Nikolas Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Czy planowany wyjazd służbowy w czerwcu pomimo kłótni z szefem dojdzie do skutku? rycerz mieczy, śmierć, świat Sądzę, że tak zażegnamy spory i polecę do Niemiec-o czym może mówić karta świat Cytuj
Gość bakea Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Mimo walki między wami, czyli kłótni-RYCEK MIECZY, dojdziecie do porozumienia i spór pójdzie w niepamięc-ŚMIERC, zakonczy sie pozytywnie i mysle ze wyjedziesz SWIAT. Cytuj
ivi185 Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Zdecydowanie dojdzie do skutku. Swiat to podróze,jestem jak najbardziej na tak. Zmienia sie tez relacje miedzy Wami,zazegnacie ten konlikt Cytuj
madzia30 Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Może też być tak, że po kłótni wasza współpraca zakończy się i odejdziesz . Świat, to tez oznacza, że każdy idzie w swoją stronę Cytuj
roszpunka79 Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Myślę, że kłótnia z szefem nie będzie mieć wpływu na wcześniejsze plany i wyjedziesz. Emocje między wami opadną i sytuacja w waszych kontaktach ustabilizuje się. Cytuj
Rozi11 Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 rycerz mieczy, śmierć, świat Klótnia z szefem nie sprzyja Twojemu wyjazdowi , macie w tej chwili dośc chlodne kontakty a Twoja pozycja i postrzeganie Twojej osoby przez szefa zostało zachwiane. Wyjazd stoi pod znakiem zapytania niestety. Powinienes na spokojnie wyjasnić zajscie z szefem ale tak naprawdę na spokojnie bez niepotrzebnych nerwów. Cytuj
Trida Napisano 26 Maja 2014 Napisano 26 Maja 2014 Czy planowany wyjazd służbowy w czerwcu pomimo kłótni z szefem dojdzie do skutku?rycerz mieczy, śmierć, świat Ja się zastanawiam na ile poważna ta kłótnia była, bo pomimo niby fajnej karty na kocu nie zawsze jest ona pełną radości kartą - niestety. Zastanawiam się nawet, czy przypadkiem nie czekają na Ciebie nieciekawie wieści w związku z cała zaistniałą sytuacją. Nie chce się deklarować w konkretną stronę ale jestem bardziej na nie jeśli chodzi o ten wyjazd. Cytuj
Lucindella Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 Planowany wyjazd moim zdaniem dojdzie do skutku.;-) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Maja 2014 Napisano 27 Maja 2014 też myślę, że wyjazd się odbędzie z podsumy HB jest rydwan, a to podobno między innymi karta podróży/podróżników Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi