętactw, a as mieczy mi zawsze pokazuje odciecie się od wszystkiego (może od ciebie), 7 pucharów to sam nie wie czego chce, obłuda z niego wypływa

dokladnie...niestety...ksiezyc robi swoje...

Napisano
Czego to on Ci nie naobiecuje w tym tygodniu... As mieczy to rozmowy intelekt a w połączeniu z Księżycem to palcem po wodzie pisane słowa. 7 kielichów bardzo często pokazywały mi rozczarowania, swego rodzaju tęsknotę za przeszłością.

I tutaj trochę się z Euterpe zgodzę, że możliwe, ze się odetniesz ale w 7 mieczy dalej będziesz wspominała,

tak,gadke to on ma.....ale juz mnie to nudzi...

Napisano
nie trzeba bylo dlugo czekac...juz moge zinterpretowac karty, tak jak przypuszczalam....7 kieliszkow i ksiezyc na poczatku...pokazaly wszystko pieknie,kretactwo i upojenie...jest tak,ze mi sie juz rzygac chce na te jego slowa...w ktore nie wierze...wiec rzeczywiscie w tym tygodniu bedzie widzial nic innego,ale moj srodkowy paluszek.... ;-)

Czyli że "po pijoku" coś zagajał do Ciebie?