Nikolas Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 Jak potoczy sie dalej ten związek? Cesarzowa, królowa kielichów, 3 kielichy No tak kobieta będzie szczęśliwa ze mną, będzie czuła się podziwiana, kochana.Będziemy się dobrze razem bawić.To będzie moja kielichowa. Co jej to przyniesie? Król mieczy, kapłan, król kielichów Męzczyzna bedzie dla niej wsparciem intelektualnym, autorytetem i otoczy ja miłośćią jak kielichowy. Proszę o pomoc:prosi: Cytuj
ivi185 Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 A Wy jestescie razem? To jest zwiazek oficjalny...czy moze romans? To nie jest jakas relacja trojkowa? Cytuj
roszpunka79 Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 Jak potoczy sie dalej ten związek? Cesarzowa, królowa kielichów, 3 kielichy 2 kobitki, 3 kielichów…oj Nikolas, nie wiem czy Ty czegoś nie wywiniesz;). Jeśli tego nie zrobisz to niewykluczone, że w ten związek może ingerować jakaś kobieta…nie wiem któraś matka, jakaś była. Póki co nie widać tu nic stałego, dobra zabawa owszem, wzajemne poznawanie się, ale wszystko w takich luźnych , niezobowiązujących granicach. Co jej to przyniesie? Król mieczy, kapłan, król kielichów A tutaj jakiś brak równowagi widzę. Połączenie mieczowego i kielichowego czytam jako jakąś zmienność w nastawieniu, zachowaniach pana (czyli Twoich?)- taka zabawa w ciepło-zimno. Niewykluczone jakieś spięcia na podłożu wyznawanych przez was wartości, priorytetów życiowych, a być może układów rodzinnych (mieczowy+papież). Poza tym wybacz, ale widzę próby zdominowania pani. Choć uczucia też są , ale karty mówią, że chyba nie jesteś zbyt łatwym zawodnikiem we współżyciu;). Cytuj
Nikolas Napisano 19 Maja 2014 Autor Napisano 19 Maja 2014 A Wy jestescie razem? To jest zwiazek oficjalny...czy moze romans? To nie jest jakas relacja trojkowa? Poznjemy sie mamy zamiar razem zamieszkać.Ja jestem wolny po rozwodzie.Moja eks jest zazdrosna, próbuje kontrolować moje życie.Ale z mojej strony, to rozdział juz zamknięty, nie mam do niej żadnych uczuć.Jest nowa miłość. Cytuj
ivi185 Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 Hmm...nie jestem do konca pewna czy aby na pewno to rozdział zamkniety Z układu widac,ze Twoja była jeszcze namiesza w Twoim zyciu. Piszesz,ze jest zazdrosna i probuje kontrolowac Twoje zycie,z tego wnioskuje,ze jeszcze jej zalezy...moze bedzie probowała Cie odzyskac. Bardzo wyraznie zaznacza sie w Twojej najblizszej przyszłości i to jako Cesarzowa a nie Krolowa Mieczy Cytuj
Nikolas Napisano 19 Maja 2014 Autor Napisano 19 Maja 2014 Hmm...nie jestem do konca pewna czy aby na pewno to rozdział zamkniety Z układu widac,ze Twoja była jeszcze namiesza w Twoim zyciu. Piszesz,ze jest zazdrosna i probuje kontrolowac Twoje zycie,z tego wnioskuje,ze jeszcze jej zalezy...moze bedzie probowała Cie odzyskac. Bardzo wyraznie zaznacza sie w Twojej najblizszej przyszłości i to jako Cesarzowa a nie Krolowa Mieczy Moze z jej strony będa próby, ale ja jej juz nie kocham i nie ma szansy na powrót.Kocham inną kobietę. Cytuj
roszpunka79 Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 Po tym co napisałeś, utwierdzam się w swojej interpretacji kart do pierwszego pytania. Była żona będzie ingerować w Wasze życie. Zmieniam natomiast tą dotyczącą drugiego pytania. W tym trójkącie mieczowym będziesz wobec byłej żony-ta karta potwierdza to co piszesz o swoich uczuciach do niej. Swoją postawą będziesz hamował jej zapędy. Natomiast obecna partnerka znajdzie w Tobie w tej sytuacji wsparcie i spokój, bo Ty masz jasno określone czego pragniesz i co jest dla Ciebie ważne. Sorry za zamieszanie, nie byłoby go gdybyś choć ogólnie zarysował sytuację. 1 Cytuj
Nikolas Napisano 19 Maja 2014 Autor Napisano 19 Maja 2014 Po tym co napisałeś, utwierdzam się w swojej interpretacji kart do pierwszego pytania. Była żona będzie ingerować w Wasze życie. Zmieniam natomiast tą dotyczącą drugiego pytania. W tym trójkącie mieczowym będziesz wobec byłej żony-ta karta potwierdza to co piszesz o swoich uczuciach do niej. Swoją postawą będziesz hamował jej zapędy. Natomiast obecna partnerka znajdzie w Tobie w tej sytuacji wsparcie i spokój, bo Ty masz jasno określone czego pragniesz i co jest dla Ciebie ważne. Sorry za zamieszanie, nie byłoby go gdybyś choć ogólnie zarysował sytuację. Dokładnie, wiem czego chce.Chce szczęścia z nowa kobieta.Jedyne, co mnie łączy z eks, to nasz syn , którego bardzo kocham i dbam o niego.On tez będzie przebywał ze mną i moją nowa partnerką Cytuj
ivi185 Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 No własnie...gdybys od razu opisał sytuacje byłoby wszystko jasne. Tak jak pisała roszpunka79, w mieczowym bedziesz stopował zapedy swojej ex a w kapłanie jawisz sie jako ojciec. Bedziesz opiekował sie i utrzymywal jak najlepsze relacje ze swoim synkiem a jednoczesnie bedziesz budował swoje nowe szczescie z nowa partnerka. Ale dalej podtrzymuje,ze Twoja była partnerka nadal bedzie obecna w Twoim zyciu. Cytuj
ivi185 Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 Nawet bym powiedziała,ze bardzo zaznaczasz sie tu jako ojciec,bioracy czynny udział w wychowaniu swojego dziecka...mozliwe jest to,ze syn z Toba zamieszka? Cytuj
Nikolas Napisano 19 Maja 2014 Autor Napisano 19 Maja 2014 Nawet bym powiedziała,ze bardzo zaznaczasz sie tu jako ojciec,bioracy czynny udział w wychowaniu swojego dziecka...mozliwe jest to,ze syn z Toba zamieszka? Tak może kiedys tak byc.Jego matka jest mało odpowiedzialna osobą, bardziej skupia sie na życiu towarzyskim. Ja chodze z nim do lekarzy, pomagam w lekcjach.On ma nawet swój pokój u mnie w domu.Zabieram go w weekendy. Cytuj
Trida Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 Jak potoczy sie dalej ten związek?Cesarzowa, królowa kielichów, 3 kielichy Związek będzie się wg mnie ładnie rozwijał - do pewnego momentu. Tutaj moi poprzednicy już napisali o ingerencji innej kobiety - i się pod tym podpisuję. jednak nowa / obecna partnerka widać, że jest pełna uczuć, bezie chciała zadbać o Wasz wspólny dobytek, przyszłość. Będzie się angażowała. Widać, że ona będzie grała pierwsze skrzypce w relacji. A to pytanie chyba nieweryfikowalne... Co jej to przyniesie?Król mieczy, kapłan, król kielichów Odcięcie od pewnych starych, meczących spraw, stabilność i bezpieczeństwo. uczucia. Ale tutaj wg mnie Kapłan pokazuje też, ze ona coś czuje do byłego partnera. Cytuj
Rozi11 Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 Skoro Ty kochasz nowa partnerke a ona kocha Ciebie , nie kochasz byłej żony to wlasciwie dlaczego zadajesz pytanie na forum skoro wszystko dla Ciebie jest jasne. Czy podswiadomie obawiasz sie problemów ze strony byłej żony i stąd te pytania? Cytuj
Nikolas Napisano 21 Maja 2014 Autor Napisano 21 Maja 2014 Skoro Ty kochasz nowa partnerke a ona kocha Ciebie , nie kochasz byłej żony to wlasciwie dlaczego zadajesz pytanie na forum skoro wszystko dla Ciebie jest jasne. Czy podswiadomie obawiasz sie problemów ze strony byłej żony i stąd te pytania? Tak , myślę, że będzie próbowała mieszac .Chciałem potwierdzenia, czy faktycznie moje obawy są słuszne.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi