madzia30 Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Czy pan odezwie sie do mnie? [w celu naprawienia naszej relacji po kłótni...] Karty czytam jako całość giermek mieczy 5 kielichów 6 buław Hmm, chyba odezwie się.Zechce coś wyjaśnić .Widać tu jego rozczarowanie i żal -5 kielichów. 6buław na końcu, myślę, że to pozytywna odpowiedź Prosze o pomoc. Cytuj
Gość bakea Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 (edytowane) W paziku mieczy widać, ze kłótnia mogła mieć charakter (jak dla mnie) taki trochę "dziecinny" ... pokłócili sie o byle g.... mogły paść niepotrzebne słowa co spowodowało rozczarowanie i żal..dużo emocji.. Pan się powinien odezwać, przejdzie mu i bedzie chcial naprawic relację. Edytowane 26 Maja 2014 przez bakea Cytuj
Trida Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Odezwie się ale za jakiś czas. nie licz, ze nastąpi to w ciągu najbliższego tygodnia / dwóch. Ale to też bezie takie... Nie nawiązujące do kłótni, takie 'o napisałem ot tak'. Cytuj
Gość pideha Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 (edytowane) Widzę, ze dobrze jednak odczytalam karty ze Wasza relacja jest trudna; p Widać emocje, jesteście zbyt emicjonalni, chyba prawdopodobnie Ty. Podpisuje sie pod bakea, ze ta sprzeczka jest taka dzuecinna i niedojrzala. Wydaje mi sie ze zbyt szybko reagujesz, widać takie rozkrzyczenie. Takie pochopne decyzję, wynikające z tego ze zbyt dużo czekujesz i to na juz. Jest w tym wszystkim zbyt dużo przeszłości, rozpamietywania o niej, Ty nie potrafisz sie odciąć. Widać ze Tobie zależy bardziej, ale jesteś tez rozczarowana. Koniec jest bardzo pozytywny, 6 bulaw to zwycięstwo, wiec powinniście sie pogodzić Prosze o weryfikację Edytowane 26 Maja 2014 przez pideha Cytuj
Davisa Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Czy pan odezwie sie do mnie? [w celu naprawienia naszej relacji po kłótni...] Karty czytam jako całość giermek mieczy 5 kielichów 6 buław Pan czeka na Twoje przeprosiny i moim zdaniem, doczeka się. Jest szansa na zgodę, o ile Ty zrobisz pierwszy krok i przyznasz do winy:-) Cytuj
ivi185 Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 odezwie sie Teraz jest troszke rozczarowany,rozżalony... Cały czas jest w przekonaniu,ze to on miał racje. Tez uwazam,ze to nie nastapi zaraz,pobedzie sobie w swojej samotni... Jak ochłonie,zrozumie, to sie odezwie,musisz tylko uzbroic sie w cierpliwosc... Cytuj
Lucindella Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 Odezwie sie , relacja bedzie naprawiona;-) Cytuj
madzia30 Napisano 27 Maja 2014 Autor Napisano 27 Maja 2014 Dzięki Wszystkim za pomoc, obiecuję ze zweryfikuję . Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 Pan sie nie odezwie, liczy ze Ty to zrobisz Cytuj
madzia30 Napisano 27 Maja 2014 Autor Napisano 27 Maja 2014 Weryfikacja.Ja dzisiaj odezwałam się pierwsza, ale pan odpowiedział tylko w dwóch esemesach bardzo chłodno. Myślę, ze pan buduje relacje już z kimś innym. Ale przynajmniej już wiem na czym stoję. 1 Cytuj
Trida Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 Magda sugerowałyśmy Ci w innym temacie, żebyś dała mu spokój na razie a Ty swoje... My nie chcemy źle dla Ciebie, na prawdę Cytuj
madzia30 Napisano 27 Maja 2014 Autor Napisano 27 Maja 2014 Magda sugerowałyśmy Ci w innym temacie, żebyś dała mu spokój na razie a Ty swoje... My nie chcemy źle dla Ciebie, na prawdę Rozumiem, ale tez w innych rozkładach sugerowano mi abym to ja zrobiła ten pierwszy krok. Cytuj
Davisa Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 Teraz wskazane sa dyplomacja i cierpliwosc w kontaktach a Ty niestety dzialasz bez zastanowienia, pochopnie, bo najwazniejsze dla Ciebie jest: " chce natychmiast". Pan wyszedl w Kaplanie i jeszcze ta 6 bulaw...Ciekawa jestem, w jakim tonie zaczelas rozmowe? Cytuj
madzia30 Napisano 28 Maja 2014 Autor Napisano 28 Maja 2014 Teraz wskazane sa dyplomacja i cierpliwosc w kontaktach a Ty niestety dzialasz bez zastanowienia, pochopnie, bo najwazniejsze dla Ciebie jest: " chce natychmiast". Pan wyszedl w Kaplanie i jeszcze ta 6 bulaw...Ciekawa jestem, w jakim tonie zaczelas rozmowe Wysłałam mu smsa, w którym go przeprosiłam i dałam do zrozumienia, że jest dla mnie ważny.Pan niestety bardzo chłodno i niemile odpowiedział na ten sms. Trudno, nie żałuje, że wyciągnęłam pierwsza rękę, bez względu na, to jak dalej ta relacja się potoczy Cytuj
madzia30 Napisano 28 Maja 2014 Autor Napisano 28 Maja 2014 Długo już stawiasz karty? Czy chodzi Ci o moje doświadczenie? Jesli tak, to 4 lata. Cytuj
Trida Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Tak, o twoje doświadczenie. Wiec powinnaś wiedzieć na jakiej zasadzie Tarot działa, jak potrafi chłonąć nasze emocje i pokazywać 'przyszłość' życzeniowo. Głowa do góry Cytuj
Davisa Napisano 28 Maja 2014 Napisano 28 Maja 2014 Wysłałam mu smsa, w którym go przeprosiłam i dałam do zrozumienia, że jest dla mnie ważny.Pan niestety bardzo chłodno i niemile odpowiedział na ten sms. Trudno, nie żałuje, że wyciągnęłam pierwsza rękę, bez względu na, to jak dalej ta relacja się potoczy Nie wiem, coś nabroiła, ale pan jest ciężko zraniony i rozczarowany Twoim zachowaniem. Poza tym, obawia się kolejnych "ataków". Czy chodzi o Twoje podejrzenia o zdradę? Nie trzeba czytać kart, żeby stwierdzić, że cierpliwość nie jest Twoją mocną stroną (wystarczy policzyć Twoje rozkłady dot. tego tematu). Z jednej strony dobrze, że wyciągnęłaś rękę na zgodę, ale z drugiej potrzebny jest czas i przemyślane działania, co oczywiście nie jest gwarancją sukcesu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi