Skocz do zawartości

Impreza (ZWERYFIKOWANY)

Geranium

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Pytanie może dziwne, ale w mojej paczce znajomych trochę zawirowań ostatnio, jedni za granicą, inni mają nową pracę itp, ale pojawił się temat wspólnych juwenaliów, zatem zadałam kartom pytanie, jak zrealizują się moje oczekiwania w związku z tym,że spędzę ten czas w takim składzie, w jakim bym sobie tego życzyła. Oczywiście weryfikacja będzie za 2 tyg (na te pierwsze nie jestem pewna, czy się wybiorę, ale za tydzień przecież będą kolejne, na które zamierzam już się wybrać).

Paź kielichów, sprawiedliwość, król monet - karty ładne, ale jakoś tak nie umiem ich zinterpretować. Wydaje mi się, że będzie okej, ewentualnie pojedyncze osoby nie dopiszą.

Jak sądzicie?

Edytowane przez Geranium
Gość Daffne
Napisano

kogoś zabraknie, ale bedziesz zadowolona mimo braku tych osób. Jeśli jest w paczce jakiś mężczyzna przyjaciel to być może on bedize zastanawiać się czy przyjechać, ale ostatecznie bedzie :)

Napisano
Paź kielichów, sprawiedliwość, król monet

Uważam podobnie jak Daff - kilku osób nie będzie ale paczka będzie prawie w komplecie, powiedziałabym, ze ktoś się 'spóźni', dojedzie na ostatnią chwilę / zrobi niespodziankę :)

Napisano

Impreza będzie udana, no może faktycznie kogoś zabraknie ale potem może być miła niespodzianka.Pojawi sie ktoś niespodziewany-w ostatniej chwili.

• 2 tygodnie później...
Napisano

WERYFIKACJA

A więc wszystkie miałyśmy rację :) Zabawa udana, paru osób rzeczywiście nie było, ale w ich miejsce pojawiły się inne, które na dniach się do mnie odezwały i nasz przyjaciel, który wahał się, bo jego narzeczona musiała pracować, ostatecznie zdecydował się wpaść sam, ogólnie było bardzo fajnie :)

• Lubię to! 1