E_GROTOWSKA Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Bardzo proszę o interpretacje mojego dzisiejszego snu. Otoz snilo mi się ze idac z dzieckiem na spacerek widze lecacy duzy pasazerski samolot który lecial w dol i widac było ze się rozbije. Oczywiście kraksa za chwile nastapila i wszedzie lezaly bagaze, telefony komorkowe i inne rzeczy. Jeden z telefonow zadzwonil a ja go odebralam i powiedzialam kobiecie żeby usiadla bo stalo się cos strasznego. Kobieta się za chwile rozlaczyla a ja otworzylam etui z telefonem i zobaczylam ogromna mase pieniedzy zwinieta w rulonik. Zwlaszcza dolary. Potem sen się urwal albo już dalej nie pamietam co było. Może ktos zechce mi sen objasnic. Będę wdzieczna Dziekuje. Ewa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OazaSpokoju Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 Generalnie życie idzie do przodu dzięki katastrofom. Nauka rozwija się najlepiej w czasie wojny, a charakter w czasie kryzysów osobistych. Samolot jest związany z powietrzem ale i metalem, połączenie typowo umysłowe. Myśl wzbiła się tak wysoko i obciążyła się takim bagażem, że skazała się na upadek. Powiedziałabym, że jesteś przeciążona jakimiś myślami, schematami rozumowania i już za długo w nich tkwisz, ale jednocześnie nie bardzo wiesz, jak albo co zmienić. Stąd masz nadzieję na jakąś katastrofę, która wszystko zmieni, sytuację która narzuci ci inne postępowanie, tak, że nie będziesz musiała sama decydować, bo wszystko zmieni się samo. Przykładowo, jeżeli żona chce żeby mąż sprzedał motocykl, a mąż nie chce, to rozmowa o tym będzie trudna. Jednak jeżeli ktoś motocykl ukradnie, to żona podświadomie odetchnie z ulgą. Nastąpiła katastrofa, bez winy żony pozbyli się motocykla. Cel osiągnięty, winnych brak. Takie rozumowanie leży w naturze człowieka. Do tego rozrzucone bagaże i pieniądze. Raz, to znak, że miałaś za dużo psychicznego bagażu - ograniczeń. Dwa, że nawet jak się go pozbyłaś we śnie to nie możesz powstrzymać się, żeby nie myśleć o nim znów materialistycznie. Telefony, rulon pieniędzy itd. to cenne przedmioty. Cały czas, nawet chcąc się pozbyć tego nadmiarowego bagażu, jednocześnie chcesz go zatrzymać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts