Madlen_88 Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 Karty postawione na prośbę Pani X. Pani wie, że wrzuciłam tutaj post. Pytanie zadane bez określenia czasu. Pan Y i Pani X nigdy się nie spotkali (tylko w pracy), Pani wzdycha do Pana. Sprawiedliwość+ Diabeł+ Cesarz+ 2 puchary+ 4 kije--> Świat Myślę, że tu są duże szanse na związek, a nawet ślub i rodzinę, ale dopiero, kiedy to on wyjdzie z inicjatywą, Zastanawia mnie początek, a przede wszystkim Sprawiedliwość+Diabeł. Cytuj
Gość bakea Napisano 19 Maja 2014 Napisano 19 Maja 2014 Co do slubu to troche szybki galop;)... ja bym powiedziala, ze tu jest ogromny pociag i to w 2 strony-DIABEL a sprawka to PRACA jaka ich łączy i powstrzymuje od ataku namiętnosci... jesli Pan wyjdzie z inicjatywa zaproszenia na randkę (cesarz, zaprasza na wspolny wypad 4kije, i wybywaja w swiat -randka) moze byc milo... Cytuj
Trida Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 Sprawiedliwość+ Diabeł+ Cesarz+ 2 puchary+ 4 kije--> Świat Ekhem ślub :> nie nie jeśli Pan coś zrobi (jeśli, to dobre słowo) to możliwe miłe, czułe spotkania, na pewno zamieszkanie razem i mile spędzone chwile. Ale to jest zależne od Pana tak na prawdę. Wiec tutaj więcej gdybania niż realnych słów. A na jaki czas stawialaś? Cytuj
Madlen_88 Napisano 20 Maja 2014 Autor Napisano 20 Maja 2014 Pani powiedziała, żebym postawiła karty długoterminowo. Bez określania w czasie. Cytuj
Trida Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 i to błąd lekki wg mnie :/ bo to może się stać równie dobrze za 3 lata... Ja stawiam zawsze 3, 6, 12 mce. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 Sprawiedliwość+ Diabeł+ Cesarz+ 2 puchary+ 4 kije sprawiedliwość może mówić, że ich znajomość nie wyjdzie poza ramy koleżeńskie, na zasadzie "nie rusza się d**py ze swojej grupy" sprawiedliwość i diabeł - to niefortunny uwiązanie w takiej sytuacji sam diabeł może pokazywać pałanie namiętnością, ale w nieodpowiedniej chwili, w nieodpowiednim miejscu, do nieodpowiedniej osoby - ta karta też często mi wypada na pokrzyżowanie planów, nawet jak się coś dobrze zaplanowało diabeł i cesarz - pan, który wyszedł w cesarzu, bardzo Ci się podoba, możliwe, że aż myślisz obsesyjnie o nim (cały dzień, całą noc) i nie są to "grzeczne myśli", ale tutaj nadal nikt nie zrobi większego kroku w stronę pogłębienia relacji cesarz - może się opanujesz, skupisz się bardziej na obowiązkach, ale od czasu do czasu na niego zerkniesz - nadal brak ruchu cesarz i dwa puchary mogą mówić o pięknej współpracy, świetnym zrozumieniu, dogadaniu się dwa puchary - może w Twojej duszy zapanuje harmonia i obsesyjnie fantazja zakończą się, postawisz na zgrany, koleżeński duet - tutaj już też mogło się pokazać spotkanie sam na sam 2 puchary i 4 kije - spotkanie w czterech ścianach 4 kije - cała gama emocji jakie czujesz do tego Pana pozostanie znana tylko Tobie, zachowasz je dla siebie albo podzielisz się nimi z koleżanką (obok są dwa puchary, a kielichy to kobieca energia) cesarz + 2 puchary + 4 kije - bardzo dobra współpraca, miłe spotkania w pracy, zachowanie swoich odczuć tylko dla siebie sprawiedliwość + diabeł + cesarz - uwiązanie w pracy, w której wzdychasz do pana diabeł + cesarz + 2 puchary - a tutaj bym widziała romans; druga opcja jest taka, że weźmiesz się w garść, opanujesz swoje zapędy i nastąpi wewnętrzna harmonia, pogodzenie się z sytuacją w najbliższym czasie poważnego związku tutaj nie widać, o ile miałby się jakikolwiek pojawić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi