Gość Linkinia Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 Karty wyciągnęła dla mnie koleżanka. Z właścicielem stancji właściwie nie rozmawiam, poważnie myślę o tym, żeby zmienić mieszkanie od przyszłego roku akademickiego. Wezmę też udział w rekrutacji na II stopień studiów do innego miasta. Zweryfikuję na początku lipca. Odwdzięczę się interpretacją. Z góry dziękuję za pomoc Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę mieszkała w tej samej stancji w przyszłym roku akademickim? 3 buław, 8 buław, 9 mieczy --> HB Sąd, Kapłanka Wymowna jest karta brama na samym początku. Widać rozglądanie się, przeglądanie ofert, działania w kierunku zmiany stancji. Tutaj nie zostanę - 9 mieczy. Suma może pokazywać koleżankę, z którą chciałabym zamieszkać, ewentualnie pomoc przyjaciółki w poszukiwaniu nowego lokum. Koleżanka dopytała: jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę mieszkała w innej stancji? XVII Gwiazda, XXII Głupiec, 10 buław --> HB Siła Pierwsze dwie karty mogą mówić o nowym początku, o cieszeniu się, realizacji snutych planów. 10 buław to już konkretne działanie, załatwianie wszystkich formalności. Siła wskazuje, że wezmę sprawy w swoje ręce i będę zadowolona. I moje karty: jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że od nowego roku akadem. będę mieszkała z Adą? 8 buław, VI Kochankowie, paź kielichów --> HB Umiarkowanie, Kapłan Wydaje mi się to bardzo prawdopodobne. Jak dla mnie widać tu działania w tej kwestii, podejmowanie decyzji, przeglądanie ofert i zdecydowanie się na konkretne mieszkanie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Maja 2014 Napisano 20 Maja 2014 Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę mieszkała w tej samej stancji w przyszłym roku akademickim? 3 buław, 8 buław, 9 mieczy --> HB Sąd, Kapłanka tak, w 3 buławach widać rozglądanie się (może już to robisz?) 8 buław traktuję jako przyspieszenie, ta karta pokazuje, w którą stronę to wszystko zmierza, a tutaj mamy 9 mieczy, czyli jakiś niepokój, lęk... myślę, że karty pokazały sytuację w najbliższym czasie, tj. będzie szukanie czegoś innego i jednocześnie zamartwianie się ale obstawiam, że nici z tego mieszkania Koleżanka dopytała: jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę mieszkała w innej stancji? XVII Gwiazda, XXII Głupiec, 10 buław --> HB Siła w gwieździe widać nadzieję głupiec to dla mnie taka karta, która zaraża swym optymizmem te, które ją otaczają, więc nawet przy niej 10 buław nie powinna wydawać się aż taka ciężka 10 buław to wysiłek, jaki włożysz w poszukiwanie nowego lokum też tutaj dostrzegam sytuację na najbliższy czas, tj. pokazały się nadzieje i trudy poszukiwań możliwe, że jednak coś się znajdzie, tutaj jestem na tak I moje karty: jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że od nowego roku akadem. będę mieszkała z Adą? 8 buław, VI Kochankowie, paź kielichów --> HB Umiarkowanie, Kapłan sytuacja zmierza (8 buław) do wspólnoty (kochankowie), jedna z was wyjdzie do drugiej z ręką (paź kielichów) - może ta, która prędzej coś znajdzie(?) Cytuj
Rozi11 Napisano 21 Maja 2014 Napisano 21 Maja 2014 Pierwsza stancja , wypada bardzo kiepsko, czy tu nie będzie jakiejś sprzeczki? Ty wymówilas stancję czy Tobie wymówiono? druga tez wcale nie lepiej, choc może byc lepiej niz na pierwszej , moga sie pojawic podobne problemy Trzecie pytanie to czy tam nie rozejdzie sie o jakiegoś pana? Może którać z was będzie chciała zamieszkac z jakimś mężczyzna? Lu tez nie do końca będziesz zadowolona z zamieszkania z kolezanką. Cytuj
Davisa Napisano 21 Maja 2014 Napisano 21 Maja 2014 Mam przeczucie, że zostaniesz tu, gdzie jesteś obecnie - jakby coś miało się wyjaśnić (chyba z tym właścicielem?):-) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 WERYFIKACJA Z obecnej stancji wyprowadzamy się wszyscy. Właściciel wyjeżdża daleko, a my we trzy przenosimy się ulicę dalej. Podpisałyśmy już umowę wynajmu. Decycja o wspólnym zamieszkaniu padla spontanicznie, rozmowy prowadziłyśmy długo, intensywnie szukałyśmy lokum. To było drugie mieszkanie, jakie oglądałyśmy. Zdecydowałyśmy się bez wahania, bo lokalizacja jest świetna, cena nam bardzo odpowiada. Standard jest gorszy, ale pokoje są fajne umeblowane i przytulne. Trochę pracy włożymy w sprzątanie i urządzenie się, kilka rzeczy musimy kupić. Zrezygnowałam z mieszkania z Adą - zły dojazd i lokalizacja. Obecne współlokatorki zaproponowały wspólne mieszkanie i od razu zaczęłyśmy planować wspólną przyszłość Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę mieszkała w tej samej stancji w przyszłym roku akademickim? 3 buław, 8 buław, 9 mieczy --> HB Sąd, Kapłanka Wymowna jest karta brama na samym początku. Widać rozglądanie się, przeglądanie ofert, działania w kierunku zmiany stancji. Tutaj nie zostanę - 9 mieczy. Suma może pokazywać koleżankę, z którą chciałabym zamieszkać, ewentualnie pomoc przyjaciółki w poszukiwaniu nowego lokum. Koleżanka dopytała: jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę mieszkała w innej stancji? XVII Gwiazda, XXII Głupiec, 10 buław --> HB Siła Pierwsze dwie karty mogą mówić o nowym początku, o cieszeniu się, realizacji snutych planów. 10 buław to już konkretne działanie, załatwianie wszystkich formalności. Siła wskazuje, że wezmę sprawy w swoje ręce i będę zadowolona. I moje karty: jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że od nowego roku akadem. będę mieszkała z Adą? 8 buław, VI Kochankowie, paź kielichów --> HB Umiarkowanie, Kapłan Wydaje mi się to bardzo prawdopodobne. Jak dla mnie widać tu działania w tej kwestii, podejmowanie decyzji, przeglądanie ofert i zdecydowanie się na konkretne mieszkanie. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę mieszkała w tej samej stancji w przyszłym roku akademickim?3 buław, 8 buław, 9 mieczy --> HB Sąd, Kapłanka tak, w 3 buławach widać rozglądanie się (może już to robisz?) 8 buław traktuję jako przyspieszenie, ta karta pokazuje, w którą stronę to wszystko zmierza, a tutaj mamy 9 mieczy, czyli jakiś niepokój, lęk... myślę, że karty pokazały sytuację w najbliższym czasie, tj. będzie szukanie czegoś innego i jednocześnie zamartwianie się ale obstawiam, że nici z tego mieszkania Koleżanka dopytała: jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę mieszkała w innej stancji? XVII Gwiazda, XXII Głupiec, 10 buław --> HB Siła w gwieździe widać nadzieję głupiec to dla mnie taka karta, która zaraża swym optymizmem te, które ją otaczają, więc nawet przy niej 10 buław nie powinna wydawać się aż taka ciężka 10 buław to wysiłek, jaki włożysz w poszukiwanie nowego lokum też tutaj dostrzegam sytuację na najbliższy czas, tj. pokazały się nadzieje i trudy poszukiwań możliwe, że jednak coś się znajdzie, tutaj jestem na tak I moje karty: jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że od nowego roku akadem. będę mieszkała z Adą? 8 buław, VI Kochankowie, paź kielichów --> HB Umiarkowanie, Kapłan sytuacja zmierza (8 buław) do wspólnoty (kochankowie), jedna z was wyjdzie do drugiej z ręką (paź kielichów) - może ta, która prędzej coś znajdzie(?) Pierwsza stancja , wypada bardzo kiepsko, czy tu nie będzie jakiejś sprzeczki? Ty wymówilas stancję czy Tobie wymówiono?druga tez wcale nie lepiej, choc może byc lepiej niz na pierwszej , moga sie pojawic podobne problemy Trzecie pytanie to czy tam nie rozejdzie sie o jakiegoś pana? Może którać z was będzie chciała zamieszkac z jakimś mężczyzna? Lu tez nie do końca będziesz zadowolona z zamieszkania z kolezanką. Mam przeczucie, że zostaniesz tu, gdzie jesteś obecnie - jakby coś miało się wyjaśnić (chyba z tym właścicielem?):-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi