Skocz do zawartości

Jak spedze dzisiejszy wieczor (ZWERYFIKOWANY)

Lucindella

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jest opcja,ze dzisiejszy wieczor moze nie byc spedzony samotnie,odezwal sie facet z niedalekiej przeszlosci...ale nie jestem tego do konca pewna czy sie pojawi,kretacz...postawilam karty:

Jak spedze dzisiejszy wieczor:

6 kielichow / 8 mieczy / 7 mieczy dociagniety glupiec

no coz, 6 kielichow pieknie otwierajaca ten rozklad...lubie ta karte, jest mila, taka rodzinna...domowa,ze tak powiem...wiec wieczor mysle,ze spedze w domku, rozmyslajac chyba tylko o nim i jego klamstwach....po tych kartach nie jestem pewna,cy sie w ogole pojawi...raczej jednak samotnie....

aczkolwiek ten glupiec mi pokazuje zwiazki nieprzemyslane i bez zastanowienia, a jesli ten koles sie u mnie pojawi, to wlasnie chyba glupiec bedzie go obrazowal..

Gość Euterpe
Napisano

6 pucharów + 8 mieczy może też mówić o tym, że zamkniesz się sam na sam ze swoimi wspomnieniami

lub

coś wróci z przeszłości (6 pucharów) i możesz mieć mało do powiedzenia (8 mieczy), zechcesz się jakoś wymigać (7 mieczy)

mimo tych nieprzyjemnych 8 i 7 mieczy masz tutaj głupca, a ten z kolei jest zadowolony, więc coś wieczorem może Cię wprawić w dobry nastrój :)

7 mieczy i Głupek można by też zinterpretować jako podstępne skontaktowanie się z kimś i cieszenie się z tego

Napisano

Wieczór niestety spędzisz (spędzasz?) samotnie, w nostalgicznym nastroju. Dwie kolejne karty mogą mówić o tym, że uciekasz przed uświadomieniem sobie, jak naprawdę wygląda rzeczywistość. Głupiec to Twoje zawiedzione nadzieje.

Napisano
Jak spedze dzisiejszy wieczor:

6 kielichow / 8 mieczy / 7 mieczy dociagniety glupiec

Kicia chyba jednak samotnie…. Obiecanki były, nadzieja w 6 kielichów była ale chyba Pan odwołał, co?

Głupiec to chyba ta lekka doza naiwności, ze jednak Pan się odezwie.

Napisano

Kochane...wszystkie interpretacje trafne....samotnie, ja odwolalam ze wzgledu na jego stan upojenia...obylo sie bez sprzeczek,normalna rozmowa...dziekuje :-)

• Lubię to! 1