Jump to content

Most, kobieta, stalowy słup, rzeka

Madmax33

Recommended Posts

Proszę o interpretację snu.

Śniło mi się, że stoję na moście ze znaną mi kobietą. Spoglądaliśmy w wodę Ona wrzuciła do rzeki kilkutonowy słup stalowy. (Nie jestem pewien chyba chcieliśmy sprawdzić czy zatonie) Slup nie zatonął. Unosił się na wodzie i popłynął pod most. Poszedłem go szukać pod most, szedłem w wodzie. Kobieta przyszła znowu i znaleźliśmy słup.

Może ktoś mi pomóc i rozszyfrować ten sen?

Witam!

Twój sen to obraz twoich odczuć. Most to symbol czegoś nowego nieznanego. W zyciu realnym łaczy dwa brzegi jeden z którego idziemy i go znamy drugi którego nie znamy ale do niego zmierzamy. W śnie jest podobnie. To że stoisz na moście z tą kobietą swiadczy że jezt to wasz "wspólny" most. Rzuca ona do wody stalowy słup co swoadczy o tym że aby ten most przekroczyć musicie a raczej ona musi z czymś skończyć ale słup zamiast zatonąć pływa i to jest symbol jej nepewności utrzymywanie czegoś na siłę wbrew logice a ty zamiast pomóc jej to "utopić" jeszcze pomagasz jej w tym aby ta sytuacja trwała nadal.

Rzeka to symbol życia ale również uczuć co jak połaczymy razem wskazuje że może chodzić o sprawy uczuciowe ale nie koniecznie bo nie napisałeś z której strony mostu - lewej czy prawej, ten słup wrzuciła - lewa strona uczucia, prawa praca itp.

Pozdrawiam:

Sławomir

Słup:)

Interpretacja jak najbardziej pokrywa się z sytuacją która ma miejsce w moim życiu. Po kilku godzinach zastanowienia jestem wręcz przekonany, że ta informacja pomoże mi w najbliższym czasie. Będę działał by sprostać tej sytuacji w życiu choć do końca nie wiem jeszcze w jaki sposób.

Dziękuję i pozdrawiam