Skocz do zawartości

Dokladne uczucia do konca roku i troche dalej(WERYFIKOWANY)

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karty kładłam co 2 miesiące, potem znowu tasowalam.

Co się wydarzy w moim życiu uczuciowym w:

Maj:Paź buław, 5 pucharów, 6 buław / Cesarzowa - Jakies wiadomosci, gadanie, moja anty postawa na jednego pana i jego pisanie do mnie. Niby nie chce, bo widze jak wymienia komentarze z innymi dziewczynami w sieci ale ciesza mnie wiadomosci od niego :(

Czerwiec: Paź pucharów, 6 pucharów, 2 mieczy / Koło fortuny- Moj byly tu sie pojawi a pan bedzie zabiegal i to mi zamiesza w glowie

Lipiec: Królowa mieczy, 9 buław, Sprawiedliwosc / Pustelnik - Zimno i ponuro. Ja sie wycofam chyba, nie bede miala ochoty na romanse.

Sierpien: Kochankowie, diabeł, As mieczy / Glupiec - Tu sie chyba spotkam z panem internetowym, bedzie sie dzialo, ale jakby relacja miala sie zakonczyc? Ten as mieczy moze mowic o rozmowach i wspolnych tematach , ale chyba mowi o zakonczeniu, bo glupiec w podsumie moze wskazywac na niepowazny stosunek pana do mnie

Wrzesien: 7 denarów, głupiec, as pucharów / Kochankowie Moja pierwsza mysl - ciaza.

Październik: 5 denarów, 9 denarów, Swiat / Sprawiedliwosc - Hustawka. Pomyslalam tez o tym, ze jesli bylabym w ciazy, to te 5 den mowi mowic o moim szoku i panice, co ja teraz zrobie, 9 den to rosnace zycie a swiat przeprowadzka. Jesli bym nie byla to pewnie randki jakies ale bez dalszej przyszlosci

Listopad: Kolo fortuny, Mag, 7 buław / Księzyc Tu zdarza sie rzeczy losowe, moze nawet jakiegos pana poznam czarusia, ktoremu sie opre

Grudzien: Krolowa pucharów, król bulaw, 5 buław / Ksiezyc - Ja czarus i spiecia, nieustepliwosc, albo ja ojciec dziecka i spiecia

Jak ktos ma ochote interpretowac to zapraszam :prosi: Weryfikacja na bierzaco

Napisano

Maj:Paź buław, 5 pucharów, 6 buław / Cesarzowa

możesz kogos poznać (paź buławowy) lub z kimś smsować, raczej nic konkretnego się tutaj nie wydarzy. Cesarzowa zajmuje się raczej sobą. Stara się być niezależna i tak upłynie Ci ten miesiąc.
Czerwiec: Paź pucharów, 6 pucharów, 2 mieczy / Koło fortuny
lekkie ocieplenie relacji z kimś z przeszłosci, jakieś miłe wspomnieni, tutaj już lepiej, spokojniej ale hmmm... bez szans na stały poważny zwiazek. Raczej wspomnienia, miłe rozmowy. Niby coś tam moze paść jakaś propozycja (koło) ale nikt z Was się nie zdecyduje (2 mieczy)
Lipiec: Królowa mieczy, 9 buław, Sprawiedliwosc / Pustelnik
Odetniesz się od wszystkiego z przytupem, takich foszek nogą, będzie Ci samotnie w tym miesiącu :( <tulam>
Sierpien: Kochankowie, diabeł, As mieczy / Glupiec
Tutaj czuję romans ;) ale romans a nie coś poważnego i to z Twojej strony. To bezie taki odwet za samotny lipiec. Będziesz próbowała 'okłamać sama siebie', ze wszystko jest ok, bawisz się itd ale ten asik mieczowy tak Cię będzie w dupkę lekko dźgać, ze to jednak nie w 100% to, czego szukasz i chcesz.
Wrzesien: 7 denarów, głupiec, as pucharów / Kochankowie
Tu się pojawi szansa. Ale bezie z dużym dystansem. Miłe i czułe rozmowy, spotkania, szansa jest tylko pytanie - czy dasz jej możliwość zadziałania i pokazania się. Tutaj wiele zależy od Ciebie, czy się przełamiesz.
Październik: 5 denarów, 9 denarów, Swiat / Sprawiedliwosc
Chyba jednak we wrześniu się nie przełamiesz co do związku, o czym mówi 5 denarów, i bd tego lekko żałowała. Ale zaczniesz wychodzić ze znajomymi, na imprezy. Będzie fajnie ale to nadal nie będzie to, czego oczekujesz. W świecie możliwość zmiany nastawienia.
Listopad: Kolo fortuny, Mag, 7 buław / Księzyc
Zaczniesz podchodzić do spraw bardziej egoistycznie, ze to Twoje szczęście się liczy, Ty masz głos. Dalej gonitwa myśli. Widać bałagan w głowie i w serduchu :/ 7 buław jednak jest taką kartą wg mnie całkiem spoko jak na takie rozkłady, bedzie ogień ;)
Grudzien: Krolowa pucharów, król bulaw, 5 buław / Ksiezyc
I tu możliwość poznania ognistego Pana po pewnej Twojej transformacji i zrozumieniu uczuć. 5 buław będzie, wg mnie, zawalczeniem o uczucia. Bd musiała się trochę postarać o to i owo. Księżyc wg mnie w ostatnich rozkładach pokazuje właśnie Twoje 'błądzenie' w sprawach uczuć.

Powodzenia :)

Nie jest tak źle ;)

Napisano
Maj:Paź buław, 5 pucharów, 6 buław / Cesarzowa -

Tu jako Cesarzowa dasz facetowi do zrozumienia ze nie jestes dla niego

Paź pucharów, 6 pucharów, 2 mieczy / Koło fortuny

Nie wiem czy nie pojawi sie ktos znajomy z którym sobie cos mió powspominasz ale to tylko znajomy

Królowa mieczy, 9 buław, Sprawiedliwosc / Pustelnik

Tu raczej kroi sie samotnośc , swoja postawa bedziesz dawała do zrozumienia aby nikt sie nie zwbliżał

Kochankowie, diabeł, As mieczy / Glupiec

Może pojawić sie ktoś , nie koniecznie wolny kto bedzie bardzo na Ciebie dzialał ale raczej odpuścisz , bedziesz miała wrażenie ze ciagle powtarzasz te same błędy co do mężczyzn

7 denarów, głupiec, as pucharów / Kochankowie

Cierpliwe czekanie i wreszcie świadomość czego naprawde chcesz od partnera i związku , otwarcie sie na nowa miłość

5 denarów, 9 denarów, Swiat / Sprawiedliwosc

Myslę że tu czeka Cię wyjście do ludzi , może jakies towarzystwo, imprezy, poznanie nowych osób, kontynuacja poprzedniego miesiąca ale i takie spelnienie pomimo samotności

Kolo fortuny, Mag, 7 buław / Księzyc

Tu sporo zaskoczenia, pan który potrafi ,,zabawiac tłumy" ale usidlenie go..no nie wiem..taka raczej miła przygoda

Krolowa pucharów, król bulaw, 5 buław / Ksiezyc

Ty dojrzała do uczuć i pan który wyzwala w Tobie ogień , szkoda że nie dołozyłaś kolejnej karty bo nie wiem czy będziecie sie ze soba szarpać czy to raczej ogień namietności , wbrew rozsadkowi

Piszesz ze widzisz ciążę , jeżeli tak czujesz to teraz uważąj, przewija mi się tutaj ciągłe wybieranie jednego rodzaju partnerów takich nie nadajacych sie do zwiążku z podobnymi schematami postepowania.

Napisano

Krolowa pucharów, król bulaw, 5 buław / Ksiezyc

Ty dojrzała do uczuć i pan który wyzwala w Tobie ogień , szkoda że nie dołozyłaś kolejnej karty bo nie wiem czy będziecie sie ze soba szarpać czy to raczej ogień namietności , wbrew rozsadkowi

Piszesz ze widzisz ciążę , jeżeli tak czujesz to teraz uważąj, przewija mi się tutaj ciągłe wybieranie jednego rodzaju partnerów takich nie nadajacych sie do zwiążku z podobnymi schematami postepowania.

Polozylam tez karty do kwietnia 2015 ale ich nie wstawilam, pomyslalam jednak ze teraz moga sie przydac:

Styczen 8 denarow, Swiat, paz denarow / Sprawiedliwosc

luty Kaplanka, 4 mieczy, 8 bulaw / umiarkowanie

marzec 8 denarow, 2 puchary, 4 denary / glupiec

kwiecien rydwan, slonce, paz denarow / 20 sad

Wynika po nich, szczegolnie po styczniu 1 karcie ze znajomosc z grudnia pojdzie dalej, bedzie praca nad ta relacja. Wydaje mi sie, ze w nowym roku w koncu cos konretnego bedzie, z odpowiednim facetem. W tym roku natomiast, bede szukac kogos, kogo nie bedzie w moim zasiegu

Napisano
Styczen 8 denarow, Swiat, paz denarow / Sprawiedliwosc
końcówka 2014 zapowiada się na jakieś spotkania i tuttaj wg mnie dalsza praca nad tą relacją - w 8 denarów. Świat jako szczęście a paź denarów jako hmmm 'powolne odnajdywanie stabilności i bezpieczenstwa'. Takie zalążki.
luty Kaplanka, 4 mieczy, 8 bulaw / umiarkowanie
tutaj mała kłotnia moze się pojawić, przemyślisz to i owo, zaczniesz się odcinać, odchodzić ale 8 buław pokazuje na dalsze spotkania, wiadomosci, wieści etc. Umiarkowanie Cie stabilizuje wiec bez większych romansów wg mnie
marzec 8 denarow, 2 puchary, 4 denary / głupiec
I tu znów wg mnie pojawia się ktoś. Randkowanie się szykuje, miłe spotkania ale chyba będziesz chciała go za bardzo zatrzymać przy sobie (4 denków) co nie do końca będzie dobre. Głupiec znów wg mnie z podsumy pokazuje szanse na coś nowego.
kwiecien rydwan, slonce, paz denarow / 20 sad
ale u Ciebie plecionka i sinusoida jejka... Tutaj może 'zaświecić Słoneczko' nad Twoją głową i znów spotkania etc. Tu powiedziałabym, sugerując się podsumą, że może się coś waznego wydarzyć wydarzyć.
Gość Daffne
Napisano

Maj: Paź buław, 5 pucharów, 6 buław / Cesarzowa

- entuzjazm może Cię rozpierać w pierwszej połowie maja, mogą być jakieś flirty albo chęć nań. W środku miesiąca możesz skupiać się na tym co się nie udało lub własnych brakach, wiec nie będzie nastroju do flirtu, jednak poprawi Ci się końcem miesiąca humor i otworzysz się na zdobywanie i czarowanie

- nastój mieszany, będziesz wspominać jakieś wydarzenia, ale też zapragniesz uczuciowej stablizacji. Odczujesz silniej pragnienie posiadania stabiizacji.

- w lipcu najprawdopodobniej powiesz sobie dość źlamdania i skupisz się na sprawach bieżących, weźmies się jednak w karby a może zajmiesz się jakimiś sprawami urzęowymi. Jakiś rozwód ? Twój albo partnera? Jeśli nie rozwód to inne rozstrzygające wydrazenia nastąpią.

- otworzy się przed Tobą możliwość bycia z kimś, dzielenia wspólnego czasu. Perspektywa ta bardzo Cię ucieszy. Zaczną CI buzować emocje które okiełznasz końcem miesiąca.

-będziesz czekać cierpliwie na to by pojawiło się uczucie i końcem miesiąca pojawi się taka szansa, pytanie czy zostanie wykorzystana.

Październik: 5 denarów, 9 denarów, Swiat / Sprawiedliwosc

- niestety nie, być może czegoś będzie brakowało danemu panu, będzie w nim coś co Cię będzie odrzucać, skupisz się wówczas na sobie i własnych pragnieniach.

- w listopadzie poflirtujesz z kimś czarującym i przystojnym, zachcesz zawalczyć albo poprzekomarzać się z pewnym mężczyzną.

- w grudniu nadal przystojny Pan będzie w Twoim otoczeniu, będzie energetycznie i namiętnie :D

Napisano

Tu widać dużą niepewność uczuć i ich huśtawkę. Z jednej strony będzie pozytywne ożywienie uczuć, a z drugiej- jakby zadziało albo będzie działo się coś, co w jakiś sposób będzie naruszać Twoją dumę osobistą. Być może pan ma słabość do kobiet i jest z gatunku wiecznych zdobywców (paź i 6 buław), co Tobie nie odpowiada jako cesarzowej, czyli kobiecie dumnej i dostojnej, która nie lubi konkurencji i musi być tą jedyną i najważniejszą. Tak mi się wydaje, że jakieś rozczarowanie na tle urażonej dumy może być. I to nie musi być wcale efekt świadomych i celowych działań, ale po prostu może wynikać z paziowo-buławowej natury pana.

Może nastąpić renesans jakiejś znajomości z przeszłości. Jakiś były może wyciągnąć do Ciebie dłoń, ale myślę, że ją odrzucisz. Może wyjdzie z propozycją pogodzenia się, będzie próbował naprawić wasze relacje. Widać jednak Twoje zamknięcie na tę relację, efektem będzie szlaban na dalsze kontakty. Albo ewentualnie jeszcze pomyślałam, że może zaloty aktualnego pana będą Ci przypominać jakieś schematy działania z przeszłości, co spowoduje Twoje zamknięcie lub dystans.

Tutaj też widzę czerpanie ze swoich wcześniejszych doświadczeń. Będziesz chłodno i rzeczowo oceniać relację z kimś. To będzie cięższy pod względem emocjonalnym miesiąc. Będziesz dystansować się do kontaktów z mężczyznami/mężczyzną z powodu obaw o stan swoich uczuć. Chyba lęk przed zranieniem się tu zamanifestuje, więc przezornie będziesz zimna jak góra lodowa. Może pojawić się też potrzeba uporządkowania emocji, określenia ich albo wytchnienia od nich.

Tutaj wydaje mi się duża ambiwalencja w kontakcie z jakimś panem. Z jednej strony bardzo silne przyciągnie, a z drugiej strony wahanie i zastanawianie się co z tym zrobić. Bo pan może nie do końca okazać się tym kim byś chciała. Pan okaże się uroczym flirciarzem myślącym o swoim tyłku. Będziesz się ze sobą mocować, ale ostatecznie dasz sobie spokój i odetniesz się od tej relacji. Albo jakiś inny sposób zakończy się ona.

Ja tu ciąży nie widzę. Myślę, że tutaj może być Twoje rozczarowanie jakimś kontaktem, co do którego pokładałaś nadzieję, że może być szansą na coś głębszego i dobrego dla Ciebie. A okaże się, że to były „wygłupy” chłopca w krótkich spodenkach.

Październik: 5 denarów, 9 denarów, świat / Sprawiedliwosc

I tutaj początkowo ten nastrój z poprzedniego miesiąca może się utrzymywać. Emocjonalnie będzie Ci ciężko- jakieś rozgoryczenie, tęsknota będą Ci towarzyszyć. Możesz czuć się samotna, ale to Ty zdecydujesz o tym, że chcesz być sama i uznasz , że na ten moment tak jest dla Ciebie najlepiej. W świecie widać koniec jakiejś relacji, albo jakiegoś jej etapu.

Tutaj los Ci może zesłać jakiegoś czarusia:). Ale faktycznie wygląda to tak jakbyś się przed nim broniła. Nie będziesz się czuła tak do końca pewnie w relacji z nim początkowo.

Jeśli ostanie się przy Tobie pan z listopada, to z maga, który gada, stanie się królem , który działa. Tutaj widać, że po wielu miesiącach dopuścisz wreszcie uczucia do siebie, zapewne pod wpływem nieodpartego uroku pana. Jednak mimo wszystko coś będzie w Tobie wywoływać taki kocioł emocjonalny. Jakieś napięcie tu widać, nie wiem czy w Tobie czy między wami. Jakieś kłótnie, nieporozumienia mogą być. Być może będzie to po prostu bardzo burzliwa znajomość;).

Napisano

Tu widać dużą niepewność uczuć i ich huśtawkę. Z jednej strony będzie pozytywne ożywienie uczuć, a z drugiej- jakby zadziało albo będzie działo się coś, co w jakiś sposób będzie naruszać Twoją dumę osobistą. Być może pan ma słabość do kobiet i jest z gatunku wiecznych zdobywców (paź i 6 buław), co Tobie nie odpowiada jako cesarzowej, czyli kobiecie dumnej i dostojnej, która nie lubi konkurencji i musi być tą jedyną i najważniejszą. Tak mi się wydaje, że jakieś rozczarowanie na tle urażonej dumy może być. I to nie musi być wcale efekt świadomych i celowych działań, ale po prostu może wynikać z paziowo-buławowej natury pana.

Maj wyczytylas jakbys znala moje zycie i moje mysli. Reszte bede intereptowac na bierzaco :)

• 2 miesiące temu...
Napisano

3 MIES WERYFIKACJA

Maj:Paź buław, 5 pucharów, 6 buław / Cesarzowa - Hustawka uczuciowa

Czerwiec: Paź pucharów, 6 pucharów, 2 mieczy / Koło fortuny- Flirty, pozniej napisal do mnie moj byly co wywowalo we mnie mieszane uczucia, dziwnie mi sie zrobilo i nie wiedzialam co z tym zrobic

Lipiec: Królowa mieczy, 9 buław, Sprawiedliwosc / Pustelnik - samotnosc z wyboru, draznily mnie kontakty z facetami, z ex zakonczylam totalnie kontakt

• Lubię to! 1
  • 3 miesiące temu...
Napisano

Sierpien: Kochankowie, diabeł, As mieczy / Glupiec - Tu pojawil sie na chwile jeden pan ale szybko sie skonczylo. W diable pokazaly sie wspolne wyjscia ze znajomymi na piwo

Wrzesien: 7 denarów, głupiec, as pucharów / Kochankowie - czekalam na rozwoj sytuacji , ze moze cos sie jeszcze z sierpniowym stanie, ale w miedzy czasie pojawil sie inny pan, bardzo mile to bylo, ale gasilam go, bo bylo mi przykro jescze po panu z sierpnia i nie chcialam sie anagzowac

Październik: 5 denarów, 9 denarów, Swiat / Sprawiedliwosc - nasza znajomosc sie rozwijala, uczucie kielkowalo i pan dazyl do oficialnego zwiazku

Listopad: Kolo fortuny, Mag, 7 buław / Księzyc - tu tylko czesciowo. Mielismy sie spotkac w 1 tyg listopada, ale pan przepadl.

Napisano

W Kole Fortuny widzę wpływ przeznaczenia....zmiany na które nie masz zadnego wplywu....Mag...byc moze to co bylo miedzy Tobą a panem co przepadł było tylko chwilową fascynacja z jego strony....czujesz sie przez niego oszukana i dreczy Cię jego niespodziewane odcięcie.W 7 Buław ...widze Twoje zmaganie sie z tą sytuacja, jestes zdana na siebie...przed Tobą problemy i trudnosci które bedziesz musiała przezwycięzyc.

Suma Ksiezyc...pograzyłas sie smutku, jego "odejcie " to jedna wielka tajemnica...i byc moze prawda moze byc cięzka do zaakceptowania.

Truskawka...przykro mi...zdaje sobie sprawe przez co teraz przechodzisz,Jestem z Toba ...wiem ze to nie wiele i w niczym Ci nie pomoze.Mam tylko nadzieje ze poznasz prawde i zaznasz spokoju.

Napisano

GRUDZIEŃ Krolowa pucharów, król bulaw, 5 buław / Ksiezyc

Biorąc pod uwagę to ,co sie w tej chwili dzieje , grudzięn widze tak....

...wciąz bedzie gorąco emocjonalnie, jazdy uczuciowe Cię nie ominął...bedzie burzliwie , ale dzieki temu bedzie mozliwośc wyjasnienia niejasnych sytuacji, lub pokonasz przeszkody związane z Krolem Buław ( pan który przepadł ? ).... Bedziesz zyła jakims marzeniem....bedziesz się czyms łudzic...jednak smutek wciąż bedzie goscic w Twoim sercu.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Listopad: Kolo fortuny, Mag, 7 buław / Księzyc - na poczatku wystapilo zdarzenie losowe na ktore nie mialam wplywu, gdy dowiedzialam sie co sie stalo (12 listopada) wpadlam na pomysl zeby odwiedzic pana w szpitalu i uzbierac na to dosc spora sume , czulam sie lepiej psychicznie wtedy tez, koniec miesiaca to w sumie przetrwanie, zajac sobie czas zeby sie nie przejmowac, ale strasznie meczace , czuje sie jakby walczyla kazdego dnia zeby wytrwac

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Grudzien: Krolowa pucharów, król bulaw, 5 buław / Ksiezyc - Najpierw placzliwie, melancholijnie, potem pojawila sie we mnie determinacja i chec walki. W 5 bulaw moje rozdarcie wewnetrzne, pogubilam sie wtedy w uczuciach

Styczen 8 denarow, Swiat, paz denarow / Sprawiedliwosc - Nie myslalam o uczuciach, zajelam sie praca, mialam duzo zajec. W swiecie, zaczelam myslec, ze to co dla mnie wazne sie skonczylo, odczuwalam pustke w srodku W paziu denarow sobie zyje o tak o. Nie czuje jakos specialnie radosci ani smutku.