Gość cesarzowa21 Napisano 23 Maja 2014 Napisano 23 Maja 2014 Hej, jestem początkująca w tarocie, używam póki co tylko AW. Jestem singielką, czekam aż na mojej drodze pojawi się ktoś warty uwagi, ostatnio nie wyszło mi z pewnym panem z czym staram się pogodzić i otworzyć na nowe Zrobiłam sobie rozkład po jednej karcie na miesiąc do końca roku (pod kątem poznania kogoś): Czerwiec - XIX Słońce Harmonia w relacjach międzyludzkich, dużo radości, chociaż na karcie jest jedno dziecko, więc pewnie będę sama, ale pozytywnie nastawiona do świata Lipiec - XII Wisielec Totalne zawieszenie, nic nowego, nic się nie ruszy, będzie po staremu. Sierpień - XIII Śmierć O, tu może zmieni się moja sytuacja. Może jakaś nowa znajomość? Wrzesień - XIV Umiarkowanie Po tej śmierci...może powolny rozwój jakiejś znajomości? Albo wyciszenie. Październik - XV Diabeł Oj... albo będzie gorąco, albo będę miała zły obraz jakiejś relacji, jakieś złudzenia... Listopad - X Koło fortuny Jakieś zdarzenie losowe, patrząc pod kątem sąsiednich miesięcy, chyba coś się skończy. Grudzień - XXII Głupiec Coś nowego? Może tutaj pojawi się jakaś nowa znajomość. Rozłożyłam sobie jeszcze karty na pytanie "w jakich okolicznościach poznam przyszłego partnera?" Wyszło: VIII Moc, XVIII Księżyc i II Kapłanka. Jakieś miejsce związane z wodą i sportem, albo biblioteka. Jak wam się wydaje? Będę weryfikować z czasem. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 23 Maja 2014 Napisano 23 Maja 2014 Czerwiec - XIX Słońce Pozytywne odczucia, optymistyczne nastawienie do tego Cię w czerwcu spotka. Możesz kogoś spotkać, nawet kilka osób albo możesz być sama, ale będziesz promienieć zadowoleniem i tym zaczniesz przyciągać do siebie ludzi. Warunek to być aktywną :-) Lipiec - XII Wisielec A nie planujesz w lipcu urlopu, - Wisielec to odpoczynek,co ne oznacza że nikogo nie spotkasz, ale możesz też odizolować się od własnych uczuć, potrzeb. Jak przegapisz czerwcową aktywność to ten Wisielce wprowadzi cię w melancholijny nastój, będziesz chciała sobie przemyśleć parę spraw. Przy aktywności Wisielec po prostu pokaże urlop, co nie oznacza samotności w lipcu. Sierpień - XIII Śmierć Przełamiesz sie ze swoimi emocjami i zdecydujesz się na zmianę swojego podejście. Nie widać tutaj konkretnej osoby, ale masz duże szanse na nową znajomość. Wrzesień - XIV Umiarkowanie Albo będziesz kontynuowała te znajomość albo skupisz się na pracy lub nauce, zależy czym się zajmujesz i Twoje uczucia wejdą w stan hibernacji. Wyciszysz się z emocjami i oczekiwaniami Październik - XV Diabeł Ktoś tu Cię obudzi, ale to może być romans. Uważaj bo jeśli masz skłonność do uzależnień także w związkach to możesz się wpakować w trudną relację. Będziesz oczekiwała dużo więcej niż ta osoba będzie chciała Ci dać. Diabeł to tez silne emocje, dołki i smutki, zamęczanie siebie. Jeśli kogoś nie spotkasz to zafiksujesz się w temacie swojej samotności i zaczniesz się z tym męczyć. Ta karta to ostrzeżenie żeby dbać o swoje emocje, psychikę i nie ulegać niepewnym relacjom. Listopad - X Koło fortuny Sytuacja losowa wyrwie Cie z tych męczrni jakie przyniósł Diabeł. Koło fortuny to tez wyjazd, może być zmian miejsca zamieszkanie lub pracy. Grudzień - XXII Głupiec Nowy etap w życiu i może być nowa znajomość. Rozłożyłam sobie jeszcze karty na pytanie "w jakich okolicznościach poznam przyszłego partnera?" Wyszło: VIII Moc, XVIII Księżyc i II Kapłanka. W internecie, na kursie, na wyjeździe, podczas nauki, lub przy jakiejś działalności medialnej Wychodzisz w 1 karcie, w Mocy wiec będziesz tu dominować, ty go możesz zagadać, ale Ksieżyc z Kapłanką pokazuje ze będziesz tą trzecią w układzie - relacja będzie romansowa . Karty nie pokazują tylko odpowiedzi na zadane pytanie, pokazują tez ogólne nastawienie emocjonalne do sprawy poznania kogoś i wejścia w związek. Duża rolę i przeszkodą są tez Twoje emocja i nastawienie do związków - zostałaś zraniona i teraz dobrze jest poukładać sobie cele -> co jest dla Ciebie ważne bo karta Diabła w tym rozkładzie pokazuje że z lęku przed samotnością możesz wejść w trudną dla Ciebie relację. Cytuj
Trida Napisano 24 Maja 2014 Napisano 24 Maja 2014 Czerwiec - XIX Słońce Spokój i zadowolenie ale takie bardziej samotne niż w partnerstwie. Wg mnie będziesz tutaj korzystała ze słoneczka, opalanie, wolne weekendy itd. Romansów niestety, wg mnie, nie widać. Lipiec - XII WisielecTutaj zastój w sprawach uczuciowych, odnoszę wrażenie, że bd musiała zająć się czymś innym niż myślenie o romansach. Sierpień - XIII ŚmierćPrzełamiesz się do pewnych spraw, zaczniesz inaczej postrzegać relacje. Coś może zacząć się dziać ale bardziej w głowie niż na zewnątrz Wrzesień - XIV UmiarkowaniePo sierpniowej burzy nadejdzie spokój i wdrążanie swych myśli w czyn. Powoli, bez spin i stresów. Październik - XV Diabełpowiedziałabym, ze romans zakrapiany fizycznością. Ta karta bardzo często mi takie coś pokazuje. Listopad - X Koło fortunyWydaje mi się, ze poza Panem od Diabła pojawi się ktoś nowy i będziesz musiała jakby wybierać. Grudzień - XXII Głupiec Tutaj, wg mnie ciąg dalszy historii listopadowej i wybór padnie na nowego pana, z którym coś zacznie się klecić Rozłożyłam sobie jeszcze karty na pytanie "w jakich okolicznościach poznam przyszłego partnera?"Wyszło: VIII Moc, XVIII Księżyc i II Kapłanka. Na jakimś wyjeździe, odnoszę wrażenie, że bd to impreza plenerowa. Może jakaś impreza organizowana przez Twoje miasto? Coś takiego mi świta. Cytuj
Gość cesarzowa21 Napisano 24 Maja 2014 Napisano 24 Maja 2014 Nie planuję w lipcu urlopu, wręcz przeciwnie, szykuje mi się bardzo pracowity miesiąc, więc pewnie faktycznie nie będę miała czasu na myślenie o romansach. Aaale czas pokaże I dziękuję arachneo za przestrogę. Cytuj
Rozi11 Napisano 25 Maja 2014 Napisano 25 Maja 2014 Rozłożyłam sobie jeszcze karty na pytanie "w jakich okolicznościach poznam przyszłego partnera?"Wyszło: VIII Moc, XVIII Księżyc i II Kapłanka. Jakieś miejsce związane z wodą i sportem, albo biblioteka. Jak wam się wydaje? A to nie bedzie cos związanego z filmem, projekcja filmów ewentualnie z jakąś wystawą? Z czyms niesamowitym, ekscytujacym? Cytuj
roszpunka79 Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Czerwiec - XIX Słońce W czerwcu będzie przypływ energii. Takie nastawienie typu „co z tego, że tamto się nie udało, życie toczy się dalej i trzeba z niego korzystać”. To spowoduje , że będziesz otwarta na kontakty, radosna i może nawet jakieś flirty się trafią. Lipiec - XII Wisielec Sierpień - XIII Śmierć Wrzesień - XIV Umiarkowanie W tym okresie ta energia Cię opuści i tutaj ja widzę okres faktycznego „uporywania się” z tamtą relacją. Nic w zakresie relacji się nie podzieje, ale jak dla mnie to może być sprzyjający czas do wykorzystania dla siebie- zrobienia porządku z tym i owym , uspokojenia się i przygotowania dzięki temu dobrej, solidnej bazy pod nowe doświadczenia. Październik - XV Diabeł W październiku jakiś łotr może się przyplątać. Niewykluczona relacja z jakimś niegrzecznym chłopcem. Kuszące, ale niebezpieczne , więc bądź ostrożna i wyostrz zmysły. Jeśli nie pojawi się żaden chachar to obstawiam, że w tym miesiącu czeka Cie po prostu przypływ energii. Listopad - X Koło fortuny Tutaj szykuje się jakaś zmiana, na którą możesz mieć ograniczony wpływ. Może jakaś niespodzianka od losu… Grudzień - XXII Głupiec …bo w grudniu widać szansę na jakiś nowy początek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi