madzia30 Napisano 25 Maja 2014 Napisano 25 Maja 2014 Jak rozwinie się dalej moja relacja z panem? [Z panem znam się pół roku .Planujemy zamieszkać razem.Pan mieszka w innym mieście..Oboje wolni po rozstaniach.] 10 mieczy królowa mieczy rycerz buław Być może wyszłam ja w królowej mieczy, często wychodzę w tej karcie. Tak jakbym zamknęła za sobą coś i zaczęła wszystko od nowa z panem.Rycerz buław- przeprowadzka, albo pan...? Cytuj
Trida Napisano 25 Maja 2014 Napisano 25 Maja 2014 Ja bym się zastanawiała, czy ona się w ogóle rozwinie... Ewentualnie czy nie zakończy się na uciechach fizycznych. Cytuj
Rozi11 Napisano 25 Maja 2014 Napisano 25 Maja 2014 W 10 mieczy pokazały sie byc może twoje traumatyczne przezycia z poprzedniej relacji , Ty jestes w Królowej mieczy czy nie jestes zbyt władcza , również w słowach? Szanse na wspólne zamieszkanie są ale jest tu duzy pociąg seksualny ze strony pana ale i pełne temperamentu kłótnie. na chwile obecna to troszke zbyt mało aby zaczynać wspólne zycie ale oczywiście decyzja należy do ciebie. pozdrawiam Cytuj
Tarocistka_doradca Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Jak rozwinie się dalej moja relacja z panem? [Z panem znam się pół roku .Planujemy zamieszkać razem.Pan mieszka w innym mieście..Oboje wolni po rozstaniach.] 10 mieczy królowa mieczy rycerz buław Być może wyszłam ja w królowej mieczy, często wychodzę w tej karcie. Tak jakbym zamknęła za sobą coś i zaczęła wszystko od nowa z panem.Rycerz buław- przeprowadzka, albo pan...? Witaj, to zalezy jak zadalas pytanie, oraz na jakim etapie jest zwiazek. Na przyklad 10 mieczy mowi, ze jakis stay etap zakonczylas, cos kiedys umarlo, a krolowa mieczy, ze to bylo dla ciebie trudne przezycia, ktolowa miedzy to kobieta czesto po przejsciach. Takze karta 10 mieczy mowe mowic, ze wasza relacja sie zakonczy, bo cos symbolicznie umrze, a ty bedziesz musiala spojrzec na ta sytuacje trzezwo (krolowa mieczy). Karta rycerz palek to karta wyjazdy, albo zmiany pobytu, czasem przeprowadzki. 10 mieczy tez moze mowic, ze to sa twoje mysli, ze ty sie np: obawiasz tego, ze ta relacja sie zakonczy. Trzymaj sie. Cytuj
Gość pideha Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Rycerz bulaw może oznaczać przeprowadzkę; p Jeśli chodzi o relacje trwalsza, zwiazek to ja jej teraz nie widzę. To może być romans, przygoda ale raczej nie zwiazek. Jesteście zbyt poranieni, w głębi serca osamotnieni, zgorzkniali zeby to poszlo dalej. Widać tez problemy w Waszej relacji, trudności. To taka emocjonalna huśtawka. Pan, mysle ze jest na zasadzie: poczekamy-zobaczymy, ale raczej większych deklaracji nie będzie. Dla mnie albo mimo wszystko czegos nie zamknelas, albo to jest zbyt szybko. Bardzo chcesz i troche łapiesz sie brzytwy, ale chyba musisz sie uporządkować wewnętrznie i otworzyć na drugiego czlowieka, wtedy sa duze szanse. Mysle ze to wszystko bardziej zależy od Ciebie, ale w tym konkretnym przypadku to chyba nie ten facet:( Zawsze moge sie mylić; p Prosze o weryfikację, uczę sie;) Cytuj
Nikolas Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Zamkniesz jakiś rozdział życia za soba i nowy poczatek, wyjazd z panem Cytuj
roszpunka79 Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Nie wiem czy ta relacja się rozwinie i wydaje mi się, że to Ty możesz hamować jej rozwój. 10 mieczy przy królowej mieczy pokazuje, że jesteś jeszcze bardzo poraniona i chyba nie dałaś sobie czasu na uporanie się z przeszłością. Wchodzisz w nowy związek bez gotowości i otwartości na niego. Jeśli jednak podejmiecie próbę bycia razem , a Ty nie przepracujesz w sobie tych wszystkich osadów, to będzie to bardzo trudny związek. Kompletne niedopasowanie tu widać. Zimna , racjonalna natura powietrza w zderzeniu z gorącą, niepohamowaną naturą ognia…średnio jak dla mnie. Można spojrzeć optymistycznie- ogień ogrzewa powietrze, powietrze podsyca ogień. Ale życie rzadko jest bajką i tak sprzeczne temperamenty, nastawienie do życia, siebie i innych pozwalają prognozować raczej trudny i wymagający związek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi