Jump to content

związek karmiczny? tak? a moze jednak nie ?

brak_kontroli

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Ja: 11 V 1994

On: 9 I 1987

Rozstaliśmy się (około X 2012). Nie było tak, ale nie mogę przestać o nim myśleć, tak jakbym zapomniała o wszystkich "złych" rzeczach, śni mi się po nocach, nie wiem już co to ma być...Nie daje mi spokoju

Guest björn
Ja: 11 V 1994

On: 9 I 1987

Rozstaliśmy się (około X 2012). Nie było tak, ale nie mogę przestać o nim myśleć, tak jakbym zapomniała o wszystkich "złych" rzeczach, śni mi się po nocach, nie wiem już co to ma być...Nie daje mi spokoju

Ty jesteś z drogi życia 3-ką, Pan zaś - 8-ką. Tworzycie (tworzyliście) związek o wibracji liczby 11, więc, odpowiadając na Twoje pytanie, teoretycznie jest to związek karmiczny. Ale tą karmą nie ma się co zbytnio przejmować, bo tak naprawdę równie często rozpadają się związki/małżeństwa, gdzie tej "karmy" nie ma zapisanej w liczbach. Na pewno musicie (musieliście) się uczyć wzajemnie od siebie, w jakiś sposób doświadczyć transformacji siebie jako jednostek, by relacja ta miała przyszłość (to jest istotą związków karmicznych).

Generalnie trójka z ósemką potrafią stworzyć szczęśliwy związek - trójka wniesie do niego radość życia i optymizm, zaś ósemka zapewni stabilizację. Zadaniem trójki w takim związku jest nie dać się zbytnio pomiatać ósemce.

U Was jest nieco gorsze zgranie wibracji samych dni urodzenia, bo liczby 2 i 11 i to przeciwieństwo 9-ki w kontekście uczuć - Ty byłaś tą czułą, Pan mógł wszystko w sobie tlić, mieć problem z ukazaniem miłości. On, mając I wyzwanie w 8-ce, musi zrozumieć wartość pieniądza i istotę władzy, poskromić egoizm, nauczyć się odpowiedzialności pomimo pozornie odpowiedzialnej natury wynikającej z jego drogi życia - uważam, że mógł zbytnio rządzić.

Jeśli chodzi o Ciebie, jako trójka potrzebujesz tej prawdziwej miłości, w dodatku jesteś szalenie uczuciowa (11-stka z dnia ur.), aczkolwiek możesz wszystko nieco idealizować i podejmować nieprzemyślane decyzje, wchodząc w związki, które tak naprawdę nie dadzą Ci satysfakcji lub przelotne romanse. Powiedzmy, że do 24. roku życia włącznie jesteś pod działaniem cyklu formującego o wibracji liczby 5, gdzie może się dużo pojawić, ale niestety nietrwałych epizodów miłosnych. Pamiętaj natomiast, że to są tylko liczby i tu nic nie jest przesądzone.

Poza numerologią - fajnie byliście zgrani zodiakalnie - Koziorożec i Byk.

Edited by björn