Skocz do zawartości

Czy planowany wyjazd służbowy w czerwcu- pomimo kłótni z szefem dojdzie do skutku?

Nikolas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy planowany wyjazd służbowy w czerwcu pomimo kłótni z szefem dojdzie do skutku?

rycerz mieczy, śmierć, świat

Sądzę, że tak zażegnamy spory i polecę do Niemiec-o czym może mówić karta świat

Gość bakea
Napisano

Mimo walki między wami, czyli kłótni-RYCEK MIECZY, dojdziecie do porozumienia i spór pójdzie w niepamięc-ŚMIERC, zakonczy sie pozytywnie i mysle ze wyjedziesz SWIAT.

Napisano

Zdecydowanie dojdzie do skutku. Swiat to podróze,jestem jak najbardziej na tak. Zmienia sie tez relacje miedzy Wami,zazegnacie ten konlikt :)

Napisano

Może też być tak, że po kłótni wasza współpraca zakończy się i odejdziesz . Świat, to tez oznacza, że każdy idzie w swoją stronę

Napisano

Myślę, że kłótnia z szefem nie będzie mieć wpływu na wcześniejsze plany i wyjedziesz. Emocje między wami opadną i sytuacja w waszych kontaktach ustabilizuje się.

Napisano

Klótnia z szefem nie sprzyja Twojemu wyjazdowi , macie w tej chwili dośc chlodne kontakty a Twoja pozycja i postrzeganie Twojej osoby przez szefa zostało zachwiane. Wyjazd stoi pod znakiem zapytania niestety. Powinienes na spokojnie wyjasnić zajscie z szefem ale tak naprawdę na spokojnie bez niepotrzebnych nerwów.

Napisano
Czy planowany wyjazd służbowy w czerwcu pomimo kłótni z szefem dojdzie do skutku?

Ja się zastanawiam na ile poważna ta kłótnia była, bo pomimo niby fajnej karty na kocu nie zawsze jest ona pełną radości kartą - niestety.

Zastanawiam się nawet, czy przypadkiem nie czekają na Ciebie nieciekawie wieści w związku z cała zaistniałą sytuacją.

Nie chce się deklarować w konkretną stronę ale jestem bardziej na nie jeśli chodzi o ten wyjazd.

Gość Euterpe
Napisano

też myślę, że wyjazd się odbędzie

z podsumy HB jest rydwan, a to podobno między innymi karta podróży/podróżników