jolanta14 Posted May 25, 2014 Share Posted May 25, 2014 Witam . Miałam dziś przerażający sen. Śniło mi się , że na brzuchu miałam ranę jak po kuli. Z tej rany wypływała duża ilość krwi. To był krwotok z rany. Dziura w ciele , z której wypływała duża ilość kwi. Ta krew rozlewała się wszędzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macgendek Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 hej! Trochę jakbyś obecnie w życiu miała jakąś sytuację, która kosztuje Cię dużo energii. Być może związane jest to z Twoim zaangażowaniem się w zbyt wiele projektów równocześnie w świecie, np. w pracy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jolanta14 Posted May 26, 2014 Author Share Posted May 26, 2014 Owszem , raczej szukam pracy. Jednak wszystko mi się wali na głowę. Łącznie z małżeństwem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macgendek Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 No tak, to ten sen dobrze to odzwierciedla... Ale Ty jesteś też symbolicznie kulą, która ma niesamowitą energię - nie zapominaj w tym trudnym czasie także o tej części siebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jolanta14 Posted May 26, 2014 Author Share Posted May 26, 2014 przyznam, że jest ciężko. Dzięki za pociechę pozdrawiam. Tej energii, z każdą taką raną ubywa. Tych ran mam już w życiu sporo. Ciężko sobie z nimi już radzić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EliYa Posted May 26, 2014 Share Posted May 26, 2014 wyciągnij kulę ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jolanta14 Posted May 26, 2014 Author Share Posted May 26, 2014 do mnie nikt nie strzelał , tylko rana tak wygladała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts