kamil95 Napisano 25 Maja 2014 Napisano 25 Maja 2014 (edytowane) Witam Śniło mi się ,że podwiózł mnie kolega z klasy wraz z nieznajomymi koleżankami (były dwie jedna z nich mi się podoba naprawdę w realnym życiu) była to bardzo dziwna sytuacja ponieważ sen zaczął się przed samochodem bylem dziwnie zakłopotany każdy poszedł w swoją stronę ja też poszedłem lecz nie wiedziałem gdzie iść. następnie tej samej nocy miałem sen w którym widziałem te dziewczynę która była przy samochodzie która mi się podoba widziałem ją jak przechodziła prze pasy patrzyła sie w telefon i miała lekkie piegi (lecz w rzeczywistość ich niema) Edytowane 28 Maja 2014 przez kamil95 Cytuj
OazaSpokoju Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Przypominam, że nie komentujemy nieregulaminowych postów. "Proszę o interpretację"to nie tytuł mający sens.Odsyłam do regulaminu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi