Gość Euterpe Napisano 25 Maja 2014 Napisano 25 Maja 2014 (edytowane) student, singiel, pracuję dorywczo, ale w tym miesiącu rezygnuję(!) i zabieram się za naukę do egzaminu oraz poszukiwanie pracy/praktyk (to ostatnie dopiero pod koniec miesiąca) PRACA: Król mieczy, Giermek pucharów, V Kapłan -> HB V Kapłan w królu mieczy widzę siebie odcinającą się od pracy dorywczej, giermek pucharów może mówić o moim rozglądaniu się za innymi ofertami w sprawie pracy lub praktyk, zaś kapłan to już ta praca, w której bym musiała się jeszcze podszkolić pomyślałam też, że gdyby patrzeć na te karty całościowo, to król mieczy może obrazować mojego szefa zaś giermek i kapłan sytuację, w której zdobywam nową wiedzę i ktoś mi w tym pomaga STUDIA: XVII Gwiazda, XIII Śmierć, XIV Umiarkowanie -> HB VIII Siła same AW - no to wydarzy się coś bardzo ważnego dla mnie, a jak zobaczyłam śmierć, to się ucieszyłam gwiazda może mówić o nadziejach zdania egzaminu (ale nie zamierzam żyć samymi mrzonkami, tylko ostro chwycić się za naukę), śmierć o jego zdaniu i pójścia dalej przed siebie, a umiarkowanie, że wszystko się unormuje (luz, spokój) UCZUCIA: 0 Głupiec, II Kapłanka, 8 pucharów -> HB X Koło fortuny na początku czerwca wybieram się na imprezę, więc może kogoś tam poznam i się zauroczę(?) głupiec może pokazywać pogodny nastrój, jaki będę mieć, mogę tryskać wtedy optymizmem, energia mnie zacznie rozsadzać itd... w kapłance pewnie poświęcę się bardziej nauce, skupię się bardziej na sobie, może nawet odizoluję się od środowiska i "będę widzieć przed sobą tylko materiały do nauki", zaś w 8 pucharach (karta jak do tej pory wypadała mi na powroty) mogę wróć do stanu głupca albo do czegoś innego na poziomie emocjonalnym; może też ktoś powróci... NIESPODZIANKA: 6 buław a tutaj mam kilka opcji: - zaliczę egzamin - znajdę praktyki - zdobędę czyjeś serduszko - moja praca dyplomowa zostanie bardziej wyróżniona i dostanę lepszą ocenę niż mi się wydaje - powróci ktoś z przeszłości i będę z tego bardzo uradowana (początek (0 Głupiec) lub koniec (8 pucharów) miesiąca) RADA: XVI Wieża zmienić się i to szybko W JAKIEJ DZIEDZINIE ŻYCIA POWINNAM SIĘ ZMIENIĆ: VII Rydwan, 6 denarów -> HB XIII Śmierć może chodzi tutaj o nastawienie do pracy, aby chwycić się pierwszej okazji, długo nie rozmyślać i wziąć co oferują albo może tutaj chodzić o równowagę w dawaniu i braniu, abym nie była ani skąpa, ani zbyt szczodra rydwan zaś to podróż, wiec może chodzi o to, aby nie żałować sobie pieniędzy na wycieczki (choćby na tą imprezę, która ma być daleko od mojego miasta) Edytowane 26 Maja 2014 przez Euterpe Cytuj
Gość Daffne Napisano 25 Maja 2014 Napisano 25 Maja 2014 PRACA: Król mieczy, Giermek pucharów, V Kapłan -> HB V Kapłan w pracy wykonasz wszystkie obowiązki jakie zostały Ci powierzone, jednak powoli zaczniesz się dystansować i już na początku miesiąca będzie to widoczne. Odnoszę wrażenie, że już w połowie miesiąca albo w zbliżonym czasie zrezygnujesz z pracy dodatkowej i skoncentrujesz się na sprawach istotniejszych. STUDIA: XVII Gwiazda, XIII Śmierć, XIV Umiarkowanie -> HB VIII Siła tutaj widać spokój i harmonię, a wiem że to teraz czas nauki wytężonej bo sesja trwa... myślę,że jesteś na tyle pewna sebie, że wiesz, że sobie poradzisz z sesją. I myślę,że tak właśnie będzie. Przemiany jakieś wewnętrzne się zaznaczają akurat to wpasowuje się w etap rezygnacji z pracy, więc może przejdziesz z jednego etapu w drugi i będzie towarzyszyć temu wewnętrzna przemiana podejścia. UCZUCIA: III 0 Głupiec, II Kapłanka, 8 pucharów -> HB X Koło fortuny myślę, że sprawy uczuć zostaną przysłonięte innymi wydarzeniami i nauką. Aczkolwiek na początku miesiąca możesz sobie pozwolić na jakieś spotkanie czy flirt niezobowiązujący, jednak jeśli dojdzie do tego będziesz trzymać rękę na pulsie by panować nad sytuacją. NIESPODZIANKA: 6 buław uda się zaliczyć egzaminy albo ważne dla Ciebie zaliczenia. Ewentualnie załatwisz ważne dla Ciebie sprawy albo poderwiesz kogoś hehe RADA: XVI Wieża hm to może być wszystko...ale nasuwa mi się potrzeba gwałtownej zmiany bo czas wziąć się w garść i skupic na wytężonej pracy W JAKIEJ DZIEDZINIE ŻYCIA POWINNAM SIĘ ZMIENIĆ: VII Rydwan, 6 denarów -> HB XIII Śmierć Rydwan wskazywałby że intelektualnie należy dokonać zmiany w sobie i z folgującej sobie zająć się tym co najistotniejsze w najbliższym czasie. Też widzę tu konieczność większej asertywności by móc skupić swąą uwagę na tym co ważne i nie rozpraszać się niepotrzebnie drobiazgami. Udanego miesiąca Euterpe Cytuj
Trida Napisano 25 Maja 2014 Napisano 25 Maja 2014 PRACA: Król mieczy, Giermek pucharów, V Kapłan -> HB V Kapłan Jak wspominałaś – widać Twoje odcięcie i taką ulgę jakby przez to. Będzie czas na naukę. Świadomość, ze podjęłaś dobrą decyzję. Bo mogłabyś się zastanawiać ale ten miesiąc i czas na edukację dadzą Ci pewność, że to było dobre posunięcie. STUDIA: XVII Gwiazda, XIII Śmierć, XIV Umiarkowanie -> HB VIII Siła Widać nadzieję na zdane egzaminy jednak śmierć może pokazywać trudniejsze pytania niż się spodziewałaś i widmo września jednak umiarkowanie sugeruje, że kampania na Ciebie nie będzie czyhała. W kwestiach studiowania ładne zakończenie semestru się szykuje wg mnie. UCZUCIA: III 0 Głupiec, II Kapłanka, 8 pucharów -> HB X Koło fortuny Koleżanka raczej na uczucia i romanse czasu mieć nie będziesz. Nauka Cię pochłonie w tym miesiącu. Ktoś bd chciał Cię wyciągnąć na zabawę ale raczej się nie zgodzisz. NIESPODZIANKA: 6 buław zdane egzaminy RADA: XVI Wieża zmienić coś w sobie, w głowie, w zachowaniu. W JAKIEJ DZIEDZINIE ŻYCIA POWINNAM SIĘ ZMIENIĆ: VII Rydwan, 6 denarów -> HB XIII Śmierć powiedziałabym, że praca I zainteresowania. Poszerzyć horyzonty, nie bać się nowego / odległości. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 WERYFIKACJA !!! student, singiel, pracuję dorywczo, ale w tym miesiącu rezygnuję(!) i zabieram się za naukę do egzaminu oraz poszukiwanie pracy/praktyk (to ostatnie dopiero pod koniec miesiąca) PRACA: Król mieczy, Giermek pucharów, V Kapłan -> HB V Kapłan w królu mieczy widzę siebie odcinającą się od pracy dorywczej, giermek pucharów może mówić o moim rozglądaniu się za innymi ofertami w sprawie pracy lub praktyk, zaś kapłan to już ta praca, w której bym musiała się jeszcze podszkolić pomyślałam też, że gdyby patrzeć na te karty całościowo, to król mieczy może obrazować mojego szefa zaś giermek i kapłan sytuację, w której zdobywam nową wiedzę i ktoś mi w tym pomaga STUDIA: XVII Gwiazda, XIII Śmierć, XIV Umiarkowanie -> HB VIII Siła same AW - no to wydarzy się coś bardzo ważnego dla mnie, a jak zobaczyłam śmierć, to się ucieszyłam gwiazda może mówić o nadziejach zdania egzaminu (ale nie zamierzam żyć samymi mrzonkami, tylko ostro chwycić się za naukę), śmierć o jego zdaniu i pójścia dalej przed siebie, a umiarkowanie, że wszystko się unormuje (luz, spokój) UCZUCIA: 0 Głupiec, II Kapłanka, 8 pucharów -> HB X Koło fortuny na początku czerwca wybieram się na imprezę, więc może kogoś tam poznam i się zauroczę(?) głupiec może pokazywać pogodny nastrój, jaki będę mieć, mogę tryskać wtedy optymizmem, energia mnie zacznie rozsadzać itd... w kapłance pewnie poświęcę się bardziej nauce, skupię się bardziej na sobie, może nawet odizoluję się od środowiska i "będę widzieć przed sobą tylko materiały do nauki", zaś w 8 pucharach (karta jak do tej pory wypadała mi na powroty) mogę wróć do stanu głupca albo do czegoś innego na poziomie emocjonalnym; może też ktoś powróci... NIESPODZIANKA: 6 buław a tutaj mam kilka opcji: - zaliczę egzamin - znajdę praktyki - zdobędę czyjeś serduszko - moja praca dyplomowa zostanie bardziej wyróżniona i dostanę lepszą ocenę niż mi się wydaje - powróci ktoś z przeszłości i będę z tego bardzo uradowana (początek (0 Głupiec) lub koniec (8 pucharów) miesiąca) RADA: XVI Wieża zmienić się i to szybko W JAKIEJ DZIEDZINIE ŻYCIA POWINNAM SIĘ ZMIENIĆ: VII Rydwan, 6 denarów -> HB XIII Śmierć może chodzi tutaj o nastawienie do pracy, aby chwycić się pierwszej okazji, długo nie rozmyślać i wziąć co oferują albo może tutaj chodzić o równowagę w dawaniu i braniu, abym nie była ani skąpa, ani zbyt szczodra rydwan zaś to podróż, wiec może chodzi o to, aby nie żałować sobie pieniędzy na wycieczki (choćby na tą imprezę, która ma być daleko od mojego miasta) PRACA:Król mieczy, Giermek pucharów, V Kapłan -> HB V Kapłan w pracy wykonasz wszystkie obowiązki jakie zostały Ci powierzone, jednak powoli zaczniesz się dystansować i już na początku miesiąca będzie to widoczne. Odnoszę wrażenie, że już w połowie miesiąca albo w zbliżonym czasie zrezygnujesz z pracy dodatkowej i skoncentrujesz się na sprawach istotniejszych. STUDIA: XVII Gwiazda, XIII Śmierć, XIV Umiarkowanie -> HB VIII Siła tutaj widać spokój i harmonię, a wiem że to teraz czas nauki wytężonej bo sesja trwa... myślę,że jesteś na tyle pewna sebie, że wiesz, że sobie poradzisz z sesją. I myślę,że tak właśnie będzie. Przemiany jakieś wewnętrzne się zaznaczają akurat to wpasowuje się w etap rezygnacji z pracy, więc może przejdziesz z jednego etapu w drugi i będzie towarzyszyć temu wewnętrzna przemiana podejścia. UCZUCIA: III 0 Głupiec, II Kapłanka, 8 pucharów -> HB X Koło fortuny myślę, że sprawy uczuć zostaną przysłonięte innymi wydarzeniami i nauką. Aczkolwiek na początku miesiąca możesz sobie pozwolić na jakieś spotkanie czy flirt niezobowiązujący, jednak jeśli dojdzie do tego będziesz trzymać rękę na pulsie by panować nad sytuacją. NIESPODZIANKA: 6 buław uda się zaliczyć egzaminy albo ważne dla Ciebie zaliczenia. Ewentualnie załatwisz ważne dla Ciebie sprawy albo poderwiesz kogoś hehe RADA: XVI Wieża hm to może być wszystko...ale nasuwa mi się potrzeba gwałtownej zmiany bo czas wziąć się w garść i skupic na wytężonej pracy W JAKIEJ DZIEDZINIE ŻYCIA POWINNAM SIĘ ZMIENIĆ: VII Rydwan, 6 denarów -> HB XIII Śmierć Rydwan wskazywałby że intelektualnie należy dokonać zmiany w sobie i z folgującej sobie zająć się tym co najistotniejsze w najbliższym czasie. Też widzę tu konieczność większej asertywności by móc skupić swąą uwagę na tym co ważne i nie rozpraszać się niepotrzebnie drobiazgami. Udanego miesiąca Euterpe Jak wspominałaś – widać Twoje odcięcie i taką ulgę jakby przez to. Będzie czas na naukę. Świadomość, ze podjęłaś dobrą decyzję. Bo mogłabyś się zastanawiać ale ten miesiąc i czas na edukację dadzą Ci pewność, że to było dobre posunięcie. Widać nadzieję na zdane egzaminy jednak śmierć może pokazywać trudniejsze pytania niż się spodziewałaś i widmo września jednak umiarkowanie sugeruje, że kampania na Ciebie nie będzie czyhała. W kwestiach studiowania ładne zakończenie semestru się szykuje wg mnie. Koleżanka raczej na uczucia i romanse czasu mieć nie będziesz. Nauka Cię pochłonie w tym miesiącu. Ktoś bd chciał Cię wyciągnąć na zabawę ale raczej się nie zgodzisz. zdane egzaminy zmienić coś w sobie, w głowie, w zachowaniu. powiedziałabym, że praca I zainteresowania. Poszerzyć horyzonty, nie bać się nowego / odległości. dziękuję bardzo wszystkim Trida: nie mogę Ci jeszcze przyznać punktu (jakaś blokada:( ), ale nie zapomnę Cytuj
Trida Napisano 27 Czerwca 2014 Napisano 27 Czerwca 2014 WERYFIKACJA !!!Trida: nie mogę Ci jeszcze przyznać punktu (jakaś blokada:( ), ale nie zapomnę Spoko spoko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi