Rtoip Posted May 22, 2014 Share Posted May 22, 2014 Dziwny sen w którym na początku czekam nie wiem dlaczego, na kogo czy po co ale wygląda to na ważne. W trakcie czekania wypijam piwo a zasadniczo nie pijam piwa, alkoholu ogólnie. Doczekałem się i potem jest już spotkanie w domu kochanki. Rozmawiamy ale nie wiem o czym. Jej mąż też jest w domu, siedzi za stołem jakby nieobecny myślami. Za nim jest mebel może biblioteczka - mebel i mąż są do siebie skierowani plecami. Ona mnie woła jakby coś chciała mi dać, otwiera ten mebel a tam są książki i duże zeszyty (?) Te książki sprawiają, że powyżej napisałem może biblioteczka. Ona czegoś szuka... A ja się budzę cały zlany potem. Jak napisałem dziwny sen, zajrzałem tutaj ale pod hasłem kochanka niewiele i raczej nie pasuje chociaż też nie wiem do czego miałoby pasować. Może ktoś ma chwilę bo jestem ciekaw jak to można zinterpretować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Euterpe Posted May 23, 2014 Share Posted May 23, 2014 czekasz w rzeczywistości na ważną wiadomość? W realu jesteś w związku i masz kogoś jeszcze na boku? Jeśli tak, sen może obrazować Twoje obawy, że wszystko wyjdzie na jaw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rtoip Posted May 23, 2014 Author Share Posted May 23, 2014 (edited) Dziękuje bardzo To stare dzieje Rozwiedziony z 10 lat temu. Rzadko pamiętam co mi się śni. W zasadnie nigdy nie pamiętam, wyjątek to te z kochanką. Ten był trzeci i zawsze to spotkanie chociaż okoliczności rożne. Edited May 23, 2014 by Rtoip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts