Skocz do zawartości

Czy Pan sie odezwie??

Meganos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Pan sie nie odzywa juz 3 dzien. Stad moje pytanie- jak sie zrealizuje moje oczekiwanie na wiadomosc od niego? (wrozone z AW)

diabel, cesarzowa, smierc

wydaje mi sie ze jest wsciekly, zmienil zupelnie swoja postawe do mnie, i chyba nie zamierza sie odzywac w ogole.

jakie ma Pan nastawienie do zakonczenia zwiazku?

narusza regulamin

Zapoznaj się z regulaminem działu pls. - Cornelia

Edytowane przez Czarownica
Napisano

Moim zdaniem pan sie nie odzywa bo chyba zwyczajnie sobie baluje i pewnie dobrze sie przy tym bawi na końcu jest karta smierci , więc przyjdzie chwila otrzezwienia.

Powiedz dlaczego to Ty pierwsza się nie odezwiesz?

Zakończenia związku raczej tu nie ma bardziej wyjasnienie sytuacji a pózniej przeczekanie. Może w tym czasie każde z was powinno przemysleć czego tak naprawde oczekuje od tego drugiego i dopiero wtedy dokonac wyboru? razem ? czy jednak osobno?

Napisano

Czy drugie pytanie dasz radę zweryfikować?

Stad moje pytanie- jak sie zrealizuje moje oczekiwanie na wiadomosc od niego? (wrozone z AW)

diabel, cesarzowa, smierc

Prędzej Ty będziesz musiała się odezwać, Pan chwilowo jest zły, tysiące myśli i chce pobyć sam. Daj mu zcas. Nie bądź nachalna.

Jeśli się pokłóciliście - przeproś i tyle.

Niech chłopak odetchnie.

Napisano

dziewczyny dzieki za odpowiedzi! no wlasnie ja juz sie odezwalam, napisalam mu dwa smsy i w ogole sie nie odezwal:( a przestal sie odzywac bo zesmy sie poklocili, w sumie to ja powiedzialam o kilka slow za duzo, i wydaje mi sie, ze on nie zapomni tego i w ogole juz nie chce byc ze mna. Nigdy tak wczesniej nie bylo, zeby sie w ogole nie odzywal tak dlugo. Nie wiem, ale ja to marnie widze:(

Napisano

Daj mu na razie spokój, on tego dość mocno potrzebuje.

Daj mu ochłonąć. Wiem - nie jest łatwo, ale dużo Wam to może pomóc.

Napisano

Daj mu ochłonąć, karty na teraz pokazują, że się nie odezwie, ale jestem pewna, że pokazały emocje chwili. Trzeba by ewentualnie powtórzyc pytanie na chłodno za tydzień, jeśli dalej sie nie odezwie za ten czas. Póki co daj mu odethcnąć, kilka dni nieodzywania to żadna tragedia i zapewniam, że facet w tym czasie ma się świetnie, więc Ty też nastaw się egoistycznie zamiast życ tylko tym nieodzywaniem i czekaj cierpliwie wykorzystując ten czas na siebie :slonko:

Napisano

niby tak, ale on jednak zawsze staral sie utrzymywac ze mna kontakt. Zreszta to bylo tak, bo nie dopisalam wczesniej, ze poklocilismy sie i on powiedzial ze to koniec juz. i jeszcze zablokowal mnie na fb. Na dwa smsy tez nie odpowiedzial nic. Wiec chyba nie mam co sie oszukiwac czy robic sobie nadzieji :-(

Napisano

Pokłóciliście się kilka dni temu. Daj temu czas. Emocje opadną itd.

Gość Euterpe
Napisano

jeżeli czekasz na wiadomość od niego, to diabeł nie zapowiada, że się odezwie

cesarzowa też mi nie pokazuje kontaktu

za to śmierć... tutaj może być tak:

a - pan po pewnym czasie jednak się odezwie

b - odpuścisz sobie czekanie, zaczniesz patrzeć głównie siebie

w podsumie z HB masz cesarza - a ten na mojej karcie siedzi i nic nie robi, więc póki co nici z wiadomości od niego

Napisano

znajac zycie to pewnie predzej ja odpuszcze sobie czekanie, niz on sie odezwie:/

Napisano

Poczekaj kilka dni a póżniej jeżeli to Ty faktycznie zawinilaś to wypadało by przeprosic ale osobiście. Sms-y sa dobre ale tylko na małe ugłaskanie.

pozdrawiam