przemokles Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Witam. Dzisiaj miałem sen o tym jak wyruszyłem autobusem do szkoły który miał trasę składającą się z 3 przystanków, na 2 przystanku weszły 3 znane mi koleżanki, w jednej kiedyś się kochałem, dwie pozostałe to znajome z dzieciństwa. Do koleżanki w której się kochałem nie odezwałem się słowem, ale patrzyła na mnie jak i ja na nią. Druga koleżanka, powiedziałem jej cześć z opóźnieniem i odpowiedziała mi: "co tak późno?", Trzecia tylko tam była. Po tym wszystkim okazało się, że autobus jechał do miasta oddalonego od mojej szkoły o jakieś 15-20km. Tam wysiadając i błądząc na głównym rynku spotkałem swojego brata który poprowadził mnie na przystanek autobusowy który jechał do naszego miasta gdzie znajduje się szkoła. Po drodze okazało się, że zgubiłem plecak ale w momencie pojawił się kolega z gimnazjum który zauważył go leżącego na ulicy, więc widząc, że nic nie jedzie przebiegłem przez ulicę podnosząc plecak. W oddali zauważyłem strażników miejskich którzy szli w moją stronę i cały czas słyszałem co mówią i idąc sobie spokojnie w stronę tego przystanku jakbym nic nie zrobił, przeszedłem przez pasy i straż miejska nie doczepiła się do mnie, tylko do kolegi i wypisali mu mandat. Ogólnie jestem bardzo ciekawy swoich snów, bo czuje w nich jakieś przesłanie. Ogólnie czuje się, że muszę się w to zagłębić. Zapisuję sny już od jakiegoś czasu i mam jeszcze parę snów. Jakby ktoś mógł mi je zinterpretować byłbym wdzięczny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemokles Posted May 19, 2014 Author Share Posted May 19, 2014 Zinterpretuje ktoś? Jest taki na tym forum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemokles Posted May 30, 2014 Author Share Posted May 30, 2014 Podbijam temat znowu, jestem ciekaw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts