Skocz do zawartości

Czy będziemy w najbliższej przyszłości razem ja i pan?

madzia30

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

8 mieczy

6 buław

król denarów

Raczej tak pokonamy jakieś drobne przeszkody, problemy po drodze.

Spełnienie, karta osiągniętego celu.Pan wyszedł w denarowym....

Napisano

Denarowy niewiele robi. On jest stoikiem. Czeka i patrzy.

Jakieś odrodzenie relacji, miłe spotkania i owszem ale powrotu tudzież bycia razem no nie widzę w tych kartach.

Luźne spotkania i to nawet bardziej na pogadanie niż na czułości.

Napisano

Najpierw pełne oczekiwania i negatywnych mysli napięcie co tez zrobi druga strona zadziała czy nie? Pózniej zadowolenie bo niby cos sie ruszy ale uczuc tu na razie nie widać, może jakies bezpieczeństwo i stabilizacja dla ciebie. ale tak naprawde to czy tylko tego pragniesz?

Napisano

8 mieczy

6 buław

król denarów

Raczej tak pokonamy jakieś drobne przeszkody, problemy po drodze.

Spełnienie, karta osiągniętego celu.Pan wyszedł w denarowym....

6 buław

król denarów

Z tych kart nie wynika raczej, ze z tego bedzie w najblizszym czasie jakies powazny zwiazek, bo nie pokazaly sie karty mowiace o tym jak na przyklad: kochankowie, 2 kielichow, itd, itd. Mysle ze sa w tym jakies blokady (8 mieczy), ze czujesz sie moze w sytuacji bez wyjscia, np: myslisz o tym, i a mysl nie daje ci swobodnie myslec, funkcjonowac, czujesz sie w jakis sposob uwiazana. 6 palek mowi o jakims zwyciestwie, ale moze tylko chwilowym a ktol monet moze mowic, ze pan np: jest zajety swoimi sprawami, praca, itp. Jak karty wyciagalas? czy do kazdej karty bylo przyporzadkowane pytanie? albo czyta sie je analigicznie? trzymaj sie.

• Lubię to! 1
Napisano

Dzię ki panu pokonasz jakieś przeszkody-8 mieczy karta brama- na początku.

Tak sukces dla ciebie, ale powiedziałabym, że bardziej materialny.Pan może dać Ci poczucie bezpieczeństwa, zadba o Ciebie materialnie.Ale związek na uczuciach to nie będzie oparty.Zabrakło tu kielichowych, króla kielichów...

Napisano

Moim zdaniem tutaj jest wywierany nacisk, co za tym idzie chwilowy sukces, możliwe jakieś wsparcie - lecz na ten moment stałego związku tutaj nie widzę.

Gość Euterpe
Napisano

8 mieczy - 6 buław - król denarów

w 8 mieczach są blokady i nie muszą one zależeć od Ciebie/Was, więc nici

w 6 buławach jest zwycięstwo, ale pamiętaj, że to czego pragniesz nie zawsze jest tym, czego potrzebujesz, więc możesz wygrać, ale nie zobaczysz tego od razu

król denarów to skupienie na materii, oszczędność (nie mylić ze skąpstwem), więc też nic

każda z tych kart mówi nie

jakbym jednak miała spojrzeć na nie jako obraz historii to tak:

w 8 mieczach nie możesz wykonać żadnego ruchu, jesteś zablokowana, lecz później wyrwiesz się z tego i skupisz się na ważnych sprawach (ten król na końcu może pokzywać Ciebie jako osobę, która patrzy realnie, nie buja w obłokach)

powiem Ci tak, z mojego doświadczenia. Jako kartę dnia miałam 6 buław. W tym właśnie dniu straciłam coś, co tak bardzo chciałam mieć i było to dla mnie ogromnie(!) ważne, ale tracąc jedno zyskałam drugie, które okazało się o wiele lepsze i pozwoliło mi rozszerzyć swoje horyzonty, bardzo dużo zyskałam. W ostateczności pod koniec dnia wyszłam na plus :)

Więc nawet jak coś stracisz, nie martw się. Czeka coś lepszego :)

Napisano

Z tych kart nie widać Was razem, nawet gdybyś "pod naciskiem" coś tam dla siebie ugrała to się szybko rozczarujesz, to nie było by to czego oczekiwałaś.

A tak poza rozkładem... czasem choć boli trzeba coś oddać by dostać coś nowego , fajniejszego od losu ;)

• Lubię to! 1
Napisano

Zgadzam się z Euterpe, 6 buław-karta pokazała mi moje zwycięstwo, sukces, ale nie w tej sprawie o której myślałam i o która pytałam, bardzo mi na niej zalezało.Okazało sie później , ze mój osobisty dramat zamienił się w szczęście, które nastąpiło w moim życiu.Teraz patrząc na , to z perspektywy czasu.Ciesze się, że te sprawy tak się potoczyły dla mnie, ciesze sie że nie zrealizowały sie wtedy moje oczekiwania, bo nie byłoby, to dla mnie korzystne .Szczęście przyszło po klęsce-gdyż wtedy tak, to widziałam.

Więc, głowa do góry ! Jak, to mówią nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.